Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה ברכישת רכב ב80K ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני נוהג בליאנה 2003 ואני רוצה משהו יותר חזק אך אמין.

משהו בסיגנון גולף או אאודי A3 נפח 1800 . אם מישהו מכיר את הרכבים הללו מבחינת זללית דלק/ביטוחים ( נהג צעיר )/נוחות /מחירים אשמח לקבל עזרה.:-P

פורסם

כמעט כל רכב יהיה "חזק יותר" מליאנה.

בלי לדעת מה הדרישות שלך מהרכב, קשה לדעת לאיזה רכבים לכוון אותך.

לגבי הגולף והA3 - אני מניח שבסכום שציינת תאלץ לרדת בשנתון. לא בקיע במחירוני הרכב, אבל אני די בטוח שלא תמצא גולף או A3 משנתון 01-03 במחיר כזה, בטח שלא בגרסאות היותר ספורטיביות...

אולי תבדוק בכיוון של איביזה טורבו? או אפילו (אלוהים ישמור) אימפרזה טורבו?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא חושב שיש לו מספיק כסף לתחזק רכב כמו האימפרזה אולי האיביזה

בכל מקרה אני הייתי מציע משהוא בסגנון של הגולף אבל תלוי מאוד מה התקציב החודשי שלו

שהוא יכול להשקיע ברכב מבחינץ אחזקה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אין לי בעיה לרדת בשנתון אפילו חמש שנים ולא להחזיק רכב אחר מליאנה...

לא איפרזה כי בטוח שכולן קרועות ולא שווה לי ואיביזה אני שונא משום מה לכן רציתי לדעת מה דעתכם לגבי A3 / גולף בנפחי 1800 2000 אפילו בלי טורבו???:roll:

פורסם
אין לי בעיה לרדת בשנתון אפילו חמש שנים ולא להחזיק רכב אחר מליאנה...

לא איפרזה כי בטוח שכולן קרועות ולא שווה לי ואיביזה אני שונא משום מה לכן רציתי לדעת מה דעתכם לגבי A3 / גולף בנפחי 1800 2000 אפילו בלי טורבו???:roll:

רכבים סבירים. תעשה בהם סיבוב ותראה אם הם לטעמך כי אני לא אוהב רכבים כאלה. מאחורה לא מרווחים, נוחות לא מדהימה, מראה גם לא משהו פורץ דרך (למרות שיש כאלה שחושבים שהאאודי מאוד יפה, על טעם ועל ריח ...), היגוי ומנוע לא קרובים אפילו למשהו מרגש (רק אולי המנוע 1.8T שווה מבט מכיוון שיש לו פוטנציאל שיפורים מרשים). מה שכן תיקונים בצ'מפיון יקרעו לך את הכיס, תזכור להגיד להם 10 פעמים לפני שאתה משאיר את הרכב אצלהם, "לא להחליף שום דבר מבלי לתאם איתי טלפונית !!!" כי יש להם תכונה מגונה כל טיפול לנסות לדחוף לך כל מני דברים במחירים מופקעים לגמרי. היתרונות הם אבזור עשיר (ככל שעולים בשנתון ככה רשימת האבזור מתקצרת) ועיצוב פנים מאוד מושקע (בזה הם באמת עשו פריצת דרך מאשר המתחרים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...