Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב ששוק היוקרה האמריקאי צמא לגיוון - משהו אחר, שונה ומרענן בנוף המוכר של המכוניות היפניות, הגרמניות והתוצרת המקומית. לאלפא יש כאן חלון הזדמנויות נהדר, רק צריך לשחק נכון בקלפים..

לפי מה החלטת את זה?

לפחות בקליפורניה, אני לא רואה אנשים רצים לקנות את היגואר XE או הקאדילק ATS. ופה עוד מדובר בשני מותגים ידועים עם מוניטין מסויים.

גרמניות ולקסוס קונים המון.

emotion of motion

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הולכים להרוג אותי אבל מאחורה זה ממש קיה אופטימה.

[ATTACH=CONFIG]453015[/ATTACH]

ידעתי שהעיצוב הזה מוכר לי מהיכנשהו!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מסתבר שגם במכונית הנעה קדמית אפשר למקם את הגלגלים הקדמיים ממש בקצה המכונית.

פשוט צריך להפוך את הסדר ולמקם את תיבת ההילוכים לפני המנוע.

R5_Alpine_Turbo_2009-05-21.jpg

או מתחת

c9fc2ed31ea16bad60737099f7af7c56.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפי מה החלטת את זה?

לפחות בקליפורניה, אני לא רואה אנשים רצים לקנות את היגואר XE או הקאדילק ATS. ופה עוד מדובר בשני מותגים ידועים עם מוניטין מסויים.

גרמניות ולקסוס קונים המון.

כן, ברור לי שההגמוניה היא של הגרמניות והיפניות ושאלפא לא מאיימת עליה. ובכל זאת, אתה לא היית אומר שיש רצון לגיוון? יגואר, כמו וולוו, מעט דומה מידי לגרמניות. האיטלקיות מביאות תחושה קצת שונה מהן, אתה לא חושב?

ד"א, אמנם עברו שנים רבות מאז ביקורי האחרון בארה"ב אבל אני זוכר היטב שהייתה כמות מגוחכת של יגוארים על הכביש (דגם כניסה שעוצב בצורה של קשת אם הבטת על הצללית שלו).

:idea:
פורסם

הייתי רוצה גיוון, אבל המוצר צריך להיות טוב. אני לא מתכוון לרדת ברמה רק בשביל לגוון ולסדרה 3 אין הרבה חסרונות.

emotion of motion

פורסם

לא ברור לי על סמך מה החלטת שזו ירידה ברמה, הרי אין לך מושג ירוק על איכויות האלפא אבל כבר יש לך דיעה מספיק מגובשת כדי לכתוב את זה. האמת שזה בדיוק האתגר של הג'וליה, לא רק להיות טובה יותר אלא להלחם באותם דיעות מוקדמות ומגובשות שיש אצל קהל היעד שלה.

פורסם

וזאת תהיה משימה קשה מאוד, ואפילו קשה עוד יותר בשוק האמריקאי אליו אלפא מנסה להיכנס.

כולי תקווה שהם אכן יצליחו. מספיק שיגיעו למצב שהם מזנבים באאודי בשוק האמריקאי ואני אהיה מאושר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא החלטתי שהג׳וליה תהיה ירידה ברמה. אני מקווה שהיא תהיה מדהימה. אני אומר שלא הרבה יקנו אותה רק לשם הגיוון.

אודי מאוד מצליחים בשוק האמריקאי, היו מתים להתקרב לאודי.

emotion of motion

פורסם

בהתחשב בעובדה שאאודי היא בסגמנט היוקרתיות, ואם נשווה אותה למתחרות שלה באותו סגמנט, אז היא לא מצליחה.

ב.מ.וו, מרצדס ולקסוס מסרו ב2015, בארה"ב, כ350K-360K כלי רכב כל אחד. אאודי לעומת זאת, מסרה כ200K.

אז הצלחה זה יחסי. כשמשווים את אאודי למתחרות לסגמנט, היא לא מצליחה. אבל אם אלפא תמכור כמו אאודי, זה כן יהיה הצלחה. אז למה אם אאודי ואלפא ימכרו את אותה כמות לאחת זה ייחשב כישלון ולשנייה הצלחה? כאמור, הכל יחסי ובהתאם לציפיות. לאאודי זה מעט, לאלפא זה הרבה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

זהירות! אל תקליקו על התמונות ואל תשמרו אותן על המחשב-אתם עלולים להיכנס להריון.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

• תוכן חדש...