Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזגן עילי שמחובר לביוב(רק של כיור), בחיבור ישיר ואני רוצה להוסיף לו סיפון שימנע כניסת ריחות.

הצינור ביוב שהמזגן מתחבר אליו הוא ישירות למטה, הקו של המים של המזגן יורד ישירות למטה ואני צריך סיפון שיתאים לזה.

מצאתי את זה: http://www.cooldeal.co.il/deals/%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%9C%D7%9E%D7%96%D7%92%D7%9F

זה מתאים לי באופן מושלם אבל הדיל נגמר, ניסיתי לחפש את המוצר באייבי ובעליאקספרס ולא מצאתי אותו.

מצאתי את זה:

http://hvacstore.ro/223-TECNOSYSTEMI/327-Accesorii-Aer-Conditionat/285-Pompe-de-condens-si-accesorii/377-Tevi-si-accesorii-condens/379~Conectori-tevi/3094-Sifon-anti-insecte----16-18-20.html

יש למישהו רעיון?

תודה!

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אי אפשר לערוך

מצאתי גם את זה- https://www.alibaba.com/product-detail/Durable-and-High-quality-daikin-air_50026213144.html?spm=a2700.7724838.0.0.EhMByy

זה אפילו טוב יותר!

פורסם

הוא לא בקוטר המתאים.

פורסם

נראה לי קצת מפגר לקחת סיפון של כיור שהוא 40 ואז לשים 2 מעברים מ 40 ל 15.

פורסם

אתה יכול ליצור לולאה בצינור היורד של המזגן סמוך לכניסה לקו הביוב. הלולאה במישור האנכי (כלומר מבחינת כיוון במרחב כאילו צמודה לקיר). התפקוד יהיה זהה לסיפון וללא עלות, בתנאי שתוכל 'לגייס' כמה סנטימטרים באורך הצינור כדי ליצור אותה.

יוסי

פורסם

יוסי, זה רעיון לא להיט.

ראשית, זה חוסם מעבר אויר שבחלק מהמקרים הוא קריטי לניקוז המים. יש מקרים שברגע שחסמת את מעבר האויר (במיוחד בקוטר שכזה) המים יתקשו לרדת.

שנית, ליכלוך עם הזמן יצטבר ב"קרקעית" הלולאה ויחסום זרימה מהירה של מים, וזה קריטי בקיץ.

מה שבד"כ נהוג לעשות - אם כבר עושים לולאה כזו, זה לשים "שנוקרל" נוסף בדרך, באיזור שבו הצינור משנה את הזווית מאופקית לאנכית (קרוב למזגן הכוונה).

השנורקל למעשה יתן את הזווית (סיבוב) אבל ישאיר פתח אויר (כלפי מעלה) שיאפשר זרימה טובה יותר של מים מהמזגן לצינור ניקוז.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ראשית, לא תמיד תיווצר הפרעה.

אם תיווצר, פתח הכנסת אוויר בצינור הגלישה אכן 'יחלק' את הלחצים בצינור לשני אזורים שונים. היות וצינור הגלישה הוא בהפרש גובה של כמה מטרים, הלחץ של עומד המים בין גובה החור לגובה הלולאה יבטיח זרימה טובה.

בתור פתח לכניסת אויר אטמוספרי מספיק חור של 3 מ"מ ובתנאי שיקדח כך שהוא לא יהיה בחלק המורטב של הצינור. קל, פשוט וללא עלות.

בקשר ללכלוך, אלתרתי פתרון כזה בכמה מקרים והניקוז פעל היטב שנים רבות ללא בעייה.

יוסי

פורסם

אין לי אופציה לעשות סיפון מהצינור, אבל אהיה חייב לחתוך אותו ולשים 2 מחברים, המוצר שהעלתי מצויין בשבילי כי הוא גם לא יאפשר מעבר של מים במקרה של הצפה.

• תוכן חדש...