Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג "מנהלים" עד 200,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתלבט בין 3 רכבים

Toyota Camry XLE

Passat comfortline

Volvo S60 T5 Kinetic

הרכב הוא דרך חברת ליסינג, אשמח לשמוע יעוץ מחבר'ה שמבינים

פורסם
בוקר טוב,

מה הדרישות שלך לגבי רכב ? (מה הכי חשוב לך ? ציין לפי סדר עדיפויות וכך יהיה קל יותר לענות לך)

נוחות נסיעה היא הכי חשובה לי, אני עושה הרבה שיחות טלפון כשאני ברכב, לכן ככל שהקישוריות תהיה טובה יותר עם הפלאפון זה בונוס

אני נוסע הרבה לירושלים ועל כביש 1, חשוב לי שהרכב יוכל לעשות את העליות בלי בעיות (למרות שאני לא מאמין שאתקל בבעיה כזאת)

את רוב הנסיעות שלי אני נוסע ברכב לבד

חשוב לי שהרכב יתן את היעילות הכי טובה מבין המתחרים

את הקאמרי תחליף בסונטה,

את הפאסאט תחליף בסופרב,

ותמשיך את ההתלבטות משם.

אני אשמח לשמוע יתרונות של הסופרב על הפאסאט

וכנל של הסונטה על הקאמרי

אני לא מצליח להבין איך הכותרת שלי הייתה לא עניינית שצריך להחליף אותה לכותרת אחרת

פורסם

אז ככה, כמובן שהכל לדעתי...

קישוריות עם הפלאפון: תשב בסוכנות כשהאוטו מונע ותבדוק איזו מערכת הכי נוחה לך.

עליות לירושלים: זו בעיה של פעם, אין היום בעיה כזאת.

נוחות: הוולוו נוחה יותר, אבל מדובר באוטו יקר יותר, שהוא משוייך לקטגוריה גבוהה יותר (ב.מ.וו סדרה 3, אודי A4 ושות.).

הסופרב תהיה יותר נוחה מהסונטה, אבל לא בפער שמורגש למי שלא פריק של הנושא.

בקשר למה שכתבתי:

הסונטה הרבה יותר מאובזרת והרבה יותר זולה מהקאמרי, שתיהן ממוצעות בשאר הדברים, חוץ מזה שהן חסכוניות בדלק.

במחיר של פאסאט אתה תוכל לקנות סופרב מאובזרת יותר או חזקה יותר בלי הבדל גדול בפרמטרים האחרים.

זהו בגדול...

פורסם

נוחות: הוולוו נוחה יותר, אבל מדובר באוטו יקר יותר, שהוא משוייך לקטגוריה גבוהה יותר (ב.מ.וו סדרה 3, אודי A4 ושות.).

רק שאין פה ״אבל״ כי היא נופלת בתקציב.

מה שכן, היא קטנה וצפופה לעומת האחרות ומשמעותית לעומת הסופרב, אם כי פותח השרשור אמר שנוסע בעיקר לבד.

האמת היא שעדיין לא ברור מה הוא מחפש.

• תוכן חדש...