Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאה רצינית: Samsung Galaxy Prime Express (J3)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מציאה רצינית.

Samsung Galaxy J3 Express Prime SM-J320A.

טלפון חדש מדהים עם אנדרויד 6 מהקופסה, 16GB אחסון, 1.5GB ראם, תמיכה ב4G, כניסה לכרטיס מיקרו SD, מסך מדהים ונוח בגודל מושלם (5.0"), עם צבעים מדויקים, עדינים ולא מוגזמים, סגנון מסכי Sony (לעומת המסורת הסמסונגית הבוהקת) מצלמה בינונית ומטה (בעייתי לקהל פייסבוק\אינסטה\צילום) וחסר NFC (אם זה מעניין מישהו). טלפון דק (7.9mm) ומרגיש איכותי (עוד פעם, מפתיע לסמסונג).

מתאים במיוחד למי שלא מחפש טלפון HI END. איכות בניה מצוינת, סוללה מצוינת.

עלות: 140$ (כולל מיסים) בAT&T GoPhone בארה"ב, קוד שחרור נעילה 22$ בsim-unlock.net, סה"כ 162$ = 600 ש"ח.

https://www.att.com/cellphones/samsung/galaxy-express-prime-prepaid.html#sku=sku7870660

הרבה יותר טוב מלרכוש מכשירים סיניים שתחליפו בעוד חודשיים מעלי אקספרס, מנסיון רב = זה פשוט לא שווה את זה, במיוחד אם יש לכם סמסונג חזק ב600 ש"ח.

קיבלתי אותו לפני שבועיים (לא בשבילי, אבל שיחקתי איתו והגדרתי אותו במשך יומיים), הוא פשוט הפתיע אותי בכל פרמטר. אנשים לא מאמינים שהמכשיר הזה עולה 600 ש"ח, במיוחד כשהם מחזיקים ביד סמסונג אחר, דומה מאוד, בכמעט 4,000 ש"ח...

*שימו לב שאין עברית בתפריטים, ניתן להתקין עברית בעזרת אפליקציה אבל היא חלקית. אין ROM מתאים במיוחד לדגם הזה המכיל עברית (לפחות לא כרגע). בכל אופן - מקלדת עברית פועלה בצורה מלאה ומצוינת מהרגע הראשון.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם (נערך)

• Camera Resolution (Front) 2 MP
  • Camera Resolution (Rear) ? 5 MP

סיני במחיר כזה יש 13/5mp

מעבד Exynos 3475 1.3 ghz מתאים לטלפון סיני ב 50 $

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם

ואו - באמת מפתיע למצא מכשיר עם סוללה נשלפת וסלוט לכרטיס זיכרון. תודה על המידע המעניין הם שולחים אותו לארץ או שצריך למצא קורבן שנמצא בארה"ב ומגיע מתישהו לארץ ?

פורסם (נערך)

• Camera Resolution (Front) 2 MP
  • Camera Resolution (Rear) ? 5 MP

סיני במחיר כזה יש 13/5mp

מעבד Exynos 3475 1.3 ghz מתאים לטלפון סיני ב 50 $

נכון, אבל הוא סיני. המספרים שהם מפרסמים ברזולוציה של המצלמה הם כמו ההבטחות של שר התחבורה להוריד מיסים בחצי ולפתוח יבוא מקביל לפני 10 שנים. האמינות ברצפה, איכות ההרכבה לא קיימת, איכות החומרים לא קיימת. הסיכוי שתשתמש בו באמת במשך יותר מחודשיים שואף ל0. הסיכוי שהוא ידפק לך אחרי נפילה מינורית הוא גדול מאוד. הקרינה מרוב המכשירים הסיניים היא פסיכית. הGPS נע בין זבל לקקה. הסיכוי שהפוקוס יצא מהמצלמה הוא גבוה. הקיבולת של הסוללה מזוייפת לחלוטין ומאיפה אתה בכלל בטוח שהCPU הוא מה שכתוב? כי יצא לי להזמין עשרות סיניים לנסיונות ויצא לי לקבל הרבה מכשירים עם ANTUTU שמגיע יחד עם הרום, לא ניתן לעדכן\למחוק את האפליקציה כי הם אשכרה זייפו את האפליקציה... יש אפילו אפליקציית antutu validator שלא ניתן להוריד כי חסמו ברום את האפליקציה הזו... יש לי סיני ב70$ שהאנטוטו בו וגם הCPU-Z נשבעים שיש לו מעבד קואלקום 810 (כי זה מה שהרום הסיני מדווח להם). בנוסף איכות המיקרופון\רמקול בדרך כלל מזכירה טמגוצ'י ומהירות האינטרנט לא קשורה להבטחה.

