Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להודות לחבר הפורום יגאל זלצר שהביא לי 2 זוגות מדי ב' דנדשים מהניילונים (ועכשיו אני שומר על ב' ולא מזיע כמו כלב על א').

תודה רבה ליגאל על הנכונות לעזור ותודה גם לכל שאר חברי הפורום (הייתי בהלם מהכמות) שהיו מוכנים לעזור לי בנושא.

ב-carsforum יש חומר אנושי מדהים.

פורסם
יש לי רשום בסניף כרמיאל, איך מחר ב-8 נשמע לך?

כל הכבוד לך.

:lol:

אתה יודע מה התנאים שלי.

תשאיר מפתח על הגלגל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם

סגור. כל דבר שימנע ממני את הביקור במקום הזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אגב אני פעם אחרונה קבעתי תור בעזרת האפליקציה והמתנתי רק 20 דקות. שווה לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אולי אפשר להוסיף או לערוך את הכותרת ל''שרשור

תודות'' או משהו כזה,באמת נעים לפרגן לאנשים טובים,

ויש פה הרבה.

פורסם

יופי, נוסיפה קיסם למדורה:

תודה רבה לחבר הפורום Alon_A שהגיע

ותרם מזמנו היקר לטובת לימוד תוכנת מחשב

לבן ליאל,ישר כח גדול!

פורסם

יאללה, גם אני אצטרף להערכת הישראלי היפה. ויש שניים כאלו:

spiderman - הציע לי לקבל אבחון מאשתו, רופאת השיניים, בנוגע לעניין דחוף בערך מ"עכשיו לעכשיו". לא רק שקיבלתי מענה מהיר, אדיב ומקצועי ממנה, הוא גם העביר לי תשובות לשאלות מרובות ששאלתי אותה דרכו. באמת שנדיר לפגוש באנשים כאלו. שוב תודה.

shaisportwagen - התנדב להעיף מבט בסימני שפשוף מעצבן שהיה לי במיני. הבנאדם קבע איתי, הוריד לי בהצלחה את הסימנים עם החומרים שלו, עבד והקפיד כאילו מדובר בשלו ולא ביקש דבר בתמורה. mensch!

:idea:
פורסם

וואו! כל הכבוד לאנשים פה!!

shaisportwagen - התנדב להעיף מבט בסימני שפשוף מעצבן שהיה לי במיני. הבנאדם קבע איתי, הוריד לי בהצלחה את הסימנים עם החומרים שלו, עבד והקפיד כאילו מדובר בשלו ולא ביקש דבר בתמורה. mensch!

עיצה קטנה, תגיד שמדובר ברכב. שאנשים לא יקבלו כאן רושם מוטעה ושי לא יתחיל לקבל הצעות מוזרות בתיבת הודעות.

#הודעות לחתימה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

הייתי לוקח, אבל ארוך מדי.

עריכה:

#אלתוציאומהקשר

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
חייבים האשטאג יא סחלה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור היפה הזה,

רוצה להודות לחבר הפורום ORYO, שהסכים להלוות לי אוזניות עם בידוד רעשים אקטיבי למספר שבועות. כמובן ללא שום תמורה.

בכלל לא חשבתי לבקש והוא הציע את זה מעצמו בשרשור שפתחתי.

כן ירבו אנשים כמוך אור!

תודה!

האוזניות מעולות. כל הטיסה מניו יורק לארץ, 12שעות, ילדים בוכים ואני לא שומע כלום. מנותק בעולם משלי. גם כשאין סאונד מופעל וסתם מפעילים בידוד רעשים, השקט אדיר. אין רעשי מנוע, אין ילדים בוכים. רק אני והמסך, או השינה. תענוג.

אין לי מושג אפילו מה הדגם אז סקירה לא תקבלו ממני. BOSS נראה לי.

פורסם

איזה שרשור מדהים!

כשרואים את זה, מתגנבת מחשבה קטנה בלב שאולי בכל זאת יש תקוה ויום אחד נחיה בחברה בריאה יותר.

אז אני רוצה להוסיף את הפרגון שלי:

מודה מקרב לב לחבר הפורום

שהשאיל לי אופני שטח שיכוך מלא יקרות מאוד ואיכותיות מאוד, בלי שהוא מכיר אותי בכלל, לתקופה של חודשים ארוכים.

בזכותו גיליתי כמה טוב יכולה לעשות רכיבת בוקר בעמק האלה...

אז שאפו, והלוואי שהשרשור הזה יעבור את הגיבוב.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...