Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, מחר אני הולך לרכוש לאון 2012 עם 72 אק"מ יד שלישית.

האם יש לי סיבה לחשוש מהמחלת מותחן הטיימינג של הרכב הנ"ל?

באיזו שנה תוקנה המחלה הזו?

תודה!

פורסם

אבדוק האם לא הוחלף סט בעבר,אם התשובה תהיה שלילית, האם מומלץ להחלף מיידית לסט ע"מ לא לקחת את הסיכון?

האם בכלל בשנה הזו הבעיה הייתה קיימת עדיין?

לגבי הגיר, הוא ידני :wink:

פורסם

כן , אם אני זוכר נכון מדיון דומה בעבר או מתישהוא ב2012 או ב13 הגיעו כבר עם הקיט המעודכן. בעיה בקיט ניתן לזהות למשל עם רעש של טרקטור בהנעה קרה.

פורסם

המנועים שיוצרו החל מ-2012 אמורים להיות מצוידים בשרשרת החדשה. קח בחשבון שרכב שעלה על הכביש ב-2012 ייתכן ויוצר בעצם ב-2011. מציע לך לפנות למוסך מומחה (כמו ״רון״ למשל) אשר יוכל לוודא אם מדובר במנוע המעודכן או לא. אם לא, מומלץ להחליף לסט המעודכן - העלות אמורה להיות דומה לעלות החלפת רצועת תזמון.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא מדוייק.

ברשותי סיאט לאון 1.2 שנת 2015 ובטיפול האחרון הוחלפה הרצועה או המותחן כחלק מריקול.

משמע זו לא רק בעיה של הדור הקודם ושהחל מ-2012 הבעיה נפתרה.

פורסם

כל המכוניות שמבוססות על פלטפורמת ה-MQB שודכו מלכתחילה למנוע TSI דור 2.0 אשר כולל רצועת תזמון במקום שרשרת במנוע מהדור 1.0.

פורסם

כמדומני הייתה סדרת ייצור פגומה של המותחן. רק רכבים בהם מותקנת אותה סידרת ייצור עוברים את ההחלפה.

• תוכן חדש...