Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני היחיד ששם לב שהקולנוע ככלל במגמת ירידה? להוציא במאים ספציפיים מאוד כמו טרנטינו, נולאן וסקורסזה, הרבה מאוד זמן לא יצא לי להנות כמו שצריך מסרט ואני לא מעט פעמים נמצא בבית הקולנוע.

טרנטינו זה זבל מזובל.עדיף לצפות במרתון 'פסוקו של יום'' עם א.קור.

Sent from my A0001 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
טרנטינו זה זבל מזובל.

tumblr_m0nmafpXxB1qibz0jo1_500.png

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אחרי שרשרת של סרטים מדכאים, ארוכים מדי, מתישים, וחשוכים גם ויזואלית וגם מבחינת האווירה- איכשהו מישהו שם 250 מיליון דולר בידיים של זאק סניידר לעשות סרט.

כל מילה שלילית שהם מקבלים מגיעה להם, הדבילים שם בהוליווד לא לומדים.

אני שמח שהקהל תפס שכל בזמן והסרט צלל חזק בהכנסות כבר מהשבוע השני.

הם הסתנוורו מההצלחה של היקום של MARVEL ומנסים ליצור מכונת כסף משלהם.

מה שהם לא הבינו זה שהסרטים הראשונים של MARVEL היו עם נשמה. אם בגל הראשון כל סרט עמד בפני עצמו ורק עשה טיזר להמשך, הרי שהיום הם הפכו כולם לסרטי הכנה לסרטים אחרים שלהם.

גם אני שמח שהסרט הזה הוא כשלון, אני מקווה שהם ילמדו להבא ויתנו לבמאים טובים יד חופשית יותר בסרטים הבאים.

איך מיצירת מופת כמו הבטמן האחרון יש כזאת ירידה ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

כי על טרילוגיית באטמן האחרונה היה אחראי כריסטופר נולאן האגדי, שכל מה שהוא נוגע בו עד עכשיו הוא זהב.

טרנטינו זה זבל מזובל.עדיף לצפות במרתון 'פסוקו של יום'' עם א.קור.

Sent from my A0001 using Tapatalk

ראה את ההודעה של SLOWRIDE

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עוד לא הבנתי, סופרמן ובטמן זה בכלל כוחות??

איזה כוחות על יש בכלל לבטמן חוץ מקול צרוד תחת.

היום במקרה השלמתי צפיה בסרט סופרמן איש-הפלדה 2013.

הסרט עצמו דווקא מרשים מאד, מה שכן סיבות של עיפות, ילדים ופחית בירה 500ML גרמו לי לראות אותו ב-3 חלקים.

בת'כלס ניתן להבין שאי אפשר ממש להרוג אותו רק אם שוברים לו או ליוד את המפרקת,

אחרת הם ככה בסבבה שלהם מפרקים גורדי שחקים בלי שריטה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

זה כל העניין של סופרמן וזה מה שעושה אותו כל כך משעמם. הסרטים המצוירים של באטמן והקומיקסים מצוינים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לקחו את פאקינג באטמן ופאקינג סופרמן בסרט אחד והוא יצא גרוע! לא יאומן.

:evil:

אני דיי בטוח שאני הייתי מצליח לביים סרט יותר טוב בעצמי.

הביקורות פה מדויקת לצערי ובאמת שבאתי לסרט עם ציפיות בריצפה.

זאק סניידר איבד את זה לגמרי, אהבתי את כל הסרטים הקודמים שלו אפילו את סאקר פאנצ' שהסצנות אקשן האדירות שם חיפו על הזוועה.

מה שקורה בבאטמן נגד סופרמן זה בלגאן CGI אחד גדול. משהו סטייל רובוטריקים.

השוטים שבטריילרים זה בדיוק השוטים היחידים בסרט ששוויים צפיה. כן, כן. השוטים. לא הסצנות.

כשייגמר לכם ה"איזה מגניב באטמן וסופרמן באותו הסרט" (והוא ייגמר אחרי 10 דקות) יישאר רק סרט עם הרבה טעם רע.

כן יש תצוגת משחק טובה של השחקנים הראשיים בפרט גל גדות ואהבתי גם את ג'סי אייזנברג למרות ששמו לו שטויות בפה (הנרי קאוויל עם תצוגה אנמית אבל אני מייחס את זה לתסריט).

למרות כל מה שכתבתי אני כן אלך לראות את סרטי ההמשך של יקום DC ויש מצב שאם זה היה סתם סרט הייתי אומר שזה סרט משעמם ולא גרוע.

בכל מקרה, זה רחוק שנות אור ממה שנולאן בנה בטרילוגיית האביר האפל.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

סרט טוב לדעתי.

