Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין מה אנשים ציפו לראות, אולי סרט דרמה רומנטית?

אז זהו שבאטמן נגד סופרמן זה באמת דרמה רומנטית. או קומדיה. אבל אם זאת קומדיה אז הבדיחה על חשבוננו.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אשמח לתגובה...( אלא אם אף אחד לא ראה את הזוועה הזאת)

זה פחות גרוע, רובוטריקים היה ברמה של לצאת באמצע הסרט. למזלי לא ראיתי בקולנוע אלא במטוס, אבל זה בהחלט היה סבל. Bvs לא הגיע לדרגת "סבל" אלא נשאר ב"מה נסגר איתם".

בכל אופן זאק סניידר הולך ונהיה מייקל ביי החדש... איכס

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אוי ואבוי רובוטריקים, זבל טהור בזה מסכים איתך, אבל לא מסכים שבאטמן ברמה הזו בכלל.

באמצע הקולנוע פשוט פיהקתי ואמרתי לאחותי (שלקחתי לסרט לבקשתה) שאני עוד שניה הולך לשחק בטלפון בשירותים עד שיגמר הסרט.

ממה שקראתי אקווהמן ממשיך צילומים ומשוער עדיין ל 2018

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני יצאתי באמצע הרובוטריקים 2 אחרי שקיבלתי כאבי ראש מכל האפקטים הוויזואליים, שזה בעצם כל הסרט. יש באמת אנשים שמתלהבים מהשטויות האלה?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

2 זו יצירת מופת בהשוואה ל4 ...

זו כמעט אומנות - אם חושבים על סרטי הרובוטריקים 1-4, אז כל סרט אתה אומר 'וואו אין מצב שזה יכול להיות יותר גרוע' ואז הבא יוצא. בשביל סדרת הסרטים הזו נדרשת שיטת דירוג שונה לגמרי.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אוריו :lol:

הרסו את כל מה שגדלתי עליו בנוגע לרובוטריקים, מזעזע.

האפקטים כל כך מבולגנים שאתה לא מבין מי נגד מי, מה נגד מה וכל מה שראיתי זה חלקי מתכת עפים

זה עייף אותי.

מישהו מהמר כאן בנוגע ל dead squad? לדעתי, הולך להיות בינוני מינוס.

מקווה שאני טועה.

Opel Adam S 2017

פורסם

זה suicide squad, ולבינתיים נראה שיש פוטנציאל

אותי יותר מסקרן civil war, שזה כביכול קפטן אמריקה אבל בתכלס יותר נראה כמו אוונג'רס

פורסם

אני ממש מחכה לCivil war, הסרט הקודם של קפטן אמריקה היה מעולה. לצערי אחריו הייתה נפילה בסרטי מארוול (אהמ, AntMan), אבל Deadpool לחלוטין היה הברקה נהדרת ומקווה שמסמן את חזרת המקוריות לסדרת הסרטים הזו.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

deadpool לא קשור בשיט לפרנצ'ייס שאתה מדבר עליו, הוא מאולפנים אחרים לגמרי, מוסלל לקהל אחר (RATED R), ובכלליות חוץ מכך שבשני המקרים מדובר בגיבורי קומיקס מעולם מארוול - אין קשר בין הסרטים והדמויות. הם אפילו מצחקקים על כך בסרט עצמו (i always see you two in the x mansion, it's like the studios couldn't afford the more popular characters...)

וכן, הלוואי ויצאו עוד סרטים ברמה שלו. לדעתי זה סרט הקומיקס המארוולי הכי טוב של השנים האחרונות, ואולי בכלל.

אם אתה רוצה לדבר על מגמה חיובית בעולם מארוול - guardians זה אחלה מקרה בוחן.

פורסם
לא מתקרב לmayhem ש- civil war הייתה בקומיקסים וליאב dead squad? צריך לאסור עליך לראות את זה :D

אופס, התבלבל לי כבר עם הדדפול כל מה שהולך כאן, עשיתי על זה גוגל על הדרך והבנתי למה :p

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כבר מרוול, לא אמור לצאת סרט חדש של המעניש שוב? הראשון עם תומס ג'יין וג'ון טרבולטה היה פיצוץ. השני ממש גרוע, היו צריכים להישאר עם אותו שחקן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המעניש מקבל סידרת טלויזיה ומופיע בעונה החדשה של דרדוויל

Sent from my XT1572 using Tapatalk

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...