Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:lol:

כל אחד והמור"קים שלו.

זה ממש מבאס כי זה קורה פחות משנה אחרי שיפוץ גדול.

נו מילא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קרה לי גם בדירה החדשה לפני שנתיים. למזלי שכנים מאוד אכפתיים שהזמינו מייד אינסטלטור, כך שהנזק היה קטן. ובכל זאת הייתי צריך לצבוע 3 קירות (הנזק היה בשני מפלסים, ובאחד מהם בשני קירות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial צודק.

כאן צריך להיות סבלני וכדי לקבל תוצאות טובות תחכה הרבה זמן, זה ישתלם.

קח הכל בקלות: קודם כל לא מדובר בבעיה בריאותית תודה לאל, כך שתמיד יוכל להיות יותר גרוע, ודבר שני באירופה למשל היית צריך לחכות יותר ולהיעזר במפזר חום ייעודי לנושא. כאן הקיץ הוא ידידך הטוב.

פורסם

תודה לכם.

אמתין לאחר הקיץ ואסדר את הסיפור. אני אוהב לעשות דברים כאלו לבד.

הכול נלקח בקלות, החשש היחיד היה שעכשיו צריך לעשות עבודה גדולה בבית, אבל אני מקווה שאין צורך. כרגע נראה לפחות שאין.

חג שמח!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

לצערי, לאור המיקום המדויק כמו שהיה בבייתי, אני כמעט בטוח שהבעיה היא בנזילה

בצנרת של הבניין כפי שהיה אצלנו. הנזק אצלך זהה לנזק שהיה אצל השכן בדירה מתחתינו.

נשמע שהאינסטלטור שהגיע והאחראית על הדירה רצו לנפנף אותך - להבנתי לא קיבלת אסמכתא

לכך שהנזק אצלך נבע מסתימה אצל השכן אלא הראו לך חשבונית תיקון של סתימה. אלו שני דברים

שונים לחלוטין.

אתה מתגורר בבניין ישן?

פורסם

m - כדי לקבוע את הקביעה שלך צריך לבדוק את המקום, ורצוי להכיר את תוכנית האינסטלציה של הבניין. כמובן צריך לראות אם חשבונית פתיחת הסתימה אקטואלית ומתיחסת לאותה דירה.

עכשיו ניקו יכול להמתין כמה שבועות ולראות את ההתפתחויות. אם הבעיה נפתרההוא יכאה נסיגה בלחות בקיר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה התכנון.

אמתין שבועיים ואראה אם יש הרעה.

אם תהיה הרעה אזמין מישהו מחברת הביטוח שלי.

בניין בין 10.

פורסם
m - כדי לקבוע את הקביעה שלך צריך לבדוק את המקום, ורצוי להכיר את תוכנית האינסטלציה של הבניין. כמובן צריך לראות אם חשבונית פתיחת הסתימה אקטואלית ומתיחסת לאותה דירה.

עכשיו ניקו יכול להמתין כמה שבועות ולראות את ההתפתחויות. אם הבעיה נפתרההוא יכאה נסיגה בלחות בקיר.

ברור, אינני אינסטלטור ובטח ובטח שלא מתיימר לאבחן תקלות צנרת דרך הפורום.

עם זאת - המיקום המדויק, הנזק הדומה והתשובה המתחמקת של האינסטלטור שהגיע

וקבע (כמו שהם אוהבים) שהכל תקין ולאחר שראה שניקו לא מרוצה מצא תקלה קלה מאוד משום מקום,

מעלה לדעתי סימן שאלה משמעותי בדבר אמיתות אבחנתו ועד כמה ה"תיקון" שבוצע יפתור את התקלה.

פורסם

הוא אמר שלדעתו זה צינור ראשי של הבניין והכל תקין אצלה בדירה [לא רצה לשבור אריחים כדי לבדוק].

אחר כך מצאו תקלה.

אני אתך בחשדות. נמתין ונראה.

איפה ניתן להשיג תכנית אנסטלציה של הבניין?

חלק מהאטבו?

פורסם

לא. מהקבלן שבנה, או ממשרד האדריכלים שסביר שאין לך שום קשר אתו.

בדוק עם ועד הבית, בדירה הקודמת שלי הסתבר שהועד קיבל את התוכניות מהקבלן, אם כי זה הצריך מאמץ לא קטן.

• תוכן חדש...