Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה של לנטרה 98'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הדבר שהכי הפריע לי בבדיקה הוא שרשום:

מרכב:

ליקויים בעלי משמעות גבוהה-לא תקין-הוחלפה דופן קדמית ימנית (כנף....)

הבעלים אומר שמה שהוחלף זה רק הכנף הקדמית.

האם זה רציני?

כל השאר זה נראה לי סתם כסת"ח.

מי שיכול ממש לעזור בפיענוח הבדיקה שיביא את מספר הטלפון שלו ואני אצור איתו קשר ואביא לו את כל פרטי הבדיקה ....

פורסם
אם זאת רק כנף, זה לא היה רשום תחת משמעות גבוהה.
תתייחס לנוסח שרשמתי שכתוב בבדיקה השאלה שלי עד כמה זה רציני?(ואני מתחיל לחשוש שזה באמת רציני.)
פורסם
קרא את התגובה שלי בשתי ההודעות הבאות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=437168#post437168

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=412215#post412215

לדעתי זה רלוונטי גם במקרה שלך, ושים לב בעיקר לנושא דו"ח השמאי.

אני אבדוק בקשר לדו"ח שמאי.

אז זה פגיעת שילדה כן או לא?(מה המונח המדויק כי אם זה פגיעת שלדה אין על מה לדבר.)

פורסם
אז זה פגיעת שילדה כן או לא?(מה המונח המדויק כי אם זה פגיעת שלדה אין על מה לדבר.)

לך תבין...

למיטב הבנתי, משהו אינו הופך להיות בעל משמעות גבוהה, אם מדובר בחלק המוחלף על-ידי פתיחה וסגירה של ברגים. כלומר, מדובר בזה שלכל הפחות בוצעו ריתוכים ברכב.

האם זו פגיעת שילדה? השאלה היא מה אתה מגדיר כשילדה. לרכב מודרני אין בכלל שילדה במובן הקלאסי. אם הכוונה לקורות הפלדה העיקריות המייצבות את הרכב, אז התשובה לא ברורה מתוך התיאור שרשמת (לפחות לא לי).

בקיצור, הנחת העבודה שלך צריכה להיות שהמוכר מנסה לרמות אותך (זה לא בהכרח נכון, אבל זה בהכרח נכון להניח כך), לכן, אם יש לו דוח שמאי עם הסבר ואפשר להבין מה בדיוק קרה, אז תקרא ותשקול. אולי גם יש לו חשבוניות אוטנטיות המפרטות את התיקון. אולי התיקון בוצע במוסך מספיק אמין שאפשר לבדוק שם (מוסך חברה, נניח), לא יודע. אם אין לו תיעוד ברור, הייתי מתרחק.

פורסם

מצטער על הבורות....זה נראה לי חשוד רק רציתי שמישהו יאשר את חששותיי.(מבחינה בטיחותית האם זה יחשב כ"מפגע בטיחותי"??)

המחירון 33,500 הבנאדם רוצה 28,000 הייתם לוקחים???

פורסם

בקיצור, הנחת העבודה שלך צריכה להיות שהמוכר מנסה לרמות אותך (זה לא בהכרח נכון, אבל זה בהכרח נכון להניח כך)

:mm_yeah:

בנוסף, אם הוא רוצה 5.5 מתחת למחירון (כ16 אחוז פחות למאותגרים מתמטית)

כנראה שיש מקום לספק רציני בנוגע למצב הרכב.

אמנם הסחירות של הלנטרות לא הכי טובה,אבל עדיין, לא מצדיקה הורדה כזאת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב חבר'ה עברנו הלאה,

נמשיך בחיפושים.

מי שמכיר לנטרה 96-98 במצב טוב למכירה בה"פ.......:wink:

(בחרתי בלנטרה מכיוון שאני סטודנט ככה שאין לי כסף מיותר בשביל איזה XSI....)

פורסם
מצטער על הבורות....זה נראה לי חשוד רק רציתי שמישהו יאשר את חששותיי.(מבחינה בטיחותית האם זה יחשב כ"מפגע בטיחותי"??)

המחירון 33,500 הבנאדם רוצה 28,000 הייתם לוקחים???

יכול להיות שזה לא בטחותי אבל לא הייתי מכניס ראש בריא למיטה חולה.

אם זה מסווג כ"משמעות גבוהה" כנראה שיש ריתוכים בקורות הרוחב הקידמיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יכול להיות שזה לא בטחותי אבל לא הייתי מכניס ראש בריא למיטה חולה.

אם זה מסווג כ"משמעות גבוהה" כנראה שיש ריתוכים בקורות הרוחב הקידמיות.

היו חלק שאמרו שזאת כנראה המשמעות.....

תודה.

• תוכן חדש...