Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, אז לא גישרת את הסאב (ומניח שהתכוונת לפלוס ימני ששייך לערוץ 2, והחיבור אליו הוא נכון במידה וכפתור ה-BTL התואם על ON).

בקיצור, בצע את שכתבתי וחזור לדווח.

יותר הגיוני לי שאולי הטוויטרים המקוריים מחוברים לר"ד מפאת קרבתם ובגלל שהחיווט שלהם כבר מוכן למעשה. ואם לא כך המצב, אולי זה הכיוון היותר פשוט. אם כי הכיוון היותר נכון יהיה לרכוש קומפוננט במקום השילוב הזה כרגע ולהגביר רק אותם ואת הסאב.

אם אתה מתעקש תוכל להשאיר כרגע את הרמקולים האחוריים והקדמיים מחוברים במקביל, אם כי חלוקת ההספק ביניהם תהיה בכל מקרה שוות ערך להגברה של רק זוג אחד מהם (בהנחה שוב שכולם בעלי התנגדות זהה ובהנחה שהמגבר מספיק חזק לתת הספק כפול ב-2 אוהם).

לגבי התנגדויות, קרא פה למשל וראה אם מספק:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/dvc/15-12-03-Theory-Coils.html

פורסם

הסאב גושר לפי ההוראות, אכן נשמע יותר טוב.

הבמה הקדמית די חרבנה אבל לבינתיים אסתפק בה עד שיהיה כסף לקומפוננט. הרמקולים האחוריים נותקו.

בנוגע לקומפוננט העתידי שישב בדלתות, בדלתות ישנו מקום ל5.5 עם אפשרות למתאם ל6.5(קיים באינטרנט יעודי לרכב בעלות של 80 ש"ח) .

האם יש טעם להזמין את ההגבהה או שישנו מבחר מספיק טוב של 5.5.

אני מאמין שאני אוכל לגרד 500 ש"ח כאשר אני מעדיף להוציא פחות.

חייב להודות שהייתי ועודני די בור בכל עניין הסאונד ברכב.

תודה על כל העזרה עד כה Tom_22.

פורסם

אחלה! :-)

גודל הרמקול שהתכוונת אליו הוא "5.25.

רמקול בגודל "6.5 יהיה עדיף ואין הפרשי מחיר ממשיים בדר"כ בין השניים. ההיצע במידה הקטנה מופחת אבל קיים.

אני יוצא מנקודת הנחה שמדובר בפאביה MK1 שהתייחסת אליה בשרשורים אחרים?

אם כן, פה למשל תוכל למצוא הנחיות עבודה לגבי חלק המדברים, גם שקשורים לאודיו וגם לרכב בכללותו (התפריט בצד שמאל).

• תוכן חדש...