Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבטת לפני התקנת המערכת על הרכב שלי.

מבירור שעשיתי החלטתי לעשות שאם אעשה זה יהיה אצל גז פרו (במסמיה) שהם נראים הכי מקצועיים.

אני רוצה להיות שקטה ולדעת האם המערכת לא תגרום נזק למנוע של הרכב?

איפה עדיף להתקין את המיכל במקום הגלגל רזרבי (ואז אני נוסעת בלעדיו) או בתא מטען?

פורסם

התקנה תקינה וטובה של המערכת וכיול נכון לא מזיקות למנוע.

מבחינת מיקום המיכל גז, זו כבר העדפה אישית שלך, על פי שיקול של פרקטיות מול נוחות. אצלי בשברולט מאליבו ההתקנה היא צמוד למושב האחורי, ובאוטו של אישתי (סובארו B4) ההתקנה היא במקום גלגל ספאר.

בפריסה הזו, הבגז של סובארו יותר פרקטי, כי אם אני צריך את כל הנפח שלו-אני זורק את הגלגל ספאר מאחורי הנהג וכול התא מטעם פנוי לשימוש.

טיפים טכניים לגבי ההתקנה עצמה אשלח בפרטי אם יש התעניינות.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

ברכב כמו שלך זה אמור להתאים מאוד.

גם אני הסבתי במסמיה יש שם אדם בשם אודי, אדיב ומקצוען. הוא יתן לך הסבר מפורט ויענה על כל שאלה והתלבטות.

לגבי מיקום: מצטרף ל-diveman, עניין אישי שלך.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

• תוכן חדש...