ואו - באמת מפתיע למצא מכשיר עם סוללה נשלפת וסלוט לכרטיס זיכרון. תודה על המידע המעניין הם שולחים אותו לארץ או שצריך למצא קורבן שנמצא בארה"ב ומגיע מתישהו לארץ ?

לא בדקתי על משלוח אבל אני דיי בטוח שצריך למצוא קורבן. החדשות הטובות הן שבכל חור בארה"ב יש לך חנות AT&T עם מכשירי GoPhone.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

מחילה, אבל הדרעק הזה ב₪600 זה מציאה רצינית?

http://www.gsmarena.com/deal_motorola_moto_x_2014_going_for_150_until_may_17-blog-18230.php

זה מציאה, אם כבר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה דגם דומה מאוד, זה הSM-J320F כשבAT&T מוכרים SM-J320A.

מה שפרסמת מגיע עם אנדרויד 5 (במקום 6), זכרון של 8 ג'יגה (במקום 16), מעבד שונה (שנראה על פניו חלש יותר) ואין לו מסך גורילה גלאס. מצד שני המכשיר שפרסמת מגיע עם מצלמה 8MP מאחורה. הנה ההשוואה: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7760&idPhone2=8022

פורסם (נערך)

Xiaomi Mi4 5.0Inch MIUI V6 2GB 16GB 4G FDD-LTE Smartphone Snapdragon801 Krait 400 Quad Core 2.5GHz Infrared Remote- White

מצלמות 13/8

מצלמה של 5 MP כמה שהיא טובה עדיף לצייר מאשר לצלם איתה

בעיות GPS יש לטלפונים עם מעבד mediatek

אני יכול למצוא לך באתר של קוואלקום שזה מעבד שלהם באחריות.

584 ש"ח

xiaomi זאת החברה החמישית בגודלה בעולם לטלפונים, לא איזה זייפן סיני שמייצר טלפונים באיזה מחסן ישן מעץ(עדיין העובדים מביאים כלבים לארוחת צהריים).

סמסונג זאת חברה שאם אפל לא היו נותנים להם לייצר חלקים לאייפון 6 הם היו קורסים.

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם
נכון, אבל הוא סיני.

וסמסונג לא תוצרת סין?

צריך לדעת מה לקנות אצל סינים :)

יש מספר חברות סיניות טובות מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
וסמסונג לא תוצרת סין?

זה לא נכון להגיד את זה.

סמסונג מיוצר בסין לפי דרישות של סמסונג ולפי פטנטים רשומים שלהם.

כמו שסמסונג מייצרים חלקים לאפל יותר איכותיים מאשר חלקים שהם מייצרים לעצמם.

אבל שסיני מרמה של שואמי מייצר טלפון עם מעבד של קוואלקום, מצלמה של סוני באיכות מהגבוהות שמייצרות בסין אז אין בעיה לקנות ממנו

אייל

פורסם
מציאה רצינית.

Samsung Galaxy J3 Express Prime SM-J320A.

ליהנות מכל העולמות - גם מכשיר דרעק (כל הח#א של סמסונג על מפרט חלש), גם התעסקות עם הזמנה מחו"ל ומכס, גם התעסקות עם פריצה (כי המכשיר נעול לat&t), גם התעסקות עם הפעלת עברית (מי שרוצה), וגם לקבל מכשיר עם חוסר תאימות לתדרים בארץ, ולאפטרמרקט חומרה ותוכנה.

