Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב, קומפקטי ועמיד =)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התייעצות לקנית רכב (חשבתי אם זה יותר מתאים לפה או לפיה והחלטתי שלפה כי זה התייעצות לגבי סוג הרכב בכללי, יש מצב שטעיתי)..

אז כ"כ אני מחפש רכב שיהיה כייף לנהוג בו בכביש אבל חייב שיתאים גם קצת לדרכי עפר.

אנחנו מחפשים עכשיו איזה מיני (אחרי שהיה לנו פורסטר ❤), הכיוון שלנו הוא יותר ישן 'ברזל על ברזל' בלי פלסטיקים מיותרים חח

חשבתי על 205 (GTI או לא) או משהו בסגנון, יש למישהו רעיונות כיוון משהו כזה?

יש תקציב לקניה וישור קו

אבל אני לא רוצה כול שבוע להחליף ציריה או משהו.

סליחה אל אי הברירות

ותודה לעוזרים

פורסם

הדרישות שלך מעורפלות ומפוזרות.

נתחיל מתקציב, כמה נפשות אתם, דרישות מעבר לכיף ועפר, כמו מרחב, נסועה, תא מטען, ידני/ אוטומט.

ד"א, ב 205 (רגילה, יקח לך שנה למצוא GTI סבירה) ככל הנראה תצטרך "להחליף צירייה כל שבוע" היות ומדובר על רכב ישן שיביא איתו המון בלאי (גם אם הוא אמין) ובוודאי לפי סגנון הנסיעה שלכם שכולל דרכי עפר

פורסם
הדרישות שלך מעורפלות ומפוזרות.

נתחיל מתקציב, כמה נפשות אתם, דרישות מעבר לכיף ועפר, כמו מרחב, נסועה, תא מטען, ידני/ אוטומט.

ד"א, ב 205 (רגילה, יקח לך שנה למצוא GTI סבירה) ככל הנראה תצטרך "להחליף צירייה כל שבוע" היות ומדובר על רכב ישן שיביא איתו המון בלאי (גם אם הוא אמין) ובוודאי לפי סגנון הנסיעה שלכם שכולל דרכי עפר

אכן הדרישות שלי מעורפלות...

והרכב אני רוצה שיהיה ידני(!!)

מבחינת נפשות אני אסע ברכב הזה לבד/חברק שלי/אח שלי משהו כזה.

כרגע אני חייל, אני אני אנהג ברכב בסופשים ובמהלך השבוע בטח אמא שלי נהג עליו ואח שלי.

אנחנו גרים בחור (הגישה היא דרך כורכר) ורוב עד כול הנסיעות יהיו בדרכים בין עירוניות..

פורסם

פיאט פנדה 4*4 ?

גי'מני ישנה?

סמוראי?

איגניס 4*4?

סובארו אימפרזה GX AWD?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
פיאט פנדה 4*4 ?

גי'מני ישנה?

סמוראי?

איגניס 4*4?

סובארו אימפרזה GX AWD?

חשבנו על הג'ימיני

אבל זה כבר גיפ גיפ

אני חושב יותר על סופרמיני פשוט יחסית גבוה

פורסם
פיאט פנדה 4*4 ?

גי'מני ישנה?

סמוראי?

איגניס 4*4?

סובארו אימפרזה GX AWD?

ג'ימני ב25 לא תקנה, סמוראי ישבור לך את הגב, הישנים יותר ללא מזגן והגה כוח

פנדה ואיגניס 4x4 נחמדים ביותר, אימפרזה 4x4 עולה גרושים והרבה יותר נפוץ אבל צריכת דלק אוי גוועלד

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...