Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באמת נשאר לי עוד 200 קילומטר ... ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם החזקת אותנו במתח שבועיים

אז באמת נשאר לך עוד 200ק"מ או לא ... ?!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לפני כשבועיים נסעתי במונית מסוג רנו פלואנס דיזל אוטומטית והנהג נשבע לנו שהרכב הזה נוסע 1200 ק"מ למיכל. היינו בהלם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון : הגעתי ל 80 אבל אחרי קילומטרים בודדים נדלקה לי הנורת דלק ... נסעתי לקנות סולר תנק מלאה וקיבלתי את המספר 880Km :)

המשיך לעדכן ...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם רוב הנסיעות שלך בין עירוניות אתה יכול בכיף לעבור את ה1000 KM למיכל בפלואנס דיזל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם רוב הנסיעות שלך בין עירוניות אתה יכול בכיף לעבור את ה1000 KM למיכל בפלואנס דיזל.

"הבעיה" שיש לי נסיעות גם בתוך העיר. ;)

פורסם

אני עברתי את ה1000 ק"מ למיכל אבל רק פעם אחת בנסיעות סבתא בין עירוניות, יחד עם פקקים ונסיעה מהירה מצטבר 1/17.5 בערך,

בנסיעה מהירה מאוד זה צונח ל 1/13.

• תוכן חדש...