Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המערכת שלי מסוג Pioneer AVH-275 BT חדש

קניתי מגבר מסוג Rockford R300X-4 משומש במצב חדש

ואיתו סאב Cervin Vega 12 אינץ' גם משומש במצב חדש,

שמתי קומפוננט מסוג Alpine SPS-610C שהיה שבוע בשימוש אצל מישהו אחר - והאמת הטוויטרים שלו באו דפוקים מראש![h=3][/h]בכל מקרה המערכת חדשה והתחלתי לכוון אותה, מגבר אקווילייזר והכל

לצערי לפתע לא שומעים בצד ימין של דלת הרכב הקדמית (המוגבר)

גם היה טיפה ריח של משהו נשרף לא יודע ממה זה בדיוק, שמו לי דבק באיזור של המערכת כדי שהיא תשב צמוד למזגן (יש לי סובארו B4 2007 ושמתי את זה בפתח העליון)

אשמח אם מישהו יוכל לעזור הבנתי שזה יכול להיות בעיה במערכת, במגבר או בקומפוננט

פורסם

מצב קשה הכי טוב שתחליף רכב...

ועכשיו אם נהיה רציניים לפי השאלה שלך ניראה לי שאתה לא מתמצא בכלל ולכן כדאי שתגיע לאחד המפגשים או שתלך למתקין שיבדוק את העניין.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

כמובן רצוי ללכת למתקין נורמאלי שיודע מה הוא עושה. לצערי לרוב מתקינים לא רק לא מבינים בכיוונים, גם בחשמל לא ממש מבינים.

לכן זה חשוב ללכת למישהו מומלץ או לבקש עזרה מחברי הפורום שיודעים לכוון.

אם משהו נשרף, זה יכול להיות כמה דברים. מקווה שלא שרפת באמת משהו, הימור שלי , תיגנת סליל שם קומפוננט ע"י גיין גבוה מדי.

כמובן זה רק הימור ולא הצהרה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

בשביל הספורט, תעלה לנו בבקשה תמונה של הכיוונים במגבר.

(אם קשה להבין לאן כל חוגה מכוונת, סמן לנו עם נקודה אדומה או משהו בסגנון).

פורסם

לא הצלחתי להבין איפה בדיוק התקינו את המערכת, ולמה היה צריך להשתמש בדבק !!!!

תוכל להעלות תמונה של המערכת המורכבת ("מודבקת") ברכב ?

• תוכן חדש...