Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה בשביל חבר (אריה, מה לא עושים בשבילך :-P ) - זה ל-306S16 ולכן דרוש צמיג ספורטיבי בעיקר על יבש (רטוב פחות חשוב). העלות - עד כ-500 ש"ח לצמיג (כלומר אל תמליצו מישלין פיילוט :-P ).

אני יודע שיש חוסר בצמיגים ספורטיביים במידות האלו, אבל אולי מישהו מכם במקרה קנה לאחרונה? האם ה-SP2000 נמצאים במידה הזאת וטובים מספיק? פאלקן ZE512? האם ניתן למצוא משהו עדיף? אני יודע שכדאי לקנות אצל אנטון אבל אני לא יודע איזה צמיגים הם מחזיקים (ואני יודע מניסיון שבטלפון הם לא ממש יודעים לעזור)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה, אבל גם אני יודע לחפש באינטרנט. אני צריך לדעת מה יש בארץ, לא בארצות הגולה. הרמתי כמה טלפונים אבל לאף אחד אין מה שרציתי (נמאס כבר לקבל הצעות לפירלי P6000). אני רוצה לדעת אם מישהו מכיר משהו ספציפי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, אנטון מחזיק פירלי, וספיידר שהוא טוען שזה חברת בת של פירלי, ככה אני הבנתי ממנו, או לפחות זה מה שהוא החליט לספר לי כשהצטרכתי צמיגים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא הבהרתי את עצמי כמו שצריך, מצטער. הכוונה היא שאני לא מעוניין בפירלי P6000. לא מספיק טובים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רונאלד , קניתי לאוטו שלי דנלופ SP01 ואני ממש ממש מרוצה מהם , קניתי אותם אצל אנטון כמעט בדיוק במידות האלה .

אני הייתי הולך בכיוון הסדרות הספורטיביות של דנלופ, תלוי מה יש לו שם, ה SP2000 אמור להיות לא פחות טוב מה SP01 . יש את הצמיג הזה במידה שלו .

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לצמיג הזה:

http://www.dunloptire.com/dunlop/display_tire.jsp?prodline=SP+Sport+01&mrktarea=Performance

אין אותו במידה הנחוצה לפי דאנלופ, מוזר קצת. חיפוש באתר שלהם מעלה שרק את ה-SP9000 יש במידה המתאימה, ואותו בטוח אין בארץ.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני מניח שאתה מתכוון לצמיג הזה:

http://www.dunloptire.com/dunlop/display_tire.jsp?prodline=SP+Sport+01&mrktarea=Performance

אין אותו במידה הנחוצה לפי דאנלופ, מוזר קצת. חיפוש באתר שלהם מעלה שרק את ה-SP9000 יש במידה המתאימה, ואותו בטוח אין בארץ.

רוני

לפי האתר הבריטי, את ה SP2000 יש במידה הזו :

http://www.dunloptyres.co.uk/site/tyres/car/searchResults/patterns/SP2000/

אם הוא מצליח למצוא אחד כזה, לדעתי מומלץ מאוד.

פורסם

מה עם הטויו ? T1S?

הפאלקן ... לא משהו ... לא לטעמי.

אני נוסע עם היוקו A539 , אבל אי אפשר ממש למצא אותם במחיר סביר עם אוטו דיפו.

ותשאל את הכספר מה עם האקסטה סופרה אצלו שגם נכנסים במחיר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לפי מה שנמסר לי ע"י "צמיגי יוליאן" מיהוד, הפאלקן 512 הנו צמיג מיושן המחייב התקנה לפי כוון נסיעה והחדיש הנו פאלקן 326 לכל כוון נסיעה והוא טוב מאוד.

כמו כן יש לו מלאי של צמיגים בני שנתיים במחיר זול של משומשים. פנה אליו וברר יותר פרטים:

טל' 03-5366116 או לנייד 057-75776932.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
לפי מה שנמסר לי ע"י "צמיגי יוליאן" מיהוד, הפאלקן 512 הנו צמיג מיושן המחייב התקנה לפי כוון נסיעה והחדיש הנו פאלקן 326 לכל כוון נסיעה והוא טוב מאוד.

בברכה - רפי לין :-)

רפי שלום,

שאלה אליך...

אם אני נוסע לפעמים ברורס אז עלי לפרק ולהתקין מחדש את הצמיגים ו"חזור חלילה"?:wink:

או התכוונתה לצמיגים המכונים כיווניים ...שעליהם מסומן כיוון סיבוב הצמיג לכיוון נסיעה קדימה?...:idea:

ואגב גם אם נכון שהדגם 512 שציינתה הוא דגם יותר ישן , לצמיגים כיווניים יש להם איכויות שלצמיגים אסימטריים , סימטריים, או לא כיווניים אין , אבל זה סיפור אחר.

הכל ברוח טובה:-P

מריוס

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

פורסם

רוני - מניסיון.

אני חיפשתי המון זמן צמיג במידה 195/45/15

לבסוף לאחר מחקרים רבים - קניתי את ה

Kumho Ecsta Supra 712

צמיג מעולה !!, ואני ממש מרוצה !!, אחיזה גבוהה מאוד, ביבש וברטוב.

מאוד מומלץ... וניתן להשיג אותו עם קצת קשרים ולחצים בפחות מ 500 (במידה שלי) .

אני קניתי זוג בצמיגי הגיסים במחיר מציאה .. :) .

היה לי מישליין פיילוט לפני - לא מתלהב מהם.

פורסם

רפי לין , ה512 הוא מהסדרה החדשה שיצאה עם ה326 ...

הוא צמיג א-סימטרי ...

לא מיושן ולא שום דבר

מסדרה גבוהה מה326 שבא בדגמים המשפחתיים ( להשוואה ... היה לי אותו על מאזדה לנטיס ... )

שניהם ממש לא הייתי חושב לשים על S16 ... גם על הלאנטיס הם לא היו משהו , אמנם סביר ביבש , זוועה ברטוב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...