מזל טוב, דפקת את המערכת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שבלול - כבר כתבתי איזה 100 פוסטים על ה-Mi4c. בינתיים הגיע השני, עלה טיפה פחות מ-800 ש"ח. איכות בניה מצויינת, מסך (חוץ מאשר בשמש חמסינית, אבל אלה תנאים קשים לכל מכשיר), קליטת GPS זריזה ויציבה (טוב, זה SD808), אפילו מצלמות ה-5/13 מ"פ טובות מאד. אין בכלל מה להשוות למוטו G,לפחות לא מדור שני.

המכשיר יציב מאד - "בשביל הספורט" החזקתי אותו מעל 100 יום רצוף ללא ריסט, עמד במשימה בכבוד, רק בימים האחרונים הפך איטי. החסרון\יתרון היחיד - MIUI7 שבינתיים לא קיבל שום שדרוג (כלומר, המכשיר שהגיע לפני שבועיים הוא עם גרסה יותר מתקדמת, אבל לא קיבלתי שדרוג למכשיר שקיבלתי בינואר. כנראה ששיומי לא כל כך דואגים למכשירים בגרסתם הבין לאומית, כיון שלגרסאות הסיניות יש עדכונים שוטפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שבלול - כבר כתבתי איזה 100 פוסטים על ה-Mi4c.

יש כמובן יוצאים מן הכלל. הרוב לא, תאמין לי, יש לי ברקורד מעל 10 מכשירים סיניים, בעיקר לבדיקות... Xiaomi היא מותג והכוונה היא לא לענקיות הסיניות אלא למוצרי המדבקה הסיניים.

Fat, הצגת את זה מאוד ציני, אבל מבחינתי זה היה בסה"כ חיפוש טלפון חדש ופשוט של 20 דקות באינטרנט, יחד עם המסקנה שלא להתקרב לסיניים עקב נסיון מר. הרשת עובדת מצוין, המכשיר הגיע אלי תוך יומיים, כמובן שהפוסט מכוון למי שיכול לסנג'ר קרוב להביא מארה"ב. פתיחת הנעילה זו לא התעסקות, תאמין לי, עניין של דקה. לגבי עברית, כמובן שהמודעה היא לא לאלו שדורשים עברית בתפריטים. אף אחד לא ניסה לדפוק את המערכת, זה טלפון אנדרויד ממותג ואיכותי מאוד במחיר זול. הייתי עכשיו חודשיים עם S5 שזה הHIGH END הקודם של סמסונג, הJ3 איכותי ממנו בכמה רמות (חוץ מהמצלמה). מי שהגדרתי עבורו את הטלפון הזה ממש, אבל ממש מבסוט.

לוטוס, מעבד MediaTek קיים ברוב המוחלט של המכשירים הסיניים (ולכן סיניים הרבה פעמים עם בעיות GPS).

נ.ב. בסין יש מפעלים של מותגי על וכן מפעלים של מוצרי מדבקה. המפעלים יכולים להגיע לכל רמה מתבקשת בתלות בסטנדרטים שהחברה הציבה, הכוונה ב"מוצר סיני" היא כמובן לא מוצר שיוצר בסין (שכן, רוב המותגים שאנחנו משתמשים בהם מיוצרים שם), אלא מוצר שאיכותו היא סינית כפי שעד לפני מספר שנים היה ידוע לכולם. נניח Xiaomi נותנת QA רציני לטלפונים ומשתמשים בחומרים סבירים (כמו המותגים האחרים, אולי מעט פחות בכדי לשמור על מחיר נמוך). אבל רוב הטלפונים בעלי-אקספרס נניח הם שוק ברמה הנמוכה ביותר - והכוונה היא אליהם.

פורסם

אסייג רק בנוגע מדיה טק. גם במכשיר הנוכחי וגם במכשיר הקודם היה לי מדיה טק. הקודם היה מעבד ממש זול ואכן בעיות GPS לא היו חסרות.

כיום יש לי במכשיר הנוכחי את המדיה טק הליוס X10 והGPS עובד מצויין.

• תוכן חדש...