Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי העברת בעלות + שעבוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה לרכוש אוטו ממשהו שהאוטו שלו משועבד לבנק.

עכשיו אם אני הולך איתו לבדיקה והכל תקין איך אני מתקדם משם?

הרי צריך להסיר את השעבוד ואז ללכת להעברת בעלות, לא? אני לא רוצה לתת לו את הכסף ואז מסירים שעבוד ואז ללכת להעברת בעלות.

יש משהו חכם יותר לעשות? תודה.

פורסם

הגישה שלי אומרת שאם אין לו כסף לשחרר את השעבוד או לפחות יכולת לקבל מהבנק הלוואה זמנית למטרה זו אז זה מסוכן מדי מבחינתי לרכוש ממנו רכב. אני מוכן לחתום על זכרון דברים שאומר שאם הוא משחרר את השעבוד ומוכיח זאת, אני מתחייב לרכוש ממנו את הרכב. כל שאר השיטות מפילות את הסיכון על הקונה ובשוק של היום אני לא רואה שום סיבה לעשות זאת אלא אם כן מדובר ברכב נדיר במיוחד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ניתן בדרך קלה

יפוי כוח של המוכר ות.ז אצלך כולל מפתח, הולכים לבנק משלמים את ההלוואה משחררים את המישכון במשרד הרישוי , מקבלים מסמך מהבנק המופנה לרשם המשכונות משם חיש קל לבנק הדואר מעבירים בעלות תוך תשלום יתרת המחיר.

בדרך קופצים לרשם המשכונות ומוחקים את המישכון גם שם.

לא מסובך אם מצאת רכב מתאים לך משאר הבחינות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין פתרון קסמים, ברגע שרכב משועבד זה קצת מסבך את התהליך.

תגיד תודה שזה שיעבוד לבנק ולא לחברת מימון כי אחרי זה בכלל היה סיבוך.

אם אתה נעול על הרכב הזה, בקש מהמוכר שיסיר את השעבוד, יש לו אפשרות לקחת מהבנק הלוואה זמנית לביטול השעבוד.

אל תעביר כסף או בעלות לפני שאתה רואה שהשעבוד בוטל

• תוכן חדש...