Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת טיפול ראשון בניסאן מיקרה.

בברור הצעת מחיר לטיפול נאמר לי שיש להחליף "אומים וקאפות" חד פעמיים כאשר מפרקים את הגלגלים לבדיקת ברקסים.

מישהו מכיר על מה מדובר? העלות שלהם סביב 200-300 שקל

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה תשובה רצינית בקש הצעת מחיר מודפסת ותעלה לכאן. באופן כללי- קיימת המלצה של היצרן להחליף אומים וברגים מסויימים הקשורים בד״כ לרכיבים בטיחותיים. ברכב שלי לדוגמא (307) מומלץ להחליף אום תפוח תחתון, אום מוט הגה, אומי בולמים קדמיים ( כולם מסוג ניילוק).

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה שאני כותב את מה שנאמר.

בדקתי את זה בשני מוסכים של היבואן.

מעניין אותי מאד למה כאשר מורידים גלגלים לבדיקת בלמים יש להחליף את הקאפות והאומים.

פורסם

נשמע הזוי ומונפץ. עוד לא נתקלתי באומי גלגלים חד פעמיים.

תבקש שירכיבו את האומים חזרה אחרי בדיקת הברקסים.

Stay Dirty

פורסם
אני לא מבין מה הבעיה שאני כותב את מה שנאמר.

בדקתי את זה בשני מוסכים של היבואן.

מעניין אותי מאד למה כאשר מורידים גלגלים לבדיקת בלמים יש להחליף את הקאפות והאומים.

הבעיה היא שלא ברור למה התכוונו במוסך.

איזה אומים? איזה קאפות? בהצעת מחיר מן הסתם יהיה רשום תאור פריט או מק"ט- כך נוכל לבדוק ולהבין על מה מדובר.

לפעמים כדי לקבל עזרה צריך גם קצת להתאמץ.

פורסם

מחזק את מה שכתבו לך כאן.

לא ברור על מה מדובר. לא ברגי הגלגלים ובטח שלא הקאפות הם חד פעמיים.

כשתהיה במוסך בקש לדעת למה התכוון המשורר טרם הטיפול.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מכיוון שלא ממש האמנתי למוסך הראשון התקשרתי לעוד מוסך והם אמרו בדיוק את אותו דבר.

אבקש הצעת מחיר כתובה ואעלה.

תודה.

נ.ב

מה זה קאפות בעצם?

פורסם

הכוונה היא למכסי הטבור שיש בג'אנטים מגנזים ולעיתים גם בג'אנטים ברזל. בחיים לא נתקלתי או שמעתי על קאפות חד פעמיות :roll:

חפש בגוגל wheel hub cap ותבין במה מדובר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מניח,שיש לך מאחורה בלמי תוף, ולא דיסק.כניראה הכוונה לקאפה המרכזית,שבדרם האחורי, זה נישמע הגיוני.

אבל עדיף כמו שאמרו פה מעלי,לבקש הצעת מחיר מסודרת,עם מקטים ונוכל להבין,על מה מדובר לגבי האומים.

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

אתה ממשיך לנסות למצוא תשובות לשאלות לא ברורות, ביקשו ממך הצעת מחיר ובסך הכול מנסים לעזור לך-

מה כל כך מסובך? :|

פורסם (נערך)

אם כך ITAMAR VTEC צדק. השרטוט הזה מסביר את העניין, הקאפה מספר 4 והאום 3:

3781450.png

לפי דעתי אפשר להשתמש בהם שוב. הקאפה קצת מתעקמת אבל זה לא קריטי. האום אומנם ניילוק אבל אני מאמין שאפשר למחזר אותו - מקסימום למרוח מעט לוקטייט.

בכלל אני לא רואה סיבה לפתוח דראם ברכב שנמצא שנה על הכביש.

DISLIKE ליצרנים שמשתמשים בשיטה הזאת, במקום לעשות נאבה רגילה עם גוז'ונים שהדראם מתחבר אליה עם פיליפס (או בלי כלום).

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...