Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הוחלף קלאץ' לגולף 4 במוסך רון ונאמר לי שם שהקלאץ' ברכב הזה הפוך.

איך זה עובד?

אם אפשר לצרף אנימציה מיו-טיוב זה מאוד יעזור.

English cake

פורסם

יש כמה רכבים עם קלאץ הפוך, קסרה דיזל ודומיהם..

גם vag עם 6 הילוכים לרוב קלאץ הפוך.

מהי ההגדרה של קלאץ הפוך? אני לא בדיוק יודע, אבל זה שונה בסדר פעולה שלו מקלאץ רגיל.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

איזה משמעות? באחד מיסב הלחץ דוחף כדי להפריד והשני מושך כדי להפריד. כל אחר עם השיקולים ההנדסיים שלו. עובד בדיוק אותו הדבר.

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

ההסבר הטכני של אופן פעולת המצמד די ברור. אבל נקל לשער שיש סיבה לעשות את זה כך או אחרת, למשל מבחינת עומסים בתוך המצמד, נקודת החיבור שלו וכדומה.

זה מה שמעניין כאן, לא התיאור המכני.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• ספונסר פורום
פורסם

הביטוי מצמד הפוך בפולקסווגן שלך מתייחס למנגנון שבו סדר הפריטים במנגנון

המצמד הפוך מהסידור הקלסי .

במצמד רגיל גלגל התנופה מורכב על גל הארכובה ועליו מורכב טס הלחץ וביניהם דיסקת החיכוך .

במצמד הפוך טס הלחץ מורכב על גל הארכובה ועליו מורכב גלגל התנופה וביניהם דיסקת החיכוך .

נשאלת השאלה כיצד ללחוץ על בוהנות ההתרה של טס הלחץ שלכוד בין גלגל התנופה לגל הארכובה

התשובה הינה פין דחיף שעובר בתוך ההילוך הישיר ונכנס דרך דיסקת החיכוך אל טס הלחץ .

לא יודע מה היתרונות של השיטה הזאת אבל היא רצה בכל דגמי הקבוצה החל מאמצע שנות השמונים

ועד לגולף דור 4 שכידוע הופסק ייצורה ב 2004 .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...