Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

50 אלף קילומטר עם G37

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה רכב, אני בטוח שתהנה ממנו.

הדבר היחיד שאני לא מסכים איתך עליו בביקורת הוא התיבה, שלפי דעתי היא פשוט זוועה במצב ידני.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מה הבעיה עם התיבה במצב ידני? אני בדרך כלל במצב אוטומט ומשתמש בפליפרים מדי פעם בתוך המצב האוטומטי. זה מעביר את התיבה לידני לזמן קצר ואז חוזר לאוטומטי.

פורסם
אחלה רכב, אני בטוח שתהנה ממנו.

הדבר היחיד שאני לא מסכים איתך עליו בביקורת הוא התיבה, שלפי דעתי היא פשוט זוועה במצב ידני.

אפשר לפרט?

לפותח,אם אפשר לדעת מה גובה הביטוחים?

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

התיבה היתה מעבירה הילוכים בגסות גם בנסיעה מנהלתית. להוריד הילוכים בהדרגה עד לעצירה היה עינוי.

אני יכול להבין תיבה תחת לחץ של נהיגה, אבל במצב שיש לה את כל הזמן שבעולם אני מצפה לקבל הורדת הילוך נעימה בזמן תגובה סביר ולא מכה בגב אחרי שניה וחצי מהלחיצה על ה"פליפר".

אני מאמין שזו לא היתה תקלה באקסמפלר שנהגתי בו כי הוא היה מטופל למשעי.

בכל מקרה, אני לא מתכוון לבאס את השרשור. זה באמת אחד מהרכבים הכי טובים שנסעתי בהם- חזק, מתנהג, נוח, אמין וללא פרופיל גבוה מדי. הוא באמת היה מושלם עד שהחזיר את נשמתו לבורא בתאונה לפני כמה חודשים.

כמו שאמרתי, יש לך כל הסיבות להנות ממנו. תשמור עליו כמה שיותר כי כבר לא מייצרים רכבים כאלה יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

טוב, כמה תגובות:

בקשר לגיר, לא ניסיתי להוריד הילוכים ידנית עד לעצירה ויכול להיות שאתה צודק. כנראה שלי זה לא ממש מפריע.אני אנסה שוב ואחזור לדווח...

האם הרכב מושלם - ממש לא. בין היתר כתבתי שיש לו זוית גלגול גדולה יחסית ושזה עלול לפגוע בבטחון העצמי בזמן נהיגה. גם אמרתי שהתפעול של הפונקציות השונות של הרכב הוא ממש לא מושלם ואפילו מעצבן. בכלל זה רכב שמתנהג בצורה עצבנית והוא לא מתאים לכל אחד. נראה לי שסדרה שלוש למשל מתנהגת הרבה יותר בעידון, גם מבחינת הגיר.

לגבי הדגם - זה דגם G37 סדאן של אינפיניטי, יש לו אותו מנוע כמו של הקופה וכמו של כל הדגמים של אינפיניטי שלפני שינוי השמות. ה-G37 כבר לא נמכר היום. אני חושב ששנת הדגם האחרונה בארץ היתה 2013.

ביטוחים - לא נמוך אבל גם לא נורא. רחוק מ-BMW. בתלות בסוג הביטוח ורמת המיקוח, אפשר גם לסגור עם בערך 6 לשנה כולל חובה ומקיף לשני נהגים זקנים... האיתוראן עולה עוד קצת...

אני מצרף תמונה של השעונים. ORYO כבר אמר שאני לא צלם, אז זה מה שהצלחתי להנפיק...

IMG_20160124_153907.jpg

פורסם

תהנה מהרכב, התמורה הכי טובה לכסף לדעתי!

אני נוהג ביומיום על פריוס ועל G37 סדאן. מבחינת ק"מ יוצא לי יותר על האינפיניטי דווקא.

האינפיניטי באה עד שאני אמצא GTR ואשבור לכולם את העצמות :wink:

מה אני יכול להגיד,

יש לי חברים שנוהגים טוב, הם אומרים שהאינפיניטי מתקשרת ומהנה לנהיגה,

אבל אני לא מצליח להגיד על הרכב הזה שהוא מהנה לנהיגה, הוא בסדר, לא יותר מזה.

