Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תסמוך עלי המייבאך לא מכוערת.....
מצטער ידידי

אין פה עיניין של סמוך עליי או לא...

אותי מכוניות במשקל כבד דוחות - והמייבאך (חיצונית) פחות יפה מאחיותיה לבית מרצדס

היא מוגזמת, חסרת עידון, גמלונית,כבדה, חסרת השראה, ואפילו להגיד שהיא ייחודית (אבל באיזה אופן?) אני לא בטוח שאוכל.

לי, הם לא הצליחו לעורר שום תחושה חיובית במראה שלה - ההיפך!

אולי מכוניות מהסוג הזה מחפשות נוכחות - וזה כנראה יש לה - אבל בעיקר בזכות הגודל !

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 305
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצטער ידידי

אין פה עיניין של סמוך עליי או לא...

אותי מכוניות במשקל כבד דוחות - והמייבאך (חיצונית) פחות יפה מאחיותיה לבית מרצדס

היא מוגזמת, חסרת עידון, גמלונית,כבדה, חסרת השראה, ואפילו להגיד שהיא ייחודית (אבל באיזה אופן?) אני לא בטוח שאוכל.

לי, הם לא הצליחו לעורר שום תחושה חיובית במראה שלה - ההיפך!

אולי מכוניות מהסוג הזה מחפשות נוכחות - וזה כנראה יש לה - אבל בעיקר בזכות הגודל !

האמת שגם אותי היא לא ממש הרשימה עד שראיתי אותה במציאות.... וכשראיתי אותה באמת הבנתי שזה דבר מדהים.... היא כלל לא מוגזמת היא אפילו די עדינה (מבחוץ. מבפנים היא מטומטמת להפליא) והיא מאוד מאוד משאירה עליך רושם.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

נו. אם כבר גרסת ההצ'בק, אז קח תמונה שלה, תוסיף לה ידית גדולה על הגג וראו מה קיבלנו:מגהץ!!!

עד עכשיו שתקתי (כי לא הייתי פה) אבל אני לא יכול יותר, אני יוצא להצלת הליאנה !

אני מסכים איתכם לחלוטין שהליאנה סדאן פשוט חסרת פרופורציות אבל אל תעשו מימנה מוטציה מושלמת, גירסת האצ'בק, ובמיוחד החדשה, ניראת אפילו טוב מאוד!

זה רכב גדול, קטן יותר מג'יפ או מסחרית, אבל גדול יותר מפרייבט רגיל, מאוד נוח לנהיגה (עזבו את הביצועים, אני מדבר על ראית הכביש ועל הישיבה הגבוהה.)

חוץ מזה היא לא שונה ולא עיצוב חדשני ובלה בלה בלה, ראו רנו סניק כדוגמא!

ד"א הרכב הכי מכוער לדעתי הוא הרנו טווינגו, גם מבחינת עיצוב פנים...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

החלון האחורי שלה הוא בזווית לא נכונה!! הוא בזווית הפוכה! היא לא מתאימה לשום זמנים..... טוב זאת דעתי לפחות...

Ford_Anglia_1961.jpg

והכנף הזאת שנשארה מהגג של הפיטי קרוזר לדעתי לא מאוד מחמיאה לו....

יש סיבה שהחלון בזווית כזאת, כשיורד שלג הוא לא נערם על החלון ומפריע לשדה הראייה מאחור.

הגיון פשוט, אז לא היה ווישר אחורי וזאת הייתה דרך חשיבה מקורית.

רכב מכוער זה קאיה שומה

haters will hate

פורסם

אוקיי, אני יודע שמקודם בשרשור אמרתי מולטיפלה...

אבל ראיתי הרגע את הפרק הראשון של העונה החדשה של טופ גיר...

והמיקרה, אוי.... המיקרה

nissan_micra.jpg

nissan-micra-c-plus-c-01cbig.jpg

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
יש סיבה שהחלון בזווית כזאת, כשיורד שלג הוא לא נערם על החלון ומפריע לשדה הראייה מאחור.

הגיון פשוט, אז לא היה ווישר אחורי וזאת הייתה דרך חשיבה מקורית.

אז חבל שהמעצב הגאון לא הלך צעד קדימה ותכנן גם את החלון הקדמי והצדדיים באותה זוית...

לי המולטיפלה גורמת דווקא לחייך. היא לא יפהפיה אבל משדרת חביבות.

הרודיוס באמת גורמת לי כמעט להקיא כמו גם ההברקה החדשה מאותו בית מדרש (קאיירון או משהו כזה).

הלנסר החדשה נראית רע מאד, וזה מאותה חברה שהוציא את הגאלאנט מהדור הקודם (החל מ93' כמדומני) שהיא בעיניי אחת המכוניות היפות ביותר, בוודאי מבין המכוניות ההמוניות

פורסם

לדעתי כל גרסאות ההאצ'בק החדשות, שנראות עגולות, בלי קווי עיצוב, וחסרות פרופורציה.

לגבי הישנות, הטווינגו ללא ספק לוקחת.

פורסם
לדעתי כל גרסאות ההאצ'בק החדשות, שנראות עגולות, בלי קווי עיצוב, וחסרות פרופורציה.

לגבי הישנות, הטווינגו ללא ספק לוקחת.

בתור אחד עם סמל ברית המועצות בסמלון אני בטוח שאתה מכיר דוגמאות למכוניות מכוערות במיוחד שאנחנו אפילו לא שמענו עליהן (מלבד לאדה ניבה שמשום מה לא הזכרתי אותה בהודעתי הקודמת...)
פורסם

המכוניות הרוסיות לא מכוערות, הן פשוט - פשוטות.

המכוניות הרוסיות הישנות היו הכי פשוטות בעיצובן, בלי פסי עיצוב או אוירודינאמיות מיוחדים ובלי כלום. בשוואה למכוניות מהעולם אולי הן מכוערות, אבל במציאות הן לא מכוערות ולא יפות, הן פשוט - רגילות.

והפשטות הזאת, ד"א, גורמת להן לנסוע עד היום בכבישי רוסיה בלי בעיות מיוחדות.

פורסם

9 עמודים בלי לציין את הפיאט דובלו? http://www.autogazeta.com/g/386/Untyitled-9.jpg

מסחרית עם גלגלים של גטס,תחת של אוטובוס וגריל של c300 :) מה שכן,מגיע שאפו גדול לפיאט שחידשו בעיקר את המולטיפלה חסרת הפורפורציות והפכו אותה למשהו יותר סביר,כמו גם הדובלו החדשה.

עוד כמה מכוערות:

פרארי אנזו- http://www.magnussenracing.com/Images/Racerbane/Carrera%20Ferrari%20Enzo.jpg

לפני שאתם קוטלים אותי -אני מתכוןן שהיא לא באמת מכוערת,אלה מכוערת יחסית למתחרות שלה. הרבה יותר מכוערת..

פורד סקורפיו-http://www.supanet.com/media/00/08/19/fordscorpio.jpg

תמוה..

רנו קליאו סדאן-http://www.riederusados.com.py/autosfotos/clio-2004_28_09_gr.jpg

לא לצפייה לילדים קטנים ולנשים בהריון

ויש עוד הרבה תאמינו לי הרבה..כמו קרייזלר פיטי-קרוזר , קאיה ריו ועוד..

• תוכן חדש...