Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום לחברים,

לפני חצי שנה בערך רכשתי מגרמניה מוצר אלקטרוני כלשהו ושולם עליו מכס ומע"מ כדת משה וישראל. הקבלה כמובן אצלי.

לפני מספר ימים המכשיר החליט למות מוות פתאומי ללא הסבר. כעת אני צריך לשלוח אותו חזרה לחנות להחלפה (כבר נבדקה עם היצרן אפשרות לתיקון\החלפה בארץ - אין מצב. רק מול החנות).

איך אני נמנע מלשלם שוב מיסי שטות על המכשיר כשיחזור? האם ישנה איזושהי הצהרה מול רשויות המס במקרה כזה?

תודה

Aprilia Shiver 750

פורסם

אם מתקנים ומחזירים, הקבלה שברשזותך תעזור ותמנע תשלום נוסף, בהנחה שיש זיהוי, מספר סידורי או אולי גם צילום של המוצר בארץ לפני השליחה.

אם מחליפים לחדש, יהיה חייב במס....

פורסם

יש אי דיוקים קטנים בתשובה קודמת.

אני מצרף קישור לאתר של רשות המיסים, שם יש הסבר לנושא.

bit.ly/1TJeoa8

בעמוד שהגעת אליו, תבחר את האופציה : החזרת פריטים מיובאים או החלפתם טובין המוחזרים לחו"ל -> יש שם הסבר בדיוק מה לעשות

• תוכן חדש...