Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שאלה אלי אליכם,רציתי לדעת מה ההבדלים המשמעותיים בין רכבים אלה ,ראיתי למכירה אותם ביד 2 בפחות או יותר אותו מחיר,חוץ מגודל,איזה הבדלים קיימים עוד?

לצורך העניין אני מתכוון לגרסאות ה - 1400 שנת 2009 או 2010

אני מעוניין להחליף את הרכב שברשותי בגלל צורך במזגן טוב יותר ביונדאי שלי המזגן לא מספיק חזק בשבילי ,לחלקכם יראה מצחיק להחליף רכב בגלל סיבה כזאת אבל אני סובל בחום ועוד זה רכב שחור ,תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי sagib10
פורסם

הבדלים?

מרחב פנים, בגאז', תנוחת ישיבה, צריכת דלק, הרגשה כללית על הכביש.

לא הבנתי מה זה גרסאות 1400?

סוויפט זה סופר מיני עם מנוע 1500 סמ"ק,SX4 זה רכב משפחתי האצ'בק מוגבה (קצת ) עם מנוע 1600 סמ"ק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן אחי התכוונתי לגרסאות האלה שאתה מתכוון אליהם,היתרונות הולכות אל ה-sx4 אני מאמין?

ומה לגבי מזגן? האם יש לך ניסיון במזגן מבחינת קור,לדוגמא ב- I20 חלש המזגן ...

פורסם

יש יתרונות ויש חסרונות. תלוי בצרכים שלך (כמות הנוסעים, גובה הנהג, העדפה לישיבה גבוהה\נמוכה, צורך בבגאז' גדול או בזריזות עירונית ).

למשל, ל SX4 יש מבחינתי חסרון בולט - קורת A מסתירה שדה ראייה יותר מדי.

לגבי המזגן - ב SX4 שאני כן מכיר המזגן בסדר.

יש אנשים יותר רגישים לחום ועם דרישה למזגן חזק ומקפיא ( כנראה אתה בין האלה), ויש להיפך.

לכן כדאי לך לשבת בכל אחת מהמכוניות ולבקש מהמוכר להפעיל מזגן.

ואל תיעלב - אני בן יחיד.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

להעלב ? לא הבנתי מדוע ....... בכל מקרה מי שעוזר לי - לעולם לא אעלב,אין לי ממה להפך מעריך מאוד את העזרה ,אם כן איך יכול להיות שהמחיר שלהם הוא כמעט כמעט אותו דבר, וגם אותו קילומטראז' פחות או יותר,ממש מוזר,אבל כנראה יש לזה סיבות אחרות

פורסם

הSX4 מגיעה עם מנוע 1.6 ואין הבדל מהותי בצריכת הדלק.

תא המטען של SX4 האצ'בק לא גדול בכלל,אבל כמובן יש כל הבדלים של מידות בין הדגם הזה לסוויפט.

בסוויפט שאצלי (הדגם החדש יותר עם מנוע 1.25) המזגן חלש במקרים של חום רציני.. אז תלוי איפה אתה בארץ וכמה חם באותו יום.

קשה מאוד לתת חוות דעת על מזגן כי זה אינדיבידואלי.

פורסם (נערך)

הסיבות הן ביקוש קודם כל.

סוויפט מבוקשת יותר ( בעיקר אצל הצעירים ), לכן המחיר דומה .

ל SX4 יש תדמית של רכב ליותר מבוגרים.

אבל שני הרכבים אמינים מאוד.

תבחר רכב לפי הצורך בגודל ובמקרה הפרטי שלך גם בעצמת המזגן.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

חחחחחחחחחחחחח עכשיו רק הבנתי למה התכוונת לבן יחיד ,חחחחחחחחחחח תסלח לי **אחי**אלו שעות הלילה המאוחרות

• תוכן חדש...