Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש תקציב 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מאד מתחיל בכל הנושא של הרכבים ואני צריך לקנות רכב חדש.

רכב בתקציב של עד 50,000 לא יותר, עדיפות לחדש(מפחיד אותי לקנות יד2), אני מתכנן לנסוע בו לעבודה שלוש פעמים בשבוע הלוך חזור מרחק של בערך 50 קילומטר לכל כיוון. ופעם בחודש נסיעה של הלוך חזור (באר שבע-אור עקיבא) 150קילומטר לכל כיוון.

אני רוצה רכב שייתן לי שקט נפשי בכל הנושא של תקלות וכד' (בגלל זה אני רוצה חדש), ושיהיה חסכוני. לא משנה לי ידני או אוטומט.

תודה :)

פורסם

רכב חדש ב50 אלף לא תמצא ברמה גבוה וגם תצטרך להוסיף לאיזור ה60 אלף אם אתה רוצה להביא רכב חדש טוב אתה יכול לקחת מימון להביא מקדמה של 50 אלף לשלם סכום שאתה קובע עם החברה כל חודש למשך שלוש שנים ובתום הזמן משלים את היתרה

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי קונה רכב בן שנה, כזה שנשארה אחריות לעוד כשנתיים אוד יותר.

כך תוכל לרכוש רכב בתקציב הנתון (או פחות) מצד אחד, ולהרוויח שקט נפשי מצד שני.

יש חבר פורום ותיק שמוכר רכב מתאים - ראה כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה על התשובות,

קצת הבנתי את השטח, והתקציב שלי ירד ל40K

השאלה שלי היא כזאת. לנסיעות שרשמתי מיצובישי ספייס סטאר נפח 1000 מודל 2013 תספק ולא תעשה בעיות?

פורסם

מבחינת אמינות לא,אבל אין הרבה כאלו,רוב אנשים קנו את האוטומטית שמתומכרת ב10 אלף יותר.

הייתי מציע לך פונטו איווי,היא תהיה נוחה יותר גם חיסכונית ולא יקרה לאחזקה.

שברולט ספארק יש רמות איבזור עם איבזור טוב,מנוע יחסית זריז לשאר המיני.

סוזוקי ספלאש תהיה יחסית זריזה עם אמינות טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה רבה על התשובות,

קצת הבנתי את השטח, והתקציב שלי ירד ל40K

השאלה שלי היא כזאת. לנסיעות שרשמתי מיצובישי ספייס סטאר נפח 1000 מודל 2013 תספק ולא תעשה בעיות?

קלעת! הרכב הזה יבוא עליך בול, יפני אמין וחסכוני.

פורסם

תאילנדי, לא יפני.

עם נסועה כזאת אני אישית הייתי נרתע מרכבי מיני/סופרמיני. האוטו אולי יחזיק מעמד, אבל אתה תחזור הביתה סחוט מעייפות, אופציונלית עם כאבי גב.

במקומך הייתי יורד בשנתון, ומחפש רכב גדול ונוח יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה לגבי מיצובישי לנסר 2012? אמינות גבוהה, בטיחות גבוהה..

* מדובר בצורה החדשה יותר שקיבלה כבר את מנוע ה-1.6 שיותר חזק מה-1.5 שהיה לפני כן והיה חלש ולא חסכוני.

פורסם
תאילנדי, לא יפני.

עם נסועה כזאת אני אישית הייתי נרתע מרכבי מיני/סופרמיני. האוטו אולי יחזיק מעמד, אבל אתה תחזור הביתה סחוט מעייפות, אופציונלית עם כאבי גב.

ממש לא נכון.

פורסם
תאילנדי, לא יפני.

יש רכבי סופר מיני נוחים. 208, פיאסטה, קליאו, הפאביה גם לא רעה לדעתי.

בקליאו שהייתה לי נהגתי גם 5-6 שעות ביום והיה בסדר גמור, לא כאב לי הגב ולא הגעתי עייף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אין שום הבדל אמינות ליצרן יפני שמייצר בתאילנד או בטורקיה, האמינות מסתתרת באיכות המכאנית.

תספר את זה לאותם אנשים שקנו קורולות 2003/4 תוצרת טורקיה וסבלו יותר מעמיתיהם שרכשו קורולות משנתונים מתקדמים או מוקדמים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התכנון של המנוע היה של טיוטה לא של טורקיה.

אחרי זה לא היה כי כניראה עלו על הבעיה.

פורסם (נערך)
תספר את זה לאותם אנשים שקנו קורולות 2003/4 תוצרת טורקיה וסבלו יותר מעמיתיהם שרכשו קורולות משנתונים מתקדמים או מוקדמים.

זה ללא ספק בעיה במנוע כי ברנקס 2003 שהייתה לי(שמיוצרת בבריטניה) הייתה את אותה הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...