Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוסיפו לזה ששתה קצת ותוסיפו לזה שלא ישן כל הלילה

אני בעצמי קרה לי לא הרבה פעמים (ללא שתיה)

וזהו עכשיו אני נמנע כי זה היה סיוט לנהוג בשעת בוקר שכזאת + חוסר שינה

תאונה לא עשיתי אבל איבדתי את הדרך וכאב לי הראש מרוב ריכוז

אנשים, אני ממליץ לא לסוע בשעות כאלה

צריכים למסיבה? סבבה מספיק עד 1 בלילה מקסימום 2 מאוחר יותר אז כדאי

לקחת מונית כבר

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי...

קודם כל חבל שהם נהרגו, כמו שחבל שכל אדם אחר נהרג שתאונת דרכים...

אבל, כמו שכבר נאמר לא הרכב הוא שטעה, ואי אפשר להאשים את הרכב בכך...

רק לגבי הפיתוי, לפי דעתי זה קצת שטויות, מי שרוצה להתפרע או מתפתה לעשות שטויות יעשה את זה גם עם פיאט אונו שנת 90, כלומר עם הסובארו הוא רק יעשה את זה מהר יותא... ולעומת זאת מי שנוהג בצורה זהירה ואחראית ינהג בזהירות גם עם סובארו אימפרזה טורבו או כל רכב ספורטיבי יותר.

פורסם

עם כל הצער שבכתבה הזו, ונכון שצריך להספיד, אבל דבר אחד הציק לי, הם עשו מהסובארו אשמה בכל הסיפור כאילו לה יש את הרצון והיכולת להרוג עם שליטה עצמית, "היא כמו אמסטף" "מאיצה בלי להרגיש", המכוניות לא הורגות סתם, היא יכולה גם לסוע כמו האוטו שלי טוב מאד ובלי שתתחיל לבכות, מי שמאחורי ההגה הוא האשם.

איך שדבירו על אוטו,עצם דומם, היה כאילו הוא אשם ויתחילו בחקיקה נדגו כמו נגד הכלבים האסורים.

פורסם
תוסיפו לזה ששתה קצת ותוסיפו לזה שלא ישן כל הלילה

אני בעצמי קרה לי לא הרבה פעמים (ללא שתיה)

וזהו עכשיו אני נמנע כי זה היה סיוט לנהוג בשעת בוקר שכזאת + חוסר שינה

תאונה לא עשיתי אבל איבדתי את הדרך וכאב לי הראש מרוב ריכוז

אנשים, אני ממליץ לא לסוע בשעות כאלה

צריכים למסיבה? סבבה מספיק עד 1 בלילה מקסימום 2 מאוחר יותר אז כדאי

לקחת מונית כבר

זה ממש לא נכון, זה בדיוק כמו להגיד "אין סיבה שמכונית כזו תיסע על הכביש".

כל מקרה לגופו, אתה לא יכול לנהוג בכאלה שעות אז אל תינהג.

כל אחד צריך לדעת למה הוא מסוגל.

אני נוסע רק בשעות כאלה בד"כ (עובד הרבה לילות) ואין לי בעיה עם זה.

ברור שכאב לך הראש, בגלל חוסר שינה.

גם אם תיסע באמצע היום עם חוסר שינה עדיין יכאב לך הראש ועדיין אתה יכול להיכנס לתאונה.

לא צריך לחפש תירוצים, הנהג ז"ל היה בן אדם בוגר, הוא החליט לנסוע אחרי שהוא שתה(לכאורה), עייף(אולי) ולהאיץ ליותר מ 100 קמ"ש בתוך העיר, אז לא צריך להאשים תשתית, מכוניות ושעות היום. עם כל הצער, האשם העיקרי זה הוא בלבד.

פורסם
לא שזה כבר משנה , אבל זו היתה אימפרזה GT '99.

תפתח את הכתבה, עמודה שנייה, פיסקה שלישית בסוף, ואני מצטט: "...נכנסים לסובארו דבליו-אר-איקס אימפרזה טורבו הכחולה של מורן..."

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני בכלל לא מבין למה ההורים וכולם היו כלכך מופתעים שהוא השתולל עם הרכב,אפילו השוטר אמר שלא קונים כזה רכב בשביל לנסוע 40 קמ"ש בעיר,והם יצאו מפאב ככה שבטח שתו אלכוהול.

אז מה ההפתעה שהם עשו תאונה?

פורסם

כבר הגבתי בנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=465641#post465641

ורק ארצה להוסיף שבאמת לדעתי הגורם האנושי, היה הגורם האנושי לתאונה.

ייתכן השהתשתית תרמה לכך אבל אין מה לעשות שום תשתית לא יכולה להגן על נהג שנוהג במעל 100 קמ"ש בתוך העיר.

בברכה,

אבי.

פורסם
תפתח את הכתבה, עמודה שנייה, פיסקה שלישית בסוף, ואני מצטט: "...נכנסים לסובארו דבליו-אר-איקס אימפרזה טורבו הכחולה של מורן..."
או שאתה ***עריכה :אורן ,זו לא הפעם הראשונה שאני נאלץ לערוך פנינים מפיך. או שתלמד לשוט במקלדת שלך ,או שתיגש לשטוף את הפה באקונומיקה לפני שאתה גולש בפורום *******, או שאתה לא יודע עברית, או שכל השאר מדמיינים, או שהמסך שלך פשוט לא מפיץ כמות אור כמו שצריך כדי לקרוא... כי אני בפרוש רואה את :

אולי ארבעים דקות. סמוך לחמש הם עוזבים את הבר, נכנסים לסובארו אימפרזה GT טורבו הכחולה של מורן. ההיגיון אומר שהם עשו את דרכם הביתה, לבית ההורים ברמת אפעל. מורן גר עם ההורים, חן מתגורר בנתניה, אבל מכוניתו הייתה ברמת אפעל
פורסם
או שאתה ***, או שאתה לא יודע עברית, או שכל השאר מדמיינים, או שהמסך שלך פשוט לא מפיץ כמות אור כמו שצריך כדי לקרוא... כי אני בפרוש רואה את :

באמת מצטער שבחרתי לקרוא את הכתבה על דף הנייר, ולא מול מסך המחשב המרצד שלי...

את בעיות הזהות של ידיעות אחרונות אני לא מתכוון לפתור... והן לא מעניינות אותי...

לא יודע איזה דגם של סובארו זה היה, וזה לא ממש מעניין אותי, ובאמת שקשה לזהות בתמונה...

ואני ממש לא מבין למה לרדת לפסים אישיים... :?

טיפה כבוד בנאדם, תודה...

TMP1.jpg

פורסם
זו הייתה GT, רואים בתמונות (הגלגלים).

באמת שאין טעם להתפס לקטנות. זה לא העיקר.

לצורך סיום העניין : אימפרזה GT '99 כחולה עם כיתוב WRX מאחורה (סתם מדבקה) שגרמה לבלבול.

מורן למד איתי, וראיתי את הרכב לא מעט פעמים.

פורסם
זו הייתה GT, רואים בתמונות (הגלגלים).

אז מה שאתה אומר זה, שאין להשיג כאלו גלגלים בשוק החופשי ואי אפשר להרכיב אותם על כל אימפרזה אחרת?

ע"ע את עניין מדבקת ה-WRX

פורסם

שלום לכולם

עצוב וכואב לראות עוד אנשים הנכנסים לטבלת ההרוגים בארץ.אני לפי דעתי האישית הנהגים נוסעים במהירות מופרזת שלא בתנאי הדרך תוסיפו לזה קלות ראש(אלכוהול) וקיבלתם את המתכון לתאונה קטלנית. יהי זכרו ברוך

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
אז מה שאתה אומר זה, שאין להשיג כאלו גלגלים בשוק החופשי ואי אפשר להרכיב אותם על כל אימפרזה אחרת?

ע"ע את עניין מדבקת ה-WRX

כן, אבל הסבירות היא לא שמישהו לקח גלגלי 16 של GT ושם אותם על WRX חדשה, נכון? :roll:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...