Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

( הרכב בנזין שכחתי לרשום בכותרת)

יש לי כבר כמה שנים את הרכב וסהכ אני מרוצה ממנו(חסכוני בדלק אחזקה זולה וסהכ נוסע בסדר) , הרכב מאוד שמור ומטופל.

אני מתלבט אם כדאי לי להחליף את המנוע, הסיבה העיקרית היא שהאוטו שורף שמן בקצב הולך וגודל(פעם בחודש בערך אני ממלא בין חצי לליטר שמן מנוע)

שאלתי במוסך מה אפשר לעשות בשביל לפתור את זה וממה שהבנתי אפשר לשפץ את המנוע או לקנות מנוע מפירוק או מיבוא. העלות של החלפת מנוע כולל עבודה היא בערך 3500 ש"ח(אני מחכה להצעה מדוייקת) במוסך אמרו לי שלא מומלץ לשפץ את המנוע משום שהוא מאוד ישן.(הרכב כרגע ב316,000קמ, והמנוע הוחלף על ידי בעלים קודמים בערך סביב ה120,000 קמ)

אין לי תקציב מספיק גדול לקנות רכב חדש והרכב סהכ במצב טוב חוץ מזה( גיר ידני תקין, רדיאטור ומצמד הוחלפו בערך לפני 20,000 , צמיגים לפני חצי שנה)

אני מרכז את השאלות שזה יהייה מסודר-

1. האם 3500 זה מחיר הוגן להחלפת מנוע כזה?

2.הבנתי שיש אפשרות לנסות לקבל אישור לשים מנוע של 1400? האם יש בעיות עם זה?

3.האם אני עושה נזק לשאר החלקים ברכב בזה שאני דוחה את החלפת המנוע?

4. אפשר למכור את המנוע המפורק לחלקים? או לברזל?

5. מה ההבדל בין מנוע מפירוק לעומת מנוע מיבוא?

תודה רבה על עזרתכם

פורסם

1.הוגן

2.לא חושב שיאשרו לך,אבל אם כן אני ממליץ.

3.אולי לממיר הקטליטי,לא יודע אם כן אבל חוץ מזה לא מכיר עוד חלק שמושפע.

4.אני חושב שבמנוע מפירוק תוכל לדעת על פרטי הרכב-כמה קילומטר המנוע עבר ומדוע הרכב הושבת

במנוע מפירוק לא בטוח שתדע,קמ במנוע הקודם זה פרט חשוב.

עריכה:המוסך מוכר,לא יודע לאן(כנראה לברזל)

Miata ND2

פורסם
1.

4.אני חושב שבמנוע מפירוק תוכל לדעת על פרטי הרכב-כמה קילומטר המנוע עבר ומדוע הרכב הושבת

תודה רבה על התשובות המהירות :)

רק לא הבנתי את תשובה מספר 4

פורסם
1.הוגן

2.לא חושב שיאשרו לך,אבל אם כן אני ממליץ.

3.אולי לממיר הקטליטי,לא יודע אם כן אבל חוץ מזה לא מכיר עוד חלק שמושפע.

עריכה:המוסך מוכר,לא יודע לאן(כנראה לברזל)

הסקסו הגיע גם עם מנוע 1.4 8v..

והוא גם יותר נפוץ וזול אני חושב שכדאי לנסות.

שלומי

פורסם

יהיה צורך בהחלפת מחשב מנוע וצמת חיוט ולבצע התאמות ואספקות מתחים למחשב מנוע 1.4 , לשלוח את המחשב לפתיחת קוד.

• תוכן חדש...