Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שזוכר פרסמתי במהלך החג שאני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי בפירוק והרכבה של ארון בגדים יד 2 שהיתי מעוניין לרכוש, פנה אליי בחור מהפורום בשם יוסי, והציע את עזרתו, תוך כדי שהוא מציין שאין לי ממה לחשוש, אם עושים את הפירוק בצורה נכונה ועם הכלים הנכונים, הוא יעמוד שוב יציב ואיתן כמו חדש!

יוסי הגיע עם הקטנוע שלו לראשלצ (שם נמצא הארון) תוך כדי שהוא חמוש בארגז הכלים המשופצר שלו.

לפני שהתחלנו במלאכה, מפני שהיה מדובר בארון הזזה, היה צורך להעיף מבט על המנגנונים בשביל להבין קצת את העסק, על מנת שנוכל לפרק את הדלתות.

במבט חטוף, יוסי כבר הבין מול מה אנחנו עומדים, בנאדם טכני מהמעלה הראשונה. (מהנדס במקצועו)

לראשונה גם יצא לי ללמוד מהו מברג "פוזידרייב" , ומהן התכונות שלו (תודה יוסי על הרצאה מרתקת ;]

העמסנו את הארון יחד עם המוביל לאוטו (שגם הוא אדם נדיר בנופינו אבל זה כבר לפוסט אחר)

נסענו יחד לביתי אשר ברמלה, העבודה נמשכה אל תוך הלילה, ואם אני זוכר נכון, בסביבות 10 10:30 בערב הארון הורכב אחר כבוד, לשביעות רצוני המלאה. הוא ניראה חדש! הכל מהודק כמו שצריך, כל הקווים ישרים, בקיצור מקצועיות נטו!

זכיתי להכיר אדם משכמו ומעלה, צנוע וטוב לב. ויסודי מאוד! נדיר לראות אנשי מקצוע כמותו בימינו, שלא מחפפים באף שלב של העבודה, (אפילו את המסמרים הוא חילק שווה בשווה, בשביל לקבע את 2 לוחות הדיקט מאחורי הארון, מאשר סתם לדפוק אותם, את הדיקט הוא שלף באמצעות קרש שעליו דפק, על מנתלהוציא אותו בחתיכה אחת מבלי לגרום נזק ללוח)

וכל זה בלי קבלת תמורה, הוא פשוט סירב, הוא בא לעזור מכל הלב.

אין ספק שיוסי עשה לי את החג לקצת יותר שמח. אם אתה קורא את זה במקרה, אז תודה רבה לך גבר! אתה איש נדיר בארצינו הקטנה! שמהווה דוגמא ומופת, לעזרה לזולת מהי, כן ירבו כמוך איש יקר!

באותה הזדמנות אני רוצה להודות לעוד חבר פורום שכינויו noogie69 שהביע רצון לעזור.

זה רק מראה כל פעם מחדש, כמה הפורום מכיל חומר אנושי טוב, שתמיד שמח לתרום ולעזור לאחר, זה לא המקרה הראשון ובטח לא האחרון! מי יתן ותמיד נהיה כזו קהילה חמה ותומכת אחד לשני.

13076548_10208946004237500_1793104823186387140_n.jpg

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

לא יכלתי לנסח את זה בצורה טובה יותר.

יוסי אחד האנשים היותר טובים שיצא לי לפגוש. הוא עוזר המון.

אין מה להוסיף, באמת נאמר כבר הכל.

Stay Dirty

פורסם

הבעיה היא שעכשיו הארון בטח לא כמו שהיה לפני הפירוק, אלא יותר טוב. בעיה בעייתית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה יופי. באמת שיש כאן אנשים טובים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

וואו! פשוט וואו! יהי רצון שיגיע היום שדבר זה יהיה בשגרה וכלל לא נתלהב מכך! יוסי ישר כח אתה בנאדם מקסים ומיוחד!

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אשמח אם תזרמו איתי ותהפכו את האשכול לגיבוב תודות לחברי הפורום, כי יש פה אנשים כל כך טובים שזה מדהים אותי כל פעם מחדש.

אז התודה שלי היא לניקו פ. ,

ניסיתי לאסוף חבילה חשובה מהדואר במשך שבועיים, אך לא יצא בגלל העבודה והטיפולים שאחריה. היום היתה ההזדמנות האחרונה לפני שהחבילה חוזרת לשולח.

גם היום לא הצלחתי לצאת לפני שהדואר נסגר, ובלית ברירה נאלצתי לפנות לניקו. הוא הבנאדם היחיד שיכל לעזור לי באותו רגע.

הקפצתי אותו רבע שעה לפני שהסניף נסגר, הבנאדם לא חשב פעמיים ונסע לשם בלי לשאול שאלות.

המתין בתור 45 דקות ! המתנה מורטת עצבים ואכולת סרטים, כי לא ידוע אם יבקשו ת.ז שלי שם או לא.

בינתים הוא שינן את כל הפרטים שלי כדי שיוכל לשלוף אותם במידה וישאלו.

ואכן כמו פנתר כשהגיע תורו הוא ענה על כל השאלות, ולמזלנו לא ביקשו ת.ז.

אז שוב תודה ניקו, חייב לך בגדול. שיחקת אותה. :ladysman:

Stay Dirty

• אחראי פורום
פורסם

יש לי רשום בסניף כרמיאל, איך מחר ב-8 נשמע לך?

כל הכבוד לך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בהחלט מצטרף לשבחים על יוסי 05.

הוא הגיע אליי לפני מספר חודשים עם הקטנוע ועזר לי בסבלנות יתרה לתקן את הטרקטורון הממונע של הילד. אני כמעט וויתרתי. הוא ממש בא והפיח בו חיים.

איש יקר

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...