אין לי מושג למה אנשים אנטי הסרט הזה, נכון הוא לא מושלם ויש לו חסרונות כגון חורים בעלילה (יכלו לעשות את הסרט טוב יותר בהרבה), ולא בדיוק תואם קומיקס אבל הרעיון מובן ופותח את הדרך / המשך לליגת הצדק.

בן אפלק משחק מצויין, קטעי האקשן שלו טובים אם כי מועטים במיוחד, הייתי שמח לראות עוד קצת מהאקשן שמזכיר לגמרי את קטעי הקרבות מהמשחק של באטמן.

לא מבין מה אנשים ציפו לראות, אולי סרט דרמה רומנטית?

ולגבי לצאת מהקולנוע - ובכן תתנחמו בזה שיש אנשים ששילמו כסף על Epic Movie.

Opel Adam S 2017

פורסם
אני היחיד ששם לב שהקולנוע ככלל במגמת ירידה? להוציא במאים ספציפיים מאוד כמו טרנטינו, נולאן וסקורסזה, הרבה מאוד זמן לא יצא לי להנות כמו שצריך מסרט ואני לא מעט פעמים נמצא בבית הקולנוע.

המקוריות בהוליווד נגמרה, הם יודעים להפיק רק סרטי גיבורי על והמשכים לדברים מתים מלפני 500 שנה. עולם היורה למשל היה סרט מפגר, זלזול באינטיליגנציה של הצופים- ואיכשהו עדיין גרף מעל מיליארד וחצי דולר.

בקרוב יוצא המשך ל "יום השלישי" שוויל סמית' אפילו לא ישתתף בו, וביטלג'וס רחמנא לצלן. ביטלג'וס! פאקינג סרט מהאייטיז!

חברות ההפקה נכנסו למוד סחטנות על מלא, פעם היה לגיטימי לעשות סרט ב 70 מיליון דולר ושהוא יגרוף 150-200 ככה. היום זורקים 200 מיליון דולר על כל פרויקט ואם הוא לא גורף מיליארד חזרה, לא שווה.

הטרנד הזה הביא להרבה נסיונות להפוך סיפורים פשוטים לאפיקות גרנדיוזיות (ע"ע "פן", "שלגיה והצייד") וכשלון מוחלט בעשיה.

אז גם אני די הפסקתי ללכת לקולנוע, למעט פרויקטים מקוריים או שמבוססים על חומר מקור טוב שהוא לא קומיקס.

ב 2014 היה את interstellar שהעיף לי את המוח לגלקסיה אחרת, ב 2015 את The martian שהיה אחד הסרטים הכי כיפיים שאני זוכר שראיתי בקולנוע בשנים האחרונות, השנה אני עוד מחכה למשהו ברמה.

פורסם

לול, עושים חידוש לביטלג'וס? אני לא רואה מישהו ראוי שיכול להחליף את השריטה של מייקל קיטון.

ואכן הקולנוע בשנים האחרונות לגמרי מדשדש.

למזלי ראיתי את דדפול בקולנוע, שווה כל שקל והיתי הולך שוב.

פיקה - בין כוכבים מדהים, ללא ספק השאיר אותי ברצון לראות אותו עוד 6 פעמים. נראה לי אעשה זאת בקרוב :p

Opel Adam S 2017

פורסם
לא מבין מה אנשים ציפו לראות, אולי סרט דרמה רומנטית?

לא, הם ציפו לראות סרט קומיקס עם עלילה סמי-קוהרנטית, ובמקום זה קיבלו לקס לות'ור עם טורט, סופרמן דושבאגי מתמיד, ובטמן עם פיגור קל.

יצאו סרטים טובים בשנה האחרונה - מספיק להעיף מבט חטוף בגזרת הקומיקס: x men dofp, guardians of the galaxy, deadpool.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

דווקא חיבבתי את עולם היורה.

דינוזאורים, אופנועים וברייס דאלאס הווארד.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לא, הם ציפו לראות סרט קומיקס עם עלילה סמי-קוהרנטית, ובמקום זה קיבלו לקס לות'ור עם טורט, סופרמן דושבאגי מתמיד, ובטמן עם פיגור קל.

יצאו סרטים טובים בשנה האחרונה - x men dofp, guardians of the galaxy, deadpool.

2 מהסרטים שציינת הם מ 2014

אחד מהסרטים שציינת רחוק מלהיות טוב.

חוץ מזה שכבר דחפו לנו סרטי קומיקס במורד הגרון עד שיצא מכל החורים- רוצים טיפה מקוריות.

• תוכן חדש...