Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משנת 2013-14

ופגשתי הרבה בעלי רכבים שאיחרו לטיפול 30K או 45K ב טווחים של 5-10 אלף ק"מ

אם היבואן (סוזוקי)מקשה אחר כך למימוש אחריות או שזה עובר חלק?

תודה

פורסם

את זה צריך לבדוק מול המוסך לאותו רכב ספציפי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכל מקרה נשאר לך רק שנה אחריות מקסימום יותר חשוב לבדוק אם אין בוצה במנוע כזה.

בכללי במידה הרכב לא נמכר במחיר אטרקטיבי או הקונה מתחייב באופן מלא שכל ברכב תקין לשנה שלמה אני לא הייתי לוקח סיכון כזה.

למרות שמדובר ברכבים אמינים בלי בעיות בוצה ידועות כלשהם.

פורסם

איך מוכר יכול להתחייב שהכול יהיה תקין למשך שנה?

אף אחד לא יתחייב לכזה דבר וזה הגיוני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

במידה והיבואן לא מכבד אחריות עקב שלא בוצע טיפול בזמן על מי אמורה ליפול הוצאה לשלם על נזק במידה למנוע והיהי קיים.

לכן המוכר צריך להתחייב לתקופה כלשהי שתוסכם ע"י שתי הצדדים שלאחר מכן שעצם אי טיפול בתקופה הנ"ל לא קשור לבעיות שהיו ברכב (במידה והיו).

אני בכל מקרה בידיעה שהרכב במצב הנ"ל מוריד אותו במחיר של טיפול מונע בוצה כלומר פלאשינג והחלפת שמן

וניקוי קרטר.

זה הכל במקרה כזה,במידה והיבואן בוחר לתת אחריות למרות האי טיפול עדיין הרכב לא שווה כמו רכב מטופל בערך כספי.

כי בעל הרכב שיקנה יצטרך לעשות פלאשינג לפחות.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

בדקתי התשובה לא היתה חד משמעית

משהו בסגנון שתלוי מה תהיה התקלה

ובמידת הצורך יצטרך אישור מיוחד.

בעניין המחיר הוא דורש מחירון ולאחר מיקוח ירד ב 2500.

לצורך העניין הרכב 2014 וראיתי רכב שנת 2013 שנמכר במחיר ב 52 לאחר מיקוח ואם אחריות לשלושה חודשים

מדובר ברכב עם דרישה גבוה

בעניין פלאשינג שמן וכן נשמע לי מוגזם לחלוטין סהכ רכב חדש שפיספס טיפול ב 6k אבל זאת דעתי לכן מתייעץ

אגב לאחר שהערתי לו הוא טען שלא שם לב. ועשה את הטיפול היום כולל החלפת שמן אני מניח

פורסם

אף בן אדם לא יתן לך אחריות.

בגלל זה גם לא הייתי מסתכל על רכבים שחרגו ככה.

פורסם
אף בן אדם לא יתן לך אחריות.

בגלל זה גם לא הייתי מסתכל על רכבים שחרגו ככה.

זה תופעה די נפוצה מסתבר

ואין לי פרוולגיה לשלול על הסף. בגלל דירשה גבוה לרכב. בנוסף שנה אחת למטה בלי אחריות דורשים מעל המחירון

פורסם

לא ידעתי שבסוזוקי מחליפים פילטר אוויר כל 30 אלף (בבלאנו זה כל 50 אלף).

אולי הכוונה לפילטר מזגן,ורענון נוזל בלמים.

בכללי אם לא מדובר בג'ימני 4x4 גרסה בכירה כלשהי לא רואה סיבה לקחת סיכון בשביל 2500 שקל.

פורסם

פעם ראשונה אני שומע שאנשים מתחייבים לשנה.

דבילים לגמרי.

פורסם (נערך)

זה לא עניין של. 2500 זה העניין של עדין באחריות גם אם צריך לריב במידת הצורך כי היה בעבר איחור בטיפול. קמ נמוך יותר שנה אחת יותר וטסט ארוך יחסית.

לעמות הרכב השני שהוא גם שמור אבל עם אחריות עד מאי השנה. וגם פיספסה טיפול אחרון ב 8אלף קמ טיפול 45k וטסט במאי

הטיפול הנדרש ב 30 K

פילטר שמן

שמן

ונוזל בלמים

ועוד בדיקות כאלה ואחרות.

עריכה אחרונה על ידי ALOK
פורסם

מה נסגר אתה מחפש רכבים פגומים או שהם מוצאים אותך.

וכמה עולה טסט לרכב הנ"ל?

בכללי כפי שאתה מתאר זה נראה יחסית עסקה טובה השאלה באיזה רכב מדובר שאתה מוכן לכאלה פשרות.

פורסם

סוזוקי סוויפט ידנית. ממש לא מוכן לפשרות,זה פשוט המצב בארץ ישראל שאנשים לא מטפלים תמיד בזמן לצערי.

טסט עולה סביב 1200 ש"ח.

מבחינת הסוויפט הידנית

נמכרת סביב המחירון +- .כמובן שיש כאלה שדורשים מחירון יד 2, שלא ריאלי בעליל לפחות ברכב הזה.

זה מאתר של סוזוקי (לא ראיתי התייחסות לחריגה במועד הטיפול):

החובה לבצע טיפולים שגרתיים

הלקוח חייב להקפיד לבצע טיפולים שגרתיים ברכב כל 15,000 ק"מ או אחת לשנה, לפי הקודם, וזאת לפי מפרט הטיפולים המופיעבפרק 11 בחוברת האחריות לרכב שתימסר ללקוח במועד מסירת הרכב. מומלץ לבצע את הטיפולים במוסכים שהוסמכו לכך ע"יהיבואן, כיוון שהם מכירים היטב את הרכב, ועוברים השתלמויות לצורך כך. עם זאת, הלקוח רשאי לבצע את הטיפולים במוסך אחר, מורשה ע"י משרד התחבורה, בתנאי שהטיפולים נעשו תוך שימוש במוצרי תעבורה העומדים בדרישות איכות והתאמה להוראותהיצרן.

התשלום עבור טיפולים שיגרתים ברכב חל על הלקוח. טיפולים שיגרתים מבוצעים בתשלום, מאחר והאחריות אינה חלה על אחזקתהרכב (טיפולים שגרתיים), אלא על פגמי ייצור בלבד.

על הלקוח לוודא שהוא מקבל מהמוסך חשבונית מפורטת לכל טיפול, כאשר בחשבונית מצוינות הפעולות שבוצעו ומוצרי התעבורהשהשתמשו בהם, כאשר הם מוגדרים במדויק, ע"י מספר קטלוגי או תיאור מדויק אחר.

בעת הכנסת הרכב למוסך מורשה מטעם היבואן לצורך תיקון באחריות הלקוח יידרש להציג את כל החשבוניות, כתנאי לביצוע התיקוןהנדרש במסגרת האחריות.

• תוכן חדש...