Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר ידני / אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה נחשב ומה לא

הביטוח של הסיאט של אישתי (2013) יקר יותר ב כ 250 שקל מהביטוח של הסקודה שלי (2011) שניהם 1.2, שלי ידנית

סה"כ מקיף וחובה עולה כ 3800

מוזר מאוד!

עשיתי השוואה ב-WOBI והוא רשם לי לבסוף 16 אלף.

עשיתי ביטוח מקיף ומעל גיל 21.

עם מעל 3 שנים רישיון.

זה המחיר שהולך להיות לי?!

(חובה:3,198, מקיף:12,860) סה"כ: 16,058 ₪

פורסם

תתעלם מ-Wobi. המחירים שמוצגים שם גבוהים באלפי (או במקרה שלך בעשרות אלפי) שקלים מהמחיר הריאלי.

תעשה סקר טלפוני (או אפילו באינטרנט) בין כמה חברות ותשווה את ההצעות שלהן.

פורסם
מוזר מאוד!

עשיתי השוואה ב-WOBI והוא רשם לי לבסוף 16 אלף.

עשיתי ביטוח מקיף ומעל גיל 21.

עם מעל 3 שנים רישיון.

זה המחיר שהולך להיות לי?!

(חובה:3,198,מקיף:12,860) סה"כ:16,058 ₪

נראה לי כמו באג באתר ... :)

פורסם

ניסית רכב אחר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ניסית רכב אחר?

עוד לא ... אקנה את הרכב ואתחיל לבדוק על ביטוחים(ביום הקנייה של הרכב) אבל זה מוזר כי זה באמת היה גבוה. בדקתי פעם אחת על האוטו של ההורים וזה עלה בסביבות 10 אלף ביטוח רק עליי ... תוספת להורים שלי. הגיוני?

פורסם

נראה מוזר.

אני משלם בסביבות 6000 ש"ח לחובה + מקיף לסויפט לכל נהג מעל גיל 21 וללא תביעות קודמות. אבל הביטוח על שמי, לא על שם הבנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בן כמה אתה וכמה שנת וותק יש לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם שמת לב אני מבטח עבור הבנים שלי. הנהג הצעיר הוא בן 23 עם 5 שנות רשיון (בדיוק עושה את קורס ה"רענון בנהיגה"). בחידוש הביטוח כבר יהיה בן 24.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יכול לערוך - חידוש הביטוח הבא יהיה בעוד כחצי שנה. ה-6000 ש"ח הם בחידוש האחרון.

פורסם
לא יכול לערוך - חידוש הביטוח הבא יהיה בעוד כחצי שנה. ה-6000 ש"ח הם בחידוש האחרון.
אז אני עושה לעצמי אהיה נהג יחיד באוטו מעל 21 ורק עם 4 שנים רישיון. עדיין לדעתך זה יעלה יותר מ-6 אלף? באיזה חברה עשית את הביטוח אם אפשר לדעת בבקשה.
  • תוכן חדש...