Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לאחרונה התחדשתי בפיגו 206 בזול שמעבר למה שהיה והצלחתי לסדר בזול יש בה כמה בעיות שאשמח ליעוץ והכוונה בקשר אליהן.

1. יש חופש בשתי הגלגלים האחוריים כנראה מיסבים גמורים שעושים רעש של מטוס בהמראה המיסבים ב206 נמצאים במרכז הגלגל או למעלה בזרוע? אפשר להחליף אותם ללא צורך בציוד מיוחד מעבר לחולץ מיסבים? אגב כמה אמורים לעלות לי המייסבים לחלק אצמם?

2. מזגן לא עובד בגלל שהוא לא עובד גם על חום וגם על קור אני משאר שזה פחות קשור לקומפרסור ולגז אלא יותר קשור לפיקוד מישהו יכול לשאר במה יכולה להיות הבעיה ואיך אני בודק אותה?

3. אחרי שהרכב מתחמם לטמפרטורת עבודה הגיר משתהה נורא בהכנסה להילוך ראשון צריך לתת מכת גז כדי שהוא יכניס הילוך ואז הוא נותן בעיטה רצינית. מה כדאי לנסות להתחיל לתקן?

4. המנוע מזיע/על גבול הנוזל שמן מהקרטר ומעוד כמה מקומות כרגע אין סימני שמן על המדרכה לאחר חנייה עד כמה יש צורך לטפל בזה וממה ההזעה יכולה לנבוע?

יום טוב ושבת שלום לכולם.

פורסם

לא ציינת נתונים של הרכב..

נפח מנוע/דגם, גיר? אוטו' אני מניח..

בקשר למזגן..

לא ציינת האם "המזגן" נדלק כלומר האם יוצא אוויר מפתחי האוורור.

בכל מקרה..

סביר מאוד שקיימת בעיה גם במיזוג על קור וגם במיזוג על חום..

בקשר לקירור - בריחת גז בדרך כלל מהמעבה החיצוני וייתכן גם מהפנימי - גש למוסך שמתעסק עם מיזוג ימלאו לך גז עם חומר מיוחד שצובע את איזור הנזילה ומשם תדע מאיפה להתחיל..

מבחינת החימום - ל206 תקלה ידועה של נזילת מים מרדיאטור חימום פנימי/ צינור חימום ישנם אנשים שמעדיפים לא לסדר את הבעיה ומבצעים מעקף של הרדיאטור חימום (מוותרים על חימום ברכב) ובכך פותרים את התקלה.

שלומי

שלומי

פורסם

לפי איך שזה נשמע דרוש מעל 8000 ש''ח כדי לתקן את כל הבעיות, רק שיפוץ גיר יעלה 5900 ולפי מה שאתה מתאר הגיר כבר מת זה רק עניין של זמן.

לפי דעתי רצוי להפטר מהרכב הזה.

• תוכן חדש...