Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים!

אני צריך את עזרתכם בבחירת סט קומפוננט שיוביל אצלי את המערכה באוטו:

POLK AUDIO MOMO MMC6500

DLS MS6

ROCKFORD FOSGATE T162S

עלי לציין ששמעתי את הרוקפורד וזה סט חזק, איכותי, ומדוייק, אבל לצערי אין לי שום נסיון עם 2 הסטים האחרים :?

בתודה מראש!

פורסם

אני הבנתי שה POLK AUDIO זה אמור להיות משהו לא מהעולם הזה....

שמעתי את הסט רוקפורד, משהו חזק...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אחי לי יש את הפנאטיק קיו 6 אינצ' סדרה סוףףףף, באמת כמו שתיארת.

הם לא כמו הMB QUART שלא נותנים מידל באס לקול רדיופוני (כמו של ג'רול) ונשמעיים מתכתיים, הם מדוייקים וחדים בצורה מטורפת...

Power Is Nothing Without Control

פורסם

perzik אני אומר לך מעכשיו אין כמו לשמוע את שלושת הסטים ורק אז להחליט לאיזה כיוון, תנסה להגיע לחנויות ולשמוע או לשאול חברי פורום שמותקנים אצלם הסטים הנ"ל לגבי שמיעה ברכבם ...

יובל

פורסם

את הפולק לא תצליח לשמוע בארץ.

לא שמעתי אף אחד מן הסטים הנ"ל , אבל אני ינסה לעזור בכל זאת ולומר את דעתי על פי הסגנון הכללי של חברה . שמעתי FNQ. שמעתי סט מסדרה גבוהה של DLS שאני לא יודע את הדגם שלו. יש לי רמקולים של POLK.

אם אהבת את רוקפורד אתה תאהב הרבה יותר את פולק לדעתי . הצליל הרבה הרבה יותר חיי ואמיתי, המיד והמיד באס שולט. איטום חובה לפולק(בעצם לכולם) כדי לנצל את היכולות שלו..

הפולק הפשוט שלי בנוי מחומרים מעולים ובנוי בצורה איכותית ביותר. הדגם שאתה מעוניין בו יהיה אפילו יותר עמיד כנראה.

הDLS הוא יותר צלול ומיד פחות דומינטי, צליל מאד מאוזן.

רוקפורד דיי שטחי ולא שווה את המחיר בכל דרך שאני מתסכל עליו.

סדר העדיפויות שלי לרוב סוגי המוזיקה הוא:

1. DLS

2 POLK

3 רוקפורד

למרות שבמוזיקה שחורה הייתי בוחר בפולק בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

אני מסכים ב100% עם כל החברה שממליצים לשמוע קודם אבל איפה לעזזל אני אשמע אותם? אוליי חוץ מרוקפורד...

חברה בעלי סטים הנל, אם אפשר לשלוח לי הודעה. תודה

אה, ועכשיו לגבי סוגי מוסיקה,אני שומע סוגים שונים של מוסיקה ולכן אני צריך שהקומפוננט יהיה מספיק מדויק כדי לנגן מוסיקה אלקטרונית,יעמוד בדיסטורשן של מוסיקת מטאל ויהיה מסוגל להפיק מוסיקה מורכבת ורבת צלילים כמו אסיד ג'אז.

אוליי זה נשמע קצת דפוק וילדותי מצידי (גם את זה וגם את זה וגם את זה) אבל אלה הם הדרישות שלי מהקומפוננט ואני לא מתכוון להיתפשר (כאן זה לא כנסת):wink:

פורסם

אחי לדעתי כדאי לך להתעניין בקומפוננט הזה (של קיקר SS )http://www.cardomain.com/item/KIC04SS652

(בקשר למחיר שלו ראיתי אותו גם בפחות מ500$ בחו"ל-את הקיקר SS)

אני לא שמעתי אף אחד מהסטים שבהתלבטות שלך אבל בטוח שךא תיהיה מאוכזב בכל בחירה שלך..

לי יש FNQ של רוקפורד (עוד לא מותקן ברכב) אבל שמעתי אותם ברכבים אחרים וחבל"ז אחרת לא הייתי קונה..

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

אז רגע מתן לפי הבנתי מדבריך אני יכול להסיק שהנ"ל הוא איננו רמקול איכותי וכו'.

זה מה שהגעתי אחרי שקראתי שוב ושוב את התגובה הזאת.

תפריך או תאשר בבקשה את הטענה.

פורסם

מי לעזאזל הולך לקנות אותם בארץ?????????

למה שאני אשלם פי 2 על זה שבמדינה שלנו הכלכלה כושלת מסיבות כאלה ואחרות? אני לא אשם בזה!

פורסם

בוריס, מה גורם לך לחשוב, שאם הוא אהב את הרוקפורד, הפולק יתאימו לו?

הם שני סטים בעלי אופי צליל שונה לגמרי.

הפולק, הם סט למי שאוהב רוק, טראנס, דאנס.

לכל הסטים(פולק) שאני שמעתי, אופי צליל דומה.

הם בעלי מיד-באס מפלצתי, ומיד מודגש מאד, אך עם זאת צלול יחסית.

הגבוהים בו מפורטים, אך מחרישי אזניים.

עם זה הם מאד נצילים, ויעבדו יפה כמעט עם כל הגברה.

אני הייתי הולך עך הפולק, אך נזהר עם הווליום, ובמעמד ההתקנה חותך קצת את התחום הגבוה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...