Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מקרה לחבר שלי שמישהו נכנס ברכב שלו כשהרכב עמד אבל הרכב שלו עמד קצת רחוק מהמדרכה,

הבחור שנכנס בו אומר שהוא לא אשם כי הרכב חנה רחוק מהמדרכה

וגם הסוכנת ביטוח שלו אמרה לו שהוא לא אשם,

הנזק היה פחות מההשתתפות עצמית אז הם סגרו על חצי חצי בתשלום,

השאלה שלי האם יש מצב חונה בתחנת אוטובוס או כל חנייה אסורה אחרת ומישהו יכנס בי ואני ואני יהיה אשם ?

תודה מראש.

פורסם

אני לא מהמבינים הגדולים בעניין

אבל תקן אותי אם אני טועה, חבר שלך נכנס ברכב עומד?

ובעל הרכב העומד התוודה ואמר שזו אשמתו?

מישהו ראה זקן עם כותונת על חמור לבן????

עכשיו ברצינות, בכל מצב שבו יש בין המעורבים רכב נוסע ורכב עומד, אני לא רואה מצב איך הרכב הנוסע לא אשם(גם אם לרכב העומד יש אחראיות לתאונה, מרבית האשמה עדיין על הרכב הנוסע)

פורסם

חבר שלי זה עם הרכב העומד בצורה לא נכונה, הרכב שנכנס בו זה של שכן והוא השאיר לו פרטים על השמשה , הוא לא התוודה על כלום, בהתחלה רצה לוותר לו על הכל אבל אישתו התעקשה שיקח חצי לפחות.

אני גם חושב כמוך שרכב שעומד לא יכול להיות אשם אבל מעניין אותי איך הסוכנת ביטוח אמרה שגם אם הם יתבעו את הביטוח לא ישלמו לו כי הוא לא אשם.

פורסם

היגיון אומר שהשכן אשם ב100 אחוז, אם חבר שלך רוצה להיות לארג' או שהנזק מינורי, ניחא.

אם הנזק רציני, לא הייתי מוותר כל כך בקלות, מעניין מאוד מה הנימוקים של אותה סוכנת ביטוח שקובעת שחבר שלך אשם.

פורסם

סוכנת הביטוח שלו אמרה שהוא אשם?

אם כן, אנא פרסם את פרטיה למען אחרים ותמליץ לו שיתרחק ממנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הנזק היה 1200 שקל,

השכן אומר שככה הסוכנת ביטוח אומרת, לא שמענו אותה ובגלל זה נשמע לי מאוד תמוהה שרכב שעומד בצורה לא חוקית יהיה אשם בתאונה,

יש מצב שבבית משפט יגידו שיש אשמה תורמת לזה שחנה לא חוקי ויחיבו אותו?

הסיפור של החבר רק הדליק שאלה שעניינה אותי, בניהם זה נסגר שישלמו חצי חצי מהתיקון.

פורסם

ישנם מצבים בהם רכב חונה שלא כחוק ונהגו יהיה אשם בתאונה בנוסף על הנהג שפגע ברכב החונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לאשתי היה סיפור דומה: הורידה את אחד הילדים ליד ביה"ס, כנראה לא נצמדה למדרכה, מישהי פגעה בה.

חברת הליסינג "שלנו" תבעה את ההשתתפות העצמית (כ-1000 ש"ח) מהנהגת הפוגעת.

הנהגת הפוגעת, עו"ד במקצועה, סירבה לשלם, בטענת אשמה תורמת של אשתי.

הסיפור הגיע לבית המשפט, תביעה של חברת הליסינג נגד הנהגת הפוגעת. אבל בתביעה זו חברת הליסינג לא הסתפקה בהשתתפות העצמית אלא תבעה את כל הנזק.

השופטת קיבלה את טענת האשמה התורמת, ברמה של כ-25%. כיון שהנזק היה כ-4000 ש"ח עורכת הדין המתחכמת שילמה כ-3000 ש"ח (במקום 1000, הדרישה המקורית של חברת הליסינג).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...