Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברדיו דיסק הכולל BT, USB, וaux.

אני מעוניין להחליף את כל הפאנל של הרדיו דיסק המקורי ולחבר את השליטה ברדיו מההגה.

אני מודע לזה שזה לא יעלה לי זול.

מחפש רדיו דיסק מומלץ ומקום מומלץ לעשות את זה באיזור המרכז (רחובות, ראשון, חולון, אשדוד וכו').

פורסם

הכל עניין סובייקטיבי. אני אישית הייתי הולך לכיוון אחר בכלל ולא אנדרואיד.

יש כמה אפשרויות פה.

בלי תקציב מוגדר לכך כמו שTOM אמר, אין אפשרות להמליץ או יותר נכון יש המון אפשרויות ל AUX USB וכו'..

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לרוב הם לא הרבה יותר טובים ממקורי ואפילו גרועים יותר. איכות המסך ואיכות המוצר של מערכות תואם מקור הם לא משהו בכלל לטעמי כמובן. בהרבה מצבים אפילו קליטת רדיו גרוע במערכות מסוג זה.

לכן אני אומר שזה סובייקטיבי וכל אחד יש דרישות משלו.

יש המון אנשים שזה מספיק טוב עבורם וזה בסדר. לי אישית זה פשוט לא מתאים.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

קודם כל תודה על כל התגובות.

כעיקרון שקלתי בהתחלה את כל מערכות הדאבל דין הללו והחלטתי לוותר.

שיחקתי עם אחת והמסך לא משהו, ובכלל זה נראה לי כמו גימיק מיותר.

אני לא מחפש משהו לוקסרי מידי, אני רק מחפש מערכת נורמלית ומודרנית לשמיעת מוזיקה בצורה פחות פרמיטית

מהמערכת שיש לי עכשיו במזדה ואולי בעתיד להחליף את הרמקולים המתיישנים של הרכב.

התקציב שלי הוא 1500~3000ש"ח כולל עבודה וחיבור להגה.

פורסם

מסגרת מתאמת (אפשר למצוא מכירות/מוצרים אחרים מקבילים):

http://www.amazon.com/Metra-99-7518B-Installation-2007-Up-Vehicles/dp/B005D717DY

מתאם שליטה מההגה (ספציפי לרכב. צריך להתאים לו חיווט קצה לפי ה-HU הנבחר. אם תחליט בכל זאת לרכוש דאבל דין, רבים מהם מכילים מתאם מובנה): https://www.dynamicsounds.co.uk/mazda-2-mx-5-steering-wheel-stalk-control-adaptor-ctsmz002-2.html

אפשר לרכוש גם מתאם אוניברסלי מחברות כמו PAC או AXXESS.

יתכן ותצטרך גם מתאם חיווט לאנטנה:

http://www.amazon.com/Metra-Electronics-40-HD10-Aftermarket-Receivers/dp/B000K4YOCG

אחרי כל אלו ישאר לך הרבה כסף לרדיו דיסק עצמו (בהנחה שהתקציב שציינת הוא עבור ענין זה בלבד ולא גם עבור הרמקולים/הגברה).

אתה יכול ללכת על מכשירים מתקדמים כמו פיוניר PRS80 (יבוא אישי/מקביל עם פונקציית BT ולא דרך היבואן בארץ) או קלריון CZ703 וכד'.

או לחסוך וללכת על מוצרים בסיסיים יותר החל מכ-500 ש"ח.

ואני שוב מזכיר שלדעתי חיפוש היה מניב חלק או יותר מהתשובה הנ"ל.

פורסם

עם כמה שאני חובב של להזמין מחו"ל ואני מזמין משם כל דבר אפשרי, אני לא חושב שאעשה את זה הפעם ככה.

אני רוצה ללכת למקום מומלץ ומסודרת שיעשה את הכל בשבילי כולל חלקים והתקנה עם אחריות.

השאלה היא איפה, ועל איזה מערכת ללכת, וכמה דאבלדין באמת משתלם ושימושי?

פורסם

פאנל בלבד בארץ עולה בין 470 ל-600 ש"ח בארץ (לפי מה שאני מוצא בחיפוש שטחי ברשת). אין כאן ממש ענין של אחריות ואפשר לרכוש בשקט מחו"ל.

אני גם לא יודע אם יש להשיג בארץ כזה שמתאים ל-1DIN ואז צריך גם לקנות איזו מגירה שתסגור את החור שישאר.

מתאם שליטה מההגה גם יעלה לדעתי באזור הנ"ל לפחות.

אם אתה מוודא מראש שהוא מתאים לרכב שלך, לא צריכה להיות בעיה.

לגבי HU, פה נגיד שיש מקום לויכוח.

דאבל דין הכי זול שמומלץ (למשל פיוניר AVH-X2750BT למרות שיש דגם חדש יותר) יעלה החל מכ-1300 ש"ח (ופותר לך התעסקות עם פאנל שצריך להתאים ל-1DIN ועם מתאם שליטה מהגה, אבל עדין מומלץ לרכוש מתאמי חיווט).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

החלטתי להזמין מחו"ל, כנראה שאלך על משהו מוכר כמו PIONER ובכל זאת אלך על מערכת מגע ולא על רדיודיסק פשוט.

יש מצב שמישהו מכוון אותי ונותן לי שמות של דברים שאני צריך להזמין ואולי אפילו קישורים לכל מה שאני צריך להזמין כולל הנגן עצמו?

כולל את כל המתאים ואת כל הבקרים?

• תוכן חדש...