Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגיע טיפול 135 אלף, צריך להחליף שמן מנוע, מסנן שמן מנוע, מסנן אויר, מסנן מזגן.

צמיגות השמן המומלצת ע"י ספר רכב יצרן הוא או 10w-30 או 15w-40 אשמח להמלצות על מה באמת הכי מומלץ.

בנוסף, אני רוצה להחליף מצתים למצתים איכותיים למרות שלא חובה כרגע, על איזה מצתים אתם ממליצים?

דגם מנוע הוא 2sz

עריכה אחרונה על ידי tomy669
פורסם

אני הייתי ממלא 5W30 של יורול למשל, PLX שעולה 100 שקל ל-5 ליטר, ועומד בתקן הדרוש.

קיבולת השמן 3.2 ליטר.

פלאגים של דנסו דגם K16R-U או של NGK דגם BKR5EYA

פילטר מזגן מאחורי תא כפפות:

YARIS.PNG

Stay Dirty

פורסם
אני הייתי ממלא 5W30 של יורול למשל, PLX שעולה 100 שקל ל-5 ליטר, ועומד בתקן הדרוש.

קיבולת השמן 3.2 ליטר.

פלאגים של דנסו דגם K16R-U או של NGK דגם BKR5EYA

פילטר מזגן מאחורי תא כפפות:

[ATTACH=CONFIG]456742[/ATTACH]

תודה אסף, השארתי לך הודעה פרטית.

מתוך סקרנות, למה אתה ממליץ על 5w30 זה סינטטי מלא? לגבי מצתים, שמעתי שאנשים שמים מצתים אירודיום, למה הם מומלצים יותר מאחרים?

אשמח לקבל מומנטי סגירה לברגים בטיפול.

פורסם (נערך)

אכן סינטטי מלא, אם יש אופציה ל-10W30 (שהוא חצי סינטטי, לפחות המקורי של טויוטה) אז אין סיבה לא לרדת ל-5W30.

לגבי מצתים - תיקון קל - אירידיום, ובמקרה הזה היצרן דורש מצתים רגילים. אני מניח שאתה יכול למצוא דגם מקביל שהוא אירידיום ולהזמין מאיביי,

אני אישית חושב שזה מיותר, תישאר עם מצתים רגילים ותחליף כל 45 או 60 אלף, תלוי מה היצרן מבקש.

מומנטי סגירה:

פלאגים - 18 ניוטון מטר.

בורג ריקון שמן - 30 ניוטון מטר.

בכל מצב תרשום כאן מספר שלדה, וכשאיתמר יראה את זה הוא יתן לך מק"טים מקוריים של פלאגים והמלצה לשמן.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
אכן סינטטי מלא, אם יש אופציה ל-10W30 (שהוא חצי סינטטי, לפחות המקורי של טויוטה) אז אין סיבה לא לרדת ל-5W30.

לגבי מצתים - תיקון קל - אירידיום, ובמקרה הזה היצרן דורש מצתים רגילים. אני מניח שאתה יכול למצוא דגם מקביל שהוא אירידיום ולהזמין מאיביי,

אני אישית חושב שזה מיותר, תישאר עם מצתים רגילים ותחליף כל 45 או 60 אלף, תלוי מה היצרן מבקש.

מומנטי סגירה:

פלאגים - 18 ניוטון מטר.

בורג ריקון שמן - 30 ניוטון מטר.

בכל מצב תרשום כאן מספר שלדה, וכשאיתמר יראה את זה הוא יתן לך מק"טים מקוריים של פלאגים והמלצה לשמן.

מה ההבדלים בין 15w40, 10w30 ו 5w30? מה סינטטי, מה חצי סינטטי ומה הכי מומלץ? למה טויוטה ממליצה על שתי הראשונים?

פורסם

הסרטון הזה יסגור לך הרבה פינות מבחינת שמנים למיניהם:

לגבי ידית מומנט, הזמן מאיביי ידית בדרייב 3/8, במחיר של 150-170 שקל. היא מכסה בד"כ טווח גדול, מהנמוך לגבוה.

Stay Dirty

פורסם
הסרטון הזה יסגור לך הרבה פינות מבחינת שמנים למיניהם:

לגבי ידית מומנט, הזמן מאיביי ידית בדרייב 3/8, במחיר של 150-170 שקל. היא מכסה בד"כ טווח גדול, מהנמוך לגבוה.

תודה, יש חברות מומלצות דרך איביי?

• תוכן חדש...