Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

היום קיבלתי את האוקטביה החדשה, מערכת BOLERO מקורית "5.8.

יש לי 2 מגברים, סאב, רמקולים (קומפוננטים) ודאבל דין של פיוניר שפורקו מהרכב הקודם.

הבנתי שישנן בגדול 2 אופציות, הראשונה היא לחבר בצורה כלשהי (משהו שנקרא מנחת...?) את המגברים למערכת הקיימת ואז לחבר את הסאב ולהרכיב רמקולים איכותיים יותר ממה שמסופק עם הרכב (למרות שהאיכות יחסית טובה). האופציה השניה היא אותו הדבר אבל להרכיב את הדאבל דין במקום המקורי הקיים, מה שמייקר בגלל הרכבת המתאם במקום כל הקונסולה המקורית ואז גם הגישה לכל הפונקציות שיש במסך מגע המקורי לא תהייה יותר.

לסיכום, האם הרכבת המגברים והרמקולים למערכת המקורית תיתן תוצאה טובה ואיכותית?

מה הדרך לעשות זאת?

כמובן שאשמח להמלצות נוספות, מבלי להיכנס לעלויות גבוהות מדי מעבר לעלויות הברורות של ההרכבה והחלפת הרמקולים (במידה ומה שיש לי לא יתאים).

תודה,

סער

פורסם

לחבר את המערכת אודיו שיש לך לבולרו אפשר ע"י מנחת PAC

פשוט ועד פרוססור\מנחת יוקרתי כמו אודיסון BIT1.

מערכת הבולרו היא מערכת ALL IN ONE לא הכי איכותית שיש ,אני לא יודע איזה פיוניר יש לך

אבל אני דיי בטוח שהוא יתן לך תוצאה איכותית יותר.

פורסם

נתחיל מהסוף, אין ספק שהפיוניר שיש לי הרבה יותר איכותית מהבולרו, אבל אם אפרק את ה-HEAD UNIT של הבולרו אז אשאר ללא כל הממשק של נתוני הרכה, נהיגה וכו.

לכן שאלתי לגבי העניין של מנחת.

מה ההבדל בין התקנת מנחת פשוט לבין התקנת פרוססור כמו האודיוסון?

האם יש משהו באמצע?

האם למרות שלא אשתמש בפיוניר אלא אשאר עם הבולרו אבל אתקין מגברים, קומפוננטים איכותיים וסאב איכות השמע תשתפר משמעותית או שאני חייב להחליף HEAD UNIT?

תודה

פורסם

יש הבדל גדול בין התקנת מנחת פשוט לבין התקנת פרוססור,בפרוססור יש לך אופציה לבצע כיוונים

רבים כמו קרוס אובר,תיקוני זמנים,אקולייזר ועוד ,בנוסף יש לו גם כניסת AUX עצמאית להתקנים ניידים.

ישנו פרוססור יותר זול שניקרא אודיסון BIT TEN עדיין לא זול.

אם כבר מנחת אז שיהיה איכותי

ישנם מנחתי 4 ערוצים איכותיים כמו קונקשן מבית אודיסון SLI4 או גנסיס S3HI

אם תתקין את המערכת על הבולרו אין ספק שאתה תקבל שיפור מול המערכת המקורית

אבל הבולרו תמיד תהיה החוליה החלשה במערכת.

השאלה כמה רחוק אתה רוצה ללכת עם זה.

פורסם

האם הפרוססור מתחבר ומתממשק על הבולרו במחינת השליטה שלי על מערכות הרכב ועל השמע?

האם הוא מתחבר אליו עם קונקטור מתאים וללא נזקים לחיווט?

ולפי מה שאתה אומר אז בעצם אוכל להעביר אותו איתי לרכב הבא יחד עם המערכת.

פורסם

השליטה על מערכות הרכב אינה ניפגעת.

את הפרוססור אתה מכוון ע"י חיבור למחשב לפטופ.

הפרוססור מקבל את הסיגנל מיציאות החוטים של הרמקולים של המערכת בולרו.

הוא אינו מגיע עם קונקטור ייעודי אם ישנו כזה ונידרש יהיה

ברוב המיקרים לבצע חיתוך ברמה כזאת או אחרת.

את הפרוססור אתה יכול להעביר מרכב לרכב כמו כל רכיב אחר במערכת.

פורסם

פונקציה חשובה אחרת שמעבד עושה ונדמה לי שלא הוזכרה, היא סיכום של הערוצים והוצאת אות שטוח ככל הניתן.

ענין חשוב במערכות שיש להן איקוולציה פנימית ו/או חיתוך תדרים לערוצים מסויימים.

נדמה לי שכן יש מוצרי ביניים (שעושים את הנ"ל + פעולת המנחת) בין מנחת שרק מנחית את האות מחיווט הרמקולים לרמת קדם הגברה בתצורת RCA, לבין מעבד שמציע תכונות מתקדמות יותר כפי שתיאר המלך. אבל איני יודע להמליץ על כאלו.

ולא חייבים לחתוך. יש מתאמי ISO סטנדרטיים להשיג באיביי ושות' או אפילו אצל מתקינים בארץ בעלות נמוכה.

כך שנותר רק לחבר ולהלחים בין החוטים של הפרוססור באשר הוא לבין החוטים מהמתאם המדובר.

פורסם

תודה רבה.

מישהו יכול להמליץ על מקום טב, איכותי, מקצועי ולא יקר בצורה קיצונית מהמתחרים באזור הקריות או חיפה?

תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב.

הרכבתי מעבד זול ופשוט יחסית, 2 מגברים, סאב והחלפתי את כל הרמקולים לקומפוננטים איכותיים.

שומעים הרבה יותר טוב ממה ששמעו, אבל ממש לא בצורה מושלמת והשליטה על כיווני הסאונד אפשרית רק מאפליקציה של אנדרואיד (אני משתמש באייפון).

אני מתחיל להתלבט להוסיף עוד קצת כסף ולהחליף את המעבד לאודיסון (bit one, bit ten) וכאן הייתי שמח לכמה תשובות:

האם הם ישפרו בצורה משמעותית את מה שיש לי היום עם המעבד הפשוט (לדעתי ניפון)?

מה ההבדלים בין BIT ONE ל-BIT TEN שממש משמעותיים וקריטיים?

האם מדובר בהתקנה פשוט יחסית (להחליף מעבד ולהתאים חיווט) או שמצריך חיווט חדש למגברים, רמקולים וכו?

מה המחירים של שני המוצרים האלו בארץ או לחילופין אתר שניתן להזמינם מחול (באיביי מאד יקר ואמזון לא שולחים לארץ)?

תודה רבה

• תוכן חדש...