Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב ברוסיה (מוסקבה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב! האם למישהו כאן יצא לשכור רכב ברוסיה לאחרונה? מדובר בהשכרה משדה"ת במוסקבה.

אשמח להמלצות,הערות והארות.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ממש לא ממליץ לך לנהוג במוסקבה. יש מלא מצלמות ואנשים שם נוהגים כמו חיות. סע יום אחד עם נהג מונית ותבין לבד.

פורסם

מודה שמימיי לא ביקרתי ברוסיה, אבל הכלל שלי אומר שבחו"ל אני נוהג רק במקומות שבהם תרבות הנהיגה היא לכל הפחות נמוכה במעט מהרמה הישראלית, כמובן שרצוי שהיא תהיה גבוהה ככל האפשר.

מסיבה זו נהגתי עם חשש קל במקומות כמו רודוס ורומא, ולא חשבתי אפילו בצחוק לנהוג בתאילנד.

אם לשפוט לפי הסרטונים ביוטיוב ממצלמות הדרך ברוסיה, תאילנד זה גן של ילדות עם קוקיות לעומת מה שמתרחש במוסקבה. אני במקומך הייתי מוותר על התענוג המפוקפק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני דווקא מציע שכן, זו יכולה להיות חוויה בפני עצמה, וייתכן ותחזור עם תובנות על נהיגה בארץ ובכלל.

או לחילופין, בתוך ארון [emoji19]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני שכרתי 2 רכבים במוסקבה לפני חודשיים מהחברה הזאת http://pilot-auto.su הם לא ממוקמים בשדה אלא בעיר עצמה.

מהשדה אני ממש לא ממליץ לך לשכור, גם זה יקר וגם אם אתה נוחת ביום אז צפה לאיזה 3 שעות נסיעה בפקק עד שתגיע למוסקבה עצמה.

עדיף לעלות על אירו אקספרסס למוסקבה ולשכור כבר שם.

מבחינת הנהיגה תתקין YANDEX GPS כי גוגל פשוט לא עובד כמו שצריך שם.

כמו שאמרו לך מצלמות יש שם פשוט כמות מטורפת בממוצא כול 300-500 מטר בעיר יש מצלמה לכן סע לפי החוק.

החניות ברובם בתשלום שם, יש 3 אזורים בערך לפי הטבעות, כול אזור תשלום אחר ככול שיותר קרוב למרכז ככה יקר יותר.

אני סגרתי שם סביבות 1000 ק"מ ואת האמת כול עוד אתה נזהר ומודע לסביבה זה לא מסובך מידי לנהוג שם אבל המיתוס נכון המקומים נוהגים כמו מטורפים.

אודי A4

דימה.

פורסם

יש בדומודדובו ני קופל סיקסט. הבנתי מקרובי משפחה שביקרו לא מזמן שהם בסדר גמור, לפחות במקרה החד פעמי הזה.

נהגים פח ופקקים אינסופיים.

דודי היקר גר בפאתי העיר ועובד במרכזה: כל יום שלוש שעות נסיעה לפחות [לשני הכיוונים]. לא יודע אם סיפוריו מוגזמים, אבל זה הגיוני שבעיר שכזו יהיו פקקים רבים במרכז.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפני שלושה חודשים נהגתי בקייב בירת אוקראינה והסביבה, זה דומה מאוד למוסקבה.

התשית פחות טובה משל הארץ פרט לכך די סביר. שכרתי רכב דרך יורופקאר, איסוף והחזרה בשדה התעופה. זה די יקר.

בחברות מקומיות שלא יושבות בשדה התעופה אפשר למצוא מחירים נמוכים משמעותית אבל לא היה לי כוח להתעסק.

הבעיה העיקרית הייתה האוטו שקיבלתי - קורולה 2014 1.3 ידנית. היא פשוט לא מתאימה לכבישים השבורים שם באיזורים יותר מרוחקים מהמרכז. מבחינת מצב תחזוקתי הייתה תקינה לגמרי ונראתה כמו חדשה, למרות שהיו על השעון יותר מ 80.000 ק"מ. רק צמיגים מעט שחוקים.

לגבי ניווט - השתמשתי ב GPS ישן של GARMIN, התקנתי עליו לפני נסיעה מפות של כל האיזור.

עובד מצויין (אבל לא מתעדכן כמובן בעומסי תנועה וכו') ולא דורש Data connection פעיל.

פורסם

תוספת - יש שם בחברות השכרה בינלאומיות אפשרות להזמין רכב רכב מקטגוריות נמוכות בסגנון פולו או פאביה, עטוף כולה בפירסומת של חברת השכרה. במחיר נמוך בכ 40% מאותו רכב ללא פירסומת.

למי שהפרסומת לא מפריעה, זה משתלם.

אלעד, מה בעיה לנהוג ברודוס?

פורסם

אתה מתוכנן לצאת לנסיעות מחוץ לעיר?

מהנסיעה היחידה שהייתה לי לשם, יכול להעיד שממש לא מומלץ לנהוג שם.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
יש בדומודדובו ני קופל סיקסט. הבנתי מקרובי משפחה שביקרו לא מזמן שהם בסדר גמור, לפחות במקרה החד פעמי הזה.

נהגים פח ופקקים אינסופיים.

דודי היקר גר בפאתי העיר ועובד במרכזה: כל יום שלוש שעות נסיעה לפחות [לשני הכיוונים]. לא יודע אם סיפוריו מוגזמים, אבל זה הגיוני שבעיר שכזו יהיו פקקים רבים במרכז.

הוא לא מגזים. הייתי נוסע שם שעה מרחק של 5 קילומטר. וחבר'ה שהיו גרים בערי לווין נסעו 3 שעות לכל כיוון במקרה הטוב וזה לא היה להיכנס למרכז מוסקבה אלה על איזור תעשיה שנמצא על mkad . נ.ב אין שם בעיה בכלל לצאת מהאוטו ולדפוק מכות למי שלא ניראה לך נוהג בצורה נכונה. ככה שצפירות ותנועות עדיף להשאיר לישראל

פורסם

חידוד - הנהיגה לא במוסקבה, אלא רק השכרת רכב . הרכב נועד לצורך שינוע משפחה עם ילדים, כך שאין חלופות הגיוניות. נהיגה ברוסיה אינה זרה לי, אני נוהג שם בכל ביקורי (אחת לשנה בערך),פשוט מעולם לא שכרתי רכב שם.

ניקו -ניוקופל היא חברה ישראלית?

פורסם
חידוד - הנהיגה לא במוסקבה, אלא רק השכרת רכב . הרכב נועד לצורך שינוע משפחה עם ילדים, כך שאין חלופות הגיוניות. נהיגה ברוסיה אינה זרה לי, אני נוהג שם בכל ביקורי (אחת לשנה בערך),פשוט מעולם לא שכרתי רכב שם.

ניקו -ניוקופל היא חברה ישראלית?

מישהו ?1

פורסם

מה שהיה פעם ניו קופל סיקסט הוא בעצם חברת שלמה הישראלית שיש לה זיכיון של חברת sixt הבינלאומית (יש זכיין בכל מדינה )

אני מניח שאם תגיע למוסקבה (לא הייתי שם מעולם ) תפגוש בזכיין המקומי של sixt

למיטב ידיעתי (ולפי מה שראיתי באתר של חברת שלמה ) אין לה פעילות ברוסיה

http://shlomogroup.com/

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אז שכרתי רכב ברוסיה וחזרתי בחיים כדי לספר על זה.

חברת השכרה :SIXT בשדהת. רכב: פורד פוקוס (2014 עם 50K ).

על ההתחלה הנציג אמר לנו למרות שהזמנו כיסא לילד, אין להם במלאי. מזל שהבאנו בוסטר אתנו.

הרכב היה תקין ונקי, אם כי לחץ אוויר היה נמוך בצמיגים וזה לא שיש ברוסיה מתקן ניפוח בכל תחנת דלק. אגב, חלונות לא חשמליים ברכב חדש ראיתי פעם אחרונה רק בבולגריה.

אחרי יותר מ-600 ק"מ במשך שבוע ועוד כ-150 בפאג'רו של חברים 2 מסקנות חשובות: גוגל עובד כמו גדול ואף יותר (כולל עומסי תנועה), תרבת הנהיגה ברוסיה אינה נמוכה מאשר בישראל ואף גבוהה יותר במרבית המקרים (לדעת רבים שם -תודות לרשת מצלמות תנועה כמעט בכל עיר).

• תוכן חדש...