Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרייזלר פיטי קרוזר(התרגום הוא "שיוט רחמים"?!)...

מולטיפלה, דור ראשון.

מאזדה 3 האצבק עם הכיעור הזה של החלון האחורי ,כל הצד של האוטו נראה כמו ניבתן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 305
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עריכה: מסתבר שמישהו כבר הכניס את ההאמר הגמדי לכאן...

אני לא מאמין איך הרכב הכי מכוער שיצא אי פעם בעולם כולו וגורם לי לרצות להקיא/לעצום עיניים לא רשום פה והוא כמובן:

דייטסו סיריון :shock::shock::shock::?

אפילו גועל נפש אי אפשר לתאר אותו.

1_1_1_77183_20070705100707.jpg

חבר'ה, אתם מתחילים להתקרב.

אבל עדיין, השוק שנכנסתי אליו ברגע שראיתי את הייצור הזה בפעם הראשונה הוא דבר נדיר.

זה כמו לנסות לדחוס אוטו בין שני קירות, ואח"כ לתת לו לעלות לכביש....

(ואני מניח גם שמבחינת הולכי רגל הוא מהווה מפגע בטיחותי נורא)

"דייהסטו משהו שאני אפילו לא יודע איך מאייתים":

Materia_1206_06.jpg

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כבר הראיתי את הגועל הזה שצירפת בתמונה, בדף הקודם צירפתי תמונה של התחת שלה, אפילו יותר מגעיל (דייהטסו מטריה), ושום דבר לא יעזור לו להראות טוב, וכן EDAN אני רואה את הרכב הזה הרבה במציאות, לשכן שלי יש כזה. ואני מבין אותך בשאלה כי באמת יש רכבים שנראים רע בתמונות וטוב על הכביש והB9 זה אחד מהם, המטריה לא.

ואיך אפשר לחשוב שהB9 מכוער???

זה אחד הרכבים היפים יותר שיש על הכביש.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מולטיפלה מכוערת? על טעם ועל ריח אין להתווכח.

אבל אין ספק שזאת אחת המכוניות הגאוניות של 10 השנים האחרונות אם לא הגאונית מכולם.

ומי שמחזיק או נסע באחת יודע את זה.

פורסם

תשמעו אין בכלל ספק בכך..סובארו DL הוא ה-א-ו-ט-ו ה-כ-י מ-כ-ו-ע-ר שיוצר אי פעם!

גם לפולו קלאסיק ומזדה דמיאו (demio- אוטו מכוער בקנה מידה בינ"ל) יש מקום נכבד ברשימה.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

B9 אכן מכוער בצורה זוועתית, גם על הכביש. בתמונות הוא למעשה נראה פחות גרוע.

subaru_b9_tribeca_frront_20_12_06.jpg

נראה כאילו שברו לו את כל השיניים.

רכב מכוער ביותר, בגלל זה שינו לו את העיצוב שנתיים אחרי תחילת השיווק. החדש דווקא נראה לא רע:

subaru-(1)_wa.jpg

"ai motoare capul doare"

פורסם
איך שכחתםםםםםם? (או שהייתה כבר? :roll:)

קבלו אותה, Daihatsu Materia.

גועל על גלגלים.

הם לא הראשונים עם הכיוון הזה, נסה בגוגל SCION ותמצא את ההבדלים, מה עוד שאחרי קצת פימפינג המצב משתנה ואפילו מעודד לטעמי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
רק אני חושב שהדבר הזה מיוחד מעניין ונראה לא רע ??

:roll::roll:

attachment.php?attachmentid=90340&d=1184332024

לא. אני לא חושב שהמאטריה מכוערת, היא מאוד מעניינת, ואפילו יש בה איזשהו יופי בעיני.

"ai motoare capul doare"

פורסם

רנו טווינגו ללא ספק, יונדאי אטוס, ודייהאטסו פיקאסו, דייהאטסו סיריון, רנו לגונה, ניסאן קשקאי, פיאט מוטיפלה, פיאט דובלו החדש ועוד אחרות שאני לא זוכר את שמן. בקיצור, יש המון רכבים מכוערים, אבל זה לא מעיד על הפנימיות שלהם:twisted: - לא סתם אמרו "אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בו!" יצא לי לנהוד בלגונה, היא די חזקה, רנו טווינגו למרות שהיא כזו קטנה, היא שובבה, וגם במולטיפלה יצא לי לנהוג, היא מאוד מרווחת מבפנים, והיא גם נחמדה...

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם
רנו טווינגו ללא ספק, יונדאי אטוס, ודייהאטסו פיקאסו, דייהאטסו סיריון, רנו לגונה, ניסאן קשקאי, פיאט מוטיפלה, פיאט דובלו החדש ועוד אחרות שאני לא זוכר את שמן. בקיצור, יש המון רכבים מכוערים, אבל זה לא מעיד על הפנימיות שלהם:twisted: - לא סתם אמרו "אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בו!" יצא לי לנהוד בלגונה, היא די חזקה, רנו טווינגו למרות שהיא כזו קטנה, היא שובבה, וגם במולטיפלה יצא לי לנהוג, היא מאוד מרווחת מבפנים, והיא גם נחמדה...

קשקאי מכוער??

NEVER! ולא, זה לא בגלל שיהיה לי במשפחה אחד בקרוב...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

גם לי היתה קורסיקה, אמרו לי שהיא מכוערת, ויצאתי עליהם להתאבדות שיעית... כך אני מאמין שגם אתה תעשה אם יירדו על האוטו שלך. עכשיו אני מבין שהקורסיקה היתה קצת מכוערת...:|

ושיהיה מברוק!

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

• תוכן חדש...