Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב השקייה לגינה - GALCON או HUNTER?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מבצעי סוף שנה ב'הגרעין'. האם כדאי לרכוש מחשבי השקייה מתוצרת HUNTER גרמניה? האם הם עדיפים או לפחות מומלצים באותה מידה כמו אלה של GALCON?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

גלקון.

אמינים, שרות טוב.

עדיף AC. הברזים יותר זולים

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

עד כמה שאני יודע הגננים אצלנו בשכונה ממליצים על גלקון.

אנוכי מחזיק 2 כאלה כבר שנים ומרוצה בסה"כ.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

לדעתי כולם טובים. יש לי נסיון של הרבה שנים עם itec וגם הם טובים.

כדאי לשים לב לסוג המגעים של הלחיצים. מבין הזולים, יש כאלה שהמגעים שלהם מתחילים לגמגם אחרי מעט שנים, כמו המגעים בלחיצים של טלפונים אלחוטים (לא סלולרים), ואז צריך לפרק ולנקות אותם . כמובן שעדיף להימנע מאלה.

מכיון שכולם טובים, עדיף לקנות מיצרן ישראלי, כלומר לא הנטר. טוב יותר לספק עבודה לעוד פועל בארץ מאשר למישהו בחו"ל.

בהצלחה

יהודה

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
  • אחראי פורום
פורסם

גלקון אחלה, מחובר אצלי כבר כמה שנים.

מצד שני, מכשירים כ"כ פשוטים לא אמורים לייצר בעיות אז מצטרף להמלצה לפרגן לישראלים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

המחיר נראה מפתה.

