Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי חבר שיש לו איביזה 2012 עם 50 אלף ק"מ לאחרונה יש בעיות בהנעה , יש סטרטטר אבל הרכב פשוט לא מניע, אלא בניסיון החמישי שישי.

מצבר הוחלף לחדש , אין ולא הייתה מעולם קודנית ברכב.

מנוע 1400

הנעה בדרדור עובדת תמיד (גיר ידני) ככה שזה לא נראה כמו משאבת דלק.

מישהו יש לו רעיונות?

פורסם

לבדוק חיישן טמפרטורה. אם הוא לא תקין, המחשב לא מזהה התנעה קרה ולא מעשיר את התערובת. לכן ההתנעה קשה ומצליחה רק לאחר מספר נסיונות.

הבדיקה מתבצעת בבוקר. מחברים מחשב דיאגנוסטיקה ובודקים האם החיישן שולח אות למחשב.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם החישן טמפרטורה לא תקין אז המחוג בלוח המחוונים לא יעלה עם הטמפ' במהלך הנסיעה, לא?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באיביזה אין מחוג של טמפ.

לאח שלי יש איביזה SC 2010 עם אותה בעיה- צריך באמת לחבר OBD ולבדוק אם הטמפ עולה במהלך הנסיעה, אשתדל לבצע זאת היום אם יזדמן לי- ואעדכן.

JL Audio

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה,

בינתיים הוחלף חיישן טמפרטורה, אין שום חייוי על תקלה בסריקת מחשב,

לגבי הממסר של המשאבת דלק, מתחת להגה יש שלושה ממסרים (לא מצאתי בשום מקום ברכב עוד ממסרים),

[h=1]4H0-951-253C[/h]

זה המק"ט , מישהו מכיר את הרכב ויכול להצביע על הממסר של המשאבת דלק?

אני שוקל להחליף גם אותו כדי ללכת על בטוח..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מישהו??

היום הייתי במוסך כדי לנסות לבדוק הארכת האחריות לשנה השלישית.

אל תחליף סתם חלקים ברכב, בגלל התנעה קשה. בדקתי גם את הנושא שלך ויש פתרון.

גש למוסך כדי לבצע עדכון תוכנת מחשב, בקשר לזה, ברכבים עם הבעיה.

קיים מסמך רשמי בנושא, והוא נמצא במחשבי החברה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

הי ,

האם הנושא מטופל במסגרת אחריות?

קח בחשבון שאין כבר אחריות לרכב..

איך אפשר לקבל מידע על זה?

לא מדובר על הנעה קשה מדובר על אי הנעה למשך פרקי זמן לא מבוטלים של מספר דקות לפעמים עד חצי שעה..

פורסם
הי ,

האם הנושא מטופל במסגרת אחריות?

קח בחשבון שאין כבר אחריות לרכב..

איך אפשר לקבל מידע על זה?

לא מדובר על הנעה קשה מדובר על אי הנעה למשך פרקי זמן לא מבוטלים של מספר דקות לפעמים עד חצי שעה..

כנס לכל מוסך צימפיון, והצג את רישיון הרכב.

הבוחן יכנס למחשב ויראה מייד לפי מס השלדה של הרכב, זה פשוט יעלה על המסך שמדובר בעדכון תוכנה.

אני מאמין שלא ייקחו על זה כסף, היות ומדובר במשהו שהיצרן הצהיר עליו כקריאת תיקון.

מדובר במס" קטן מאוד של רכבים ולכן זה לא יהיה בפומבי. אנשים שהתלוננו על בעיה דומה, טופלו בהצלחה.

פורסם

לא הייתה לי מעולם תקלה ברכב הזה. נכנסתי למוסך כדי לברר אם יש הארכת אחריות לשנה השלישית{בתשלום כמובן}.

הדבר היחידי שלא עובד ולא עבד אצלי מהיום הראשון, זה ה-USB במולטימדיה. וכמובן שיש אופציות אחרות רבות, שכן עובדות.

אני משתמש בכרטיס הזיכרון שיש במכשיר כתחליף. הרבה יותר נוח. כמו כן קיים גם ה-AUX, ויש גם במכשיר עצמו זיכרון פנימי של 40GB. וכמובן ה-BT שעובד גם בשיחות וגם בהעברת שירים למכשיר.

אחר כך שאלתי בקשר לרכבים אם בעיית ההתנעה. הבוחן נתקל בזה, והראה לי את הפתרון ואת ההודעה על המסך, בקשר לעידכון התוכנה.

• תוכן חדש...