Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני כפיר מכפר יונה, בעל מאזדה 3 2005.

יש לי בעיית רעש של נקישות כשאני מסובב את ההגה ימינה ושמאלה. במוסף בדקו ולפי מה שהוא אמר צריך להחליף את הכריות בולמים בשני הצדדים.

בנוסף יש לי מנורת "בעייה במנוע" דולקת, מבדיקה במחשב במוסך מסתבר שיש בעיה עם חיישן חמצן וחיישן נקישות.

על הכריות לבולמים + עבודה הציעו לי לטפל במוסך ב850 שקל, ועל החיישנים הוא הציע לי לקנות אותם בaliexpress.

שאלתי לגבי הכריות היא האם לדעתם זאת הבעיה, והאם המחיר בסדר?

ובנוגע לחיישני חמצן ונקישות האם זה הכרחי? האם ניתן להחליף לבד? ואם כן איך אני מזהה את הדגם המדוייק שאני צריך למאזדה באליאקספרס?

תודה רבה

פורסם

האם ניסית לאפס את התקלות ולראות אם חוזרות? לגבי הנקישות צריך לשמוע מהיכן בדיוק הם מגיעות אך אם אתה סומך על המוסך שלך שהם מכריות הבולמים שנחוצות החלפה אז שיחליפו יש לך אחריות ומקסימום הרעשים לא ייפתרו זה בעיה שלהם. לגבי מחיר התיקון עצמו צריך לראות מה עלות החלפים אולי אפילו כדאי לך לקנות אותם בעצמך אני מאמין שלא יעלו 2 כריות יותר מ 200 שח ואת העבודה לנסות להיעזר פה באנשים שיש להם מכווצי קפיצים כי זה הכלי הכי "מיוחד" שצריך לצורך עבודה שכזו וזו לא עבודה שאורכת יותר מידי זמן.

פורסם

כריות בולם לא מייצרות נקישות בסיבוב הגה. מיסבי בולם כן. בדגם שלך זה מחלה ידועה ונפוצה מאוד. אמליץ לך מה שהמלצתי לכל מי ששאל זאת בעבר, דרוש החלפה של מיסבי הבולם בלבד. אשר החלפת כריות בולם אך ורק אם יש קרע פיזי בהן. הכריות ברכבים אלה עמידות מאוד וחבל להחליף אותן סתם כך כי הן צמודות למיסב.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...