Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לאנשי פג'ו סיטרואן:

במסגרת חיפושי אחרי רכב, בדקתי היום 406 מנוע 2000. נדלקת שם מנורת check engine ובמוסך דקל הסבירו לי שהבעייה היא זו שמתוארת בכותרת, וכדי לפתור את זה חייבים לפרק ראש ולשלוח אותו ליישור, עניין של 5000 ש"ח (בערך מחיר האוטו). מצד שני, דיברתי עם סיטרונאים שסיפרו לי שהם נוסעים ככה שנים ואין תופעות לואי או נפילה בביצועים, ועדיף לא לגעת.

מה דעתכם ?

תודה, יאיר

פורסם
שאלה לאנשי פג'ו סיטרואן:

במסגרת חיפושי אחרי רכב, בדקתי היום 406 מנוע 2000. נדלקת שם מנורת check engine ובמוסך דקל הסבירו לי שהבעייה היא זו שמתוארת בכותרת, וכדי לפתור את זה חייבים לפרק ראש ולשלוח אותו ליישור, עניין של 5000 ש"ח (בערך מחיר האוטו). מצד שני, דיברתי עם סיטרונאים שסיפרו לי שהם נוסעים ככה שנים ואין תופעות לואי או נפילה בביצועים, ועדיף לא לגעת.

מה דעתכם ?

תודה, יאיר

מה התקלה? P0410 ??

אם זה זה, זו בעיה מוכרת ואני מכיר הרבה שנוסעים עם התקלה הזו...

פורסם

מה קורה עם אנשים ?

למה לקנות רכב שכבר מראש יש לו תקלות שהעלות שלהם היא מתחילה ב5 אלף שח ?

למה להיכנס את הראש לבור ללא תחתית ?

המלצה חמה, עזוב את הרכב, אם הבעלים הקודמים לא מתקן את זה היום, מי יודע מה עוד תקלות שהוא לא תיקן ברכב ונוסע ככה בזילזול, תמשיך לחפש רכב אחר יותר שמור.

בלי זילזול ובאמת שאני לא מתנשא, אבל אם אין לך כסף לקנות רכב שמור שעולה יותר אז אל תקנה, באמת אתה סתם תכנס להוצאות מיותרות ותתבאס על הקנייה!

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

תודה רבה על התשובות. לא זוכר את קוד התקלה, אבל הבנתי שמדובר בתקלה שלא משפיעה על תפקוד המנוע אלא על הממיר הקטליטי וגורמת לנורת תקלת מנוע לדלוק באופן קבוע. הבעייה שזה עלול למסך תקלות אחרות שיכולות לצוץ בלי קשר ולא אדע עליהן.

מעבר לכך, הרכב שמור באופן בלתי רגיל ונראה לא רע בכלל.

בינתיים האופציות האחרות הן C5 משנים 2007-2008, בדקתי 4 עד עכשיו וכולן נפסלו (אני מכור לצרפתיות, מה לעשות).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה מעברים נסתמו בראש מנוע? מעברי מים, שמן, מה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש משאבת אוויר שזורקת אוויר לכיוון הממיר הקטליטי. משום מה האוויר מועבר דרך הראש מנוע. המעברים צרים מאד ונסתמים די מהר מפיח שיש על הראש. לפי מה שהבנתי התופעה נפוצה ורלוונטית רק במנועי 2 ליטר, לא 1800.

פורסם

אני נוסע בc5 שיש לה תקלה של מעברי אוויר סתומים בראש מנוע, ואני לא מתקן כי במוסך אמרו לי שזה לא משנה לכלום,

הם הסבירו לי שבמכוניות האלו יש משאבה שתפקידה להכניס אוויר נקי לראש המנוע, בחצי הדקה הראשונה של פעולת המנוע אחרי התנעת בוקר, כדי להקל על הפעולה שלו על ידי הוצאת גזים שרופים מהראש, אבל זה לא משנה בכלל צריכת דלק או זיהום אוויר.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
אני נוסע בc5 שיש לה תקלה של מעברי אוויר סתומים בראש מנוע, ואני לא מתקן כי במוסך אמרו לי שזה לא משנה לכלום,

הם הסבירו לי שבמכוניות האלו יש משאבה שתפקידה להכניס אוויר נקי לראש המנוע, בחצי הדקה הראשונה של פעולת המנוע אחרי התנעת בוקר, כדי להקל על הפעולה שלו על ידי הוצאת גזים שרופים מהראש, אבל זה לא משנה בכלל צריכת דלק או זיהום אוויר.

ניסית לבצע אינפוזיה או ניקוי בלחץ ? מה אתה עושה לגבי נורת תקלת מנוע ?

פורסם

תקלה ידועה בצרפתיות הנ"ל ,זה נכון שאין השפעה מורגשת בביצועים ,אבל לא תדע אם תידלק הנורה על תקלה אחרת

אני אישית לא הייתי חושש לקנות ,אבל הייתי מגרזן את המוכר על זה כמו שצריך

בהצלחה

רמי

פורסם

לא עשיתי אינפוזיה או ניקוי בלחץ כי הבנתי מהמוסך שהפיח שם נתפס בצורה מאוד קשה וצריך ממש לקדוח כדי להסיר אותו,

נורת המנוע אצלי לא דלוקה כל הזמן אלא פעם בארבעה חודשים אני קופץ למוסך הוא מאבחן שזה רק זה ומאפס אותה שוב לכמה חודשים עד הפעם הבאה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

הC5 מדור שני עדיפה בכל פרמטר על 406 שמיושנת ממנה בהרבה.

לעניין איפוס התקלה - קנה לך בכמה גרושים סורק תקלות אוניברסלי ומחק אותה לבד.

פורסם
הC5 מדור שני עדיפה בכל פרמטר על 406 שמיושנת ממנה בהרבה.

לעניין איפוס התקלה - קנה לך בכמה גרושים סורק תקלות אוניברסלי ומחק אותה לבד.

תודה, אכן אני בחיפוש נמרץ של C5, אלא שקשה למצוא אחת ממש נקייה ולא מליסינג...

• תוכן חדש...