לוקח לגיר נצח לפעמים, מרגישים את המשקל של האוטו היטב בהעברות משקל, איכות חומרים בינונית,

כדי להוציא תאוצה מהמנוע צריך לקרוע אותו במעלה הסל"ד, יש כאלה שאוהבים, אני פחות...

ניסאן 370Z ואינפיניטי G37S קופה אהבתי הרבה יותר, אבל הן יקרות יותר ולא בדיוק ברות השוואה.

אהבתי מאוד את הלקסוס GS450H אבל לא הצלחתי למצוא אחת, ספינה של 2 טון שהצליחה להפתיע לטובה בענק!!!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אהבתי מאוד את הלקסוס GS450H אבל לא הצלחתי למצוא אחת, ספינה של 2 טון שהצליחה להפתיע לטובה בענק!!!

איזה צירוף מקרים... מסכים איתך בכל מילה, בעיקר בכל מה שקשור ל-GS :wink:

לפני קניית ה"ספינה" שקלתי לרכוש את ה-G37. המספרים היבשים לגמרי דיברו אלי ולכן הציפייה היתה גדולה אבל לא התחברתי למכלול של מה שהוצע.

כח בטח לא חסר שם, בהחלט לא - רק שצריך להצליף באמ-אמא של המנוע כדי שהעסק יעוף באמת, מה שאני מחבב פחות ככל שהגיל שלי צובר ספרות. למרות כל הכתרים שנקשרו לראשי סדרת מנועי ה-VQ של ניסאן\אינפיניטי, אין תחושה של מומנט עוקר הרים בסל"ד בינוני ומטה. הצליל, לעומת זאת - נפלא!

עוד זכור לי כי תא הנוסעים ב-G37 לא הרגיש מי-יודע-מה "פרימיום", אבל בסופו של יום חווית הנהיגה בהחלט היתה חיובית-פלוס למרות שלא היתה לחלוטין כוס התה שלי. את זו מצאתי ב"ספינה" שהזכיר Shmelov, אבל זה לא מוריד כהוא-זה מיכולותיה של ה-G37 וההתאמה שלה ככפפה לאלה שאוהבים אופי סמי-חוליגני על ארבעה גלגלים.

The older you get, the better you used to be

פורסם

הגיר בהחלט בעייתי בD. העברות הילוכים איטיות ולא פעם הגיר מתבלבל בעיקר במצבי קיק דאון והרפיה של הדוושה.

אני מוצא את עצמי משתמש בפליפרים ומשתמש במצב DS שבו הגיר מתפקד הרבה יותר טוב (וכבונוס יש גם בלימות מנוע נחמדות :) ). מה שמבאס זה ההשהייה בתאוצה מהמקום.

לגבי הנוחות: מוזר, אני מוצא את הרכב מאוד לא נוח. לאחר נסיעות ארוכות אני מרגיש כאבי גב. אמנם יכולת השיכוך של הרכב דיי טובה והוא צולח בורות ושיבושים דיי טוב אבל לטעמי כנראה שהמושבים ותנוחת הישיבה עושים את שלהם ולאחר ישיבה \ נהיגה רבה ברכב אני יוצא עם כאבי גב שלא קורים לי בשום רכב אחר.

דיברו כאן על תחושת פרימיום בפנים- אז זהו שלא. הרכב ממש לא מרגיש פרימיום בפנים וגם איכות החומרים היא לא משהו בכלל (פאנלים מתקלפים בדלתות ובמרכז הדש).

בכל מקרה כל זה לא מפחית את העניין שהרכב הזה פשוט בהמה חסרת רסן ועידון וכיף לנהוג בה

ROOONEEYY

פורסם

shmelov ממליץ להתקשר ל TMCMOTORSPORT באנגליה,תרים טלפון

קבל עידכון תוכנה לגיר לOBD והכל ירגיש יותר נכון ומהר...שווה.

2000 שח בסביבות ואולי פחות,שלח מייל.

אצלנו יש EX37 וגם GT קופה במשפחה,רכב פצצה ומתנהג ברוטאלי,הGT.

• תוכן חדש...