Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם חברי הפורום ,

אז ככה יש לי שברולט קרוז 2013 ואני מעוניין להוסיף מגבר וסאבוופר למערכת סטוק שקיימת לי כיום (4 רמקולים בדלתות אחוריות וקדמיות + 2 טוויטרים בקורות ה A של הרכב ).

כעקרון אני רוצה להוריד את העומס של הבאסים מהרמקולים כדי לקבל באסים נקיים יותר אשמח לקבל המלצות התקציב שלי לכך זה עד 1500 ש"ח ללא חריגות , כמובן שיש לי מערכת מולטימדיה מקורית של הרכב ולכן על פי מה שידוע לי יש צורך במנחת כמובן [אשמח להסבר קצר למה באמת צריך את זה ] נ.ב. יש לי במגש האחורי הכנה [במתכת לפחות ] לרמקולים יש ממש חור אובאלי די גדול ורק לבוא עם מסור ולנסר את המשטח לגודל הרמקול הרצוי אם לדעתכם יש צורך בהוספה של רמקולים שם אשמח לדעת .

ולשאלתי השניה כמו שכבר הבנתם יש לי מערכת MYLINK וברצוני לברר אם יש אפשרות לעדכן אותה לגרסה חדשה יותר בכל זאת עברו 3 שנים, ואני נוטה להאמין שהמערכת ששברולט הוציאו היום יותר משודרגת ממה שיש לי אשמח לדעת אם קיימת אופציה כזו .

תודה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי Matan Shabi
פורסם

מנחת דרוש כדי להמיר את האות מחיווט הרמקולים (מתח גבוה) לכניסות קדם הגברה (מתח נמוך, RCA) במגבר.

ישנם מגברים בעלי כניסות Hi-Level שאז לא נדרש בעיקרון מנחת חיצוני. יש שיתווכחו על איכות המנחתים המובנים לעומת כאלו חיצוניים.

אם אתה מוסיף סאב, אין טעם בהוספת רמקולים על המגש, כשלהבנתי מדובר בהכנה ל-6X9.

בצע חיפוש לגבי ציוד מומלץ בתקציב המדובר ושקול בחיוב רכישת ציוד יד שניה.

לגבי עדכון למערכת ה-MyLink, האם בדקת מול היבואן?

נסה לחפש תשובות לענין גם בפורומים בחו"ל.

פורסם
מנחת דרוש כדי להמיר את האות מחיווט הרמקולים (מתח גבוה) לכניסות קדם הגברה (מתח נמוך, RCA) במגבר.

ישנם מגברים בעלי כניסות Hi-Level שאז לא נדרש בעיקרון מנחת חיצוני. יש שיתווכחו על איכות המנחתים המובנים לעומת כאלו חיצוניים.

אם אתה מוסיף סאב, אין טעם בהוספת רמקולים על המגש, כשלהבנתי מדובר בהכנה ל-6X9.

בצע חיפוש לגבי ציוד מומלץ בתקציב המדובר ושקול בחיוב רכישת ציוד יד שניה.

לגבי עדכון למערכת ה-MyLink, האם בדקת מול היבואן?

נסה לחפש תשובות לענין גם בפורומים בחו"ל.

הבנתי , אני כן עברתי על מספר נושאים בפורום ולרוב ראיתי שממליצים על ציוד דיי יקר ואני אשמח לקבל ייעוץ שנוגע בקשר לתקצוב האישי שלי פחות או יותר . מציוד יד שניה אני קצת פוחד עקב כך שיש כאלו שאוהבים לקרוע את הציוד ולי אין את הכלים לוודא עד כמה הציוד תקין ומה מצבו באמת

לגבי עדכון המערכת חיפשתי כבר במספר פורומים גם בחו"ל ולא מצאתי על כך מידע אצור קשר עם היבואן בקרוב ואעדכן כאן לטובת שאר בעלי השברולט שרוצים לעדכן את המערכת

• תוכן חדש...