Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק מחזק את ההחלטה שלי למה לא לקנות.

שוב תודה רבה לעוזרים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב של חבר: אוקטביה 2015 1.2 DSG, עשרים אלף קילומטר הלך מנוע, חוץ מזה גם המכטרוניק כבר הוחלף

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הייתה לי איביזה שנה 2014 ולא היו בעיות מיוחדות בגיר, למרות שממש לפני שהחלטתי להחליף מ 3 ל 2 לפעמים הייתה החלקה / מכה נדיר אבל היה קורה.

פורסם

מכטרוניק זה המנגנון הרובוטי שמחליף הילוכים. הוא כמובן כולל אלקטרוניקה גם. אבל זה רחוק לא רק מחשב גיר (הוא כולל חיישנים, הידראוליקה שמחליפה את ההילוכים וכד').

אפשר לקרוא הסבר כאן: http://www.vw.ca/en/shopping_tools/innovation/powertrain/dsg/mechatronics.html

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה , אין צורך יותר להגיב.

קניתי היום רכב ללא dsg.

המנהלים יכולים לנעול.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

השרשור הזה הוא בעל עניין לעוד חברים, וכמה שיתועדו יותר רכבים - יותר טוב.

תתחדש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שאלתי זוג חברים שעברו מפוקוס לג'טה לפני כמה חודשים.

אחד מרוצה עד הגג, 15000 ק"מ חלקים ונטולי בעיות, לשני היו רעידות בזינוק די מההתחלה והוחלף לו משהו במוסך, לא ידע לאמר מה. מאז שקט וחלק. הרכב עבר 12500

פורסם

תודה לכולם !

עדיין לא יודע מה לעשות לקנות קאדי או חלופה אחרת, לקאדי יש ר 24 חודשי אחריות , מעיין למה ?

מפחד שאחרי 26 חודש ילך לי המכטרוניק ואז אדבר אל הלמפה ....

נרא כאילו יש להם טיימר שאחרי 24 חודש ויום מפסיקם לעבוד ....

יש לי אילוץ , חייב רכב מסחרי יהיה עם אפיל ל רכב פרטי ביר של 150 - 160 k

פורסם

אם רק היה לדראעק הזה אחריות נורמלית כמו לסובארו או קיה או פיג׳ו הייתי שולח אותך לקנות.

גם אני התפשרתי וקניתי רכב אחר ולא vag

אפילו טויוטה בחלק מהסוכנויות שבדקתי נתנו הרחבה שנה רביעית חינם על מנוע וגיר.

פורסם
תודה לכולם !

עדיין לא יודע מה לעשות לקנות קאדי או חלופה אחרת, לקאדי יש ר 24 חודשי אחריות , מעיין למה ?

מפחד שאחרי 26 חודש ילך לי המכטרוניק ואז אדבר אל הלמפה ....

נרא כאילו יש להם טיימר שאחרי 24 חודש ויום מפסיקם לעבוד ....

יש לי אילוץ , חייב רכב מסחרי יהיה עם אפיל ל רכב פרטי ביר של 150 - 160 k

פתח שרשור בפורום ייעוץ. כאן זה לא המקום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...