Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

שמי רן, בעל רכב סיטרואן C4, רובוטית, שנת 2008 (כן, אני גם לא אוהב אותה), ואני חושב שהגיע הזמן להתחדש ברכב חדש,

התקציב שלי לא ממש גדול, אך גם לא ממש קטן. אני מתכוון לעשות טרייד אין לרכב שלי בעבור אחד הרכבים החדשים.

אך יש לי התלבטות קשה ובאמת בצדק זה ממש קשה,

יש לי 2 רכבים שהתרשמתי מהם, והם :

1. טויוטה יאריס 2016 גרסת הסקיי.

2. הונדה ג'אז 2016 גרסת הטרנד.

קונה מהסוכנות עצמה. לא ליסינג או רכבים משומשים, חדש חדש!

בבקשה עזרתכם! :)

פורסם

יש סיבה למה לא ג'אז קומפורט? היאריס סקאי עולה יותר ממנה.

בהנחה ואתה לא מתכוון ליאריס ההיברידית אז -

הגאז מרווחת יותר מבפנים ,בטוחה יותר , חסכונית יותר , קצת זריזה יותר ,תא מטען גדול יותר , בקרת שיוט , מערכת בלימה אוטונומית וזיהוי שלטים .

וליאריס? ליאריס יש גג שמש ומצלמת רוורס. לא רואה סיבה להעדיף אותה.

פורסם

יש סיבה למה לא ג'אז קומפורט? היאריס סקאי עולה יותר ממנה.

בהנחה ואתה לא מתכוון ליאריס ההיברידית אז -

הגאז מרווחת יותר מבפנים ,בטוחה יותר , חסכונית יותר , קצת זריזה יותר ,תא מטען גדול יותר , בקרת שיוט , מערכת בלימה אוטונומית וזיהוי שלטים .

וליאריס? ליאריס יש גג שמש ומצלמת רוורס. לא רואה סיבה להעדיף אותה.

מה הקומפורט מציע לעומת הטרנד?

יש לי את הקטלוג, אבל לא ממש מבין בכל הדברים שהם מציעים.

פורסם

הקומפורט מציעה בעיקר תוספת של מערכות בטיחות כולל זאת שציינתי, חישוקים מקוריים ,מראות מתקפלות , חיישני רוורס מקוריים ולא בהתקנה מקומית , מולטימדיה וחיבורי USB.

משום מה הטרנד יותר חסכונית מהקומפורט.

פורסם

מהרכב הנוכחי שהוא בין ההכי לא סחירים שיש, אתה הולך על רכב חדש הכי סחיר אה ?

נסיעת מבחן על שתיהן יסגור לך את הפינה. דעתי האישית ? Jazz.

רק שים לב לזמני אספקה, שעלולים להיות ארוכים בהונדה, שווה לבדק בסוכנות - גם זה שיקול.

פורסם

אם אתה בוחר בג׳אז, רק רמת אבזור קומפורט- הפרש של 3000 ₪ בלבד ואתה מקבל המון אבזור תמורתו (חיישנים קדמיים ואחוריים מקוריים, חישוקי מגנזיום, זיהוי תמרורים, סטייה מנתיב, התאמת המהירות של הרכב לזו המוצגת בתמרור ועוד).

פורסם

הג'אז יותר משתלמת ומציעה יותר תמורה ביחס למחיר. לא שהיאריס לא טובה אבל הג'אז יותר אטרקטיבית. מה שכן הביצועים ביאריס יותר טובים ולדעתי העיצוב של היאריס כובש. תצפו בסרטון שאני מצרף ותגידו אם התאהבתם ביאריס כי אני כן...https://www.youtube.com/watch?v=9JqAJLYu5X8

פורסם
. מה שכן הביצועים ביאריס יותר טובים

כשהג'אז טרנד עושה 0 למאה ב12 שניות ,הקומפורט ב12.1 והיאריס ב12.3 ,המהירות המרבית של הג'אז זה 182 ושל היאריס וזה 175, איך בדיוק הביצועים שלה יותר טובים ?

(לא שאפשר לצפות לאיזו חווית נהיגה מעניינת).

אה כן ,וביאריס אי אפשר לקחת את הכיסא ממש אחורה.

פורסם (נערך)

מדדת עם שעון ואביזרי מדידה ? או שזה רק הרגיש לך ככה?

לא שיש איזו חווית נהיגה מעניינת בג'אז או ביאריס, ונהגתי רק בג'אז.

לזכות היאריס יש יתרון ביותר מומנט.

הנה למשל מבחן שתומך בטענה שלי.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
לפי מבחנים ולפי זה שנהגתי על שתיהן הביצועים בפועל טובים יותר ביאריס.

אתה יכול להסביר מה הסוד שלך שהצלחת לנפק ביצועים טובים יותר מכל בוחני הרכב שנסעו בשני הרכבים האלה?

בכל מקרה, מדובר ברכבים יותר איטיים מכל המוגדשות למיניהן.

פורסם

זאת בטח האשליה שנגרמת בגלל אופן פעולה של הגיר הרציף בהונדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...