Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתחיל בכך שעשיתי חיפוש פה ולא מצאתי תשובות .

קרה לי את מקרה הבור...עברתי בבור קטן,התעקם הג׳אנט(מקורי,יש לי יונדאי וולוסטר )זה קרה לי בדרך לחרמון רחוק רחוק מהבית.אני גר בדרום.נכנסתי למג׳דל שמס החלפתי צמיג.תיקנו לי את הג׳אנט עם פטיש(לא ידעתי מה לעשות הייתי חייב לתקן אותו איכשהו)ויצאתי לדרך בחזרה.שאני מגיע למהירויות של מעל 90 הרכב התחיל לרעוד .הבנתי שזה מהמכה...

הבנתי שיש דבר שנקרא יישור ג׳אנטים...

מה האפשרויות שלי במקרה כזה??שווה לתקן?כמה זה עולה בערך?אולי לקנות ג׳אנט חדש איכשהו?להפעיל ביטוח??האירו את עיניי בבקשה...

תודה מראש

פורסם

תמונה אין לי.

אבל היה עיקום בפנים הג׳אנט...הוא תיקן את זה עם פטיש..הצליח ליישר אבל לא בצורה מושלמת.ובגלל זה גם יש את הרעידות הקטנות

פורסם

זה ברור.

כי לא מיישרים ג'אנט סגסוגת עם פטיש.

מה היה הבעיה להחליף לרזרבי ולנהוג ככה?

בקיצור סביר להניח שאתה צריך יישור ג'אנט אם לא להחליף אותו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ועדיף כמה שיותר מהר כי הרעידות האלה יגרמו לך לנזקים ציריות/מייסבים זה פשוט שובר. כנ"ל בפלסטיקה הפנימית.

אם זה סגסוגת מגנזיום אז לפי דעתי תצטרך למצא לך סט חליפי 4 גנטים אין מנוס.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תגידו וג'אנט ברזל שהוא שונה משלושת הגאנטים האחרים גורן לנזק? כול הגאנטים הם ברזל אבל אחד פשוט התעקם לי ממש ולא היה אפשר ליישר

פורסם

גורם לנזק, הוא "שובר" לך את הרכב (ציריות/מייסבים/תפוחים/ ידפוק לך את הצמיגים וגם את הפרונט).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אם זה סגסוגת מגנזיום אז לפי דעתי תצטרך למצא לך סט חליפי 4 גנטים אין מנוס.

נניח שלא בר תיקון, אם ימצא חישוק זהה לשאר בין אם מפירוקיה או שירכוש במחיר שערוריתי מהיבואן מדוע שיצטרך להחליף את כל ה-4?

גורם לנזק, הוא "שובר" לך את הרכב (ציריות/מייסבים/תפוחים/ ידפוק לך את הצמיגים וגם את הפרונט).

אפשר הסבר מדוע חישוק ברזל אחד ששונה במעט מהשאר יגרום לנזקים שתיארת? האם המצב נכון גם אם ממוקם בסרן האחורי?

פורסם

אמרת לי?

כי אני יודע שאם זה ג'אנט ברזל אין כזה הבדל נכון? אם זה אותו אינץ'

וזה על הסרן האחורי אגב

פורסם

על הסרן האחורי אם לא מאוזן הוא ירעיד לך גם את הרכב וגם תרגיש בהגה, גנט אחד חדש יעלה לך קרוב לוודאי 70 אחוז מסט חדש של 4. תבדוק.

פורסם

לא חייב ג'אנט חדש.

גם אם הג'אנט שלו נפגם בצורה שבלתי אפשרית לתיקון אני בטוח שהוא יוכל למצוא ג'אנטים מפירוק.

מדובר ביונדאי וולוסטר, רכב דיי נפוץ ולא חייבים ישר לרוץ לקנות סט חדש.

פורסם
על הסרן האחורי אם לא מאוזן הוא ירעיד לך גם את הרכב וגם תרגיש בהגה, גנט אחד חדש יעלה לך קרוב לוודאי 70 אחוז מסט חדש של 4. תבדוק.

ברזל בסיריון עלה לי הגאנט 200 שקל אחד...הוא שם לי על הסרן האחורי ולא רועד הגה אז יש סיכון שזה ישבור את המיסב? ברקסים?

• תוכן חדש...