Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעקבות מותו הסופי של שואב אבק נגרר של הובר. אני מחפש שואב אמין, חזק וקומפקטי, שישמש אותי למטלות שהאיירובוט לא נועד לעשות. כמו למשל שאיבה במקומות בעיתיים ושאיבה של ספות, מזרונים וכ"ו.

אני צריך שואב שכאמור לא יתפוס יותר מידיי מקום ויהיה קל לתפעול וחשוב מאוד מאוד, שלא יאבד עוצמת שאיבה.

עם ההובר ז"ל שבתאוריה היה עוצמתי מאוד, אך לאחר שאיבה-שתיים עוצמת השאיבה הייתה יורדת באופן משמעותית והיה צריך לנקות את כל הפילטרים (היו 3, אחד במיכל הפסולת שכלל מסנן חלקיקים, פילטר קטן בכניסת האוויר למנוע ופילטר בינוני ביציאת האוויר מהמנוע) בנוסף למיכל הפסולת שאותו הייתי מרוקן אחרי כל שאיבה.

לכן, רצוי שבשואב המיועד הניקוי והתפעול יהיו פשוטים ומהירים עד כמה שניתן.

התקציב גמיש אך אשמח לקבל עודף מ1,000 ש"ח.

אני מעדיף פחות את השואבים האלחוטיים מכיוון שאני מחפש עוצמת שאיבה חזקה ואני מעדיף לא להתעסק עם סוללות נטענות שצריך להחליף וכ"ו וגם מחירם הוא מעל התקציב.

לגבי דייסון, אם התקציב היה מאפשר ולא הייתי מפעיל הגיון הייתי בוחר בשואב שלהם אך למטלות המדוברות אני חושב שזה לא שווה.

אשמח לטיפים, עצות וחו"ד מבעלי נסיון עם שואבים רלוונטיים.

עריכה אחרונה על ידי samg
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא כתב שהתקציב גמיש, אך ישמח לקבל עודף מ-1,000.

אולי היה תחת הרושם שהדייסון הרבה יותר יקר מכך, שווה להפנות את תשומת ליבו למחיר.

פורסם
הוא כתב שהתקציב גמיש, אך ישמח לקבל עודף מ-1,000.

אולי היה תחת הרושם שהדייסון הרבה יותר יקר מכך, שווה להפנות את תשומת ליבו למחיר.

צחקתי חבר. הוא רשם בכותרת 1000K שהם מיליון ש"ח

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כתבתי בסוף שאני מעדיף להימנע מהשואבים האלחוטיים בגלל הרצון בעוצמת שאיבה חזקה וגם בגלל אי הרצון להתעסק לכשאצטרך עם החלפת סוללות שהתרוקנו וכ"ו.

פורסם
כתבתי בסוף שאני מעדיף להימנע מהשואבים האלחוטיים בגלל הרצון בעוצמת שאיבה חזקה וגם בגלל אי הרצון להתעסק לכשאצטרך עם החלפת סוללות שהתרוקנו וכ"ו.

לדייסון V6 במצב טורבו עצמת שאיבה דומה לדייסונים הנגללים מלפני שנתיים.

בנוסף, עד כה לא החלפתי סוללה. את האלחוטי הקודם החזקתי 3 שנים, ועדיין בשימוש אצל קרובי משפחה. מן הסתם הסוללה כבר לא חדשה, אבל עדיין כוחה במותניה.

לדעתי הקומפקטיות והנוחות שוות הכל. אבל לשיקולך :)

פורסם

יש בשופרסל שואב של פיילוט 1400 w במחיר מבצע מצחיק

של 200 ש''ח, נראה לי דיי סביר ועם עוצמה חזקה אבל תבדוק

את העיניין של חומרי חילוף,למרות שבעצם גם אם יחזיק שנתיים,

אזי דיינו!

התרשמתי מאד גם מההמלצה ה1 כאן

karcher

ניכנסתי לאתר וראיתי שהוא במבצע 20% הנחה,

http://allkarcher.com/%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%91-%D7%90%D7%91%D7%A7-%D7%99%D7%91%D7%A9-%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%91-17-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-%D7%A7%D7%A8%D7%A9%D7%A8

אני בבית משתמש עם שואב דומה רק חברה אחרת.

פורסם

מחזק את אושרי. בהמלצתו גם אני רכשתי. מרוצה מכל רגע!! סוס עבודה אמין וחזק! אם כי היתי שמח לקבל סט מברשות נוסף על מה שמגיע. את העבודה הוא עושה!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
השואב שכתבתי בהודעה הראשונה נמכר בארץ תחת השם WD3 PREMIUM ולא MV3 סליחה על הבלבול

יש לי את השואב MV3 PREMIUM שקניתי בבלאק פריידי מג. חיון ב-500 ש"ח. והיה כתוב על האריזה MV3

בזמן האחרון יצא לי לראות בחנויות אריזה שנראית לי בדיוק אותו הדבר עם הכיתוב WD3.

מעניין מה הסיפור.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

ההבדל בין ה-MV3 ל-WD3 הוא שסדרת ה-MV חדישה יותר, אותם הספקי שאיבה אך ב-1000W במקום 1400W, מכשיר "ירוק" יותר. אני גם מעוניין באחד ומצאתי את זה בשיטוט בגוגל.

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תוכן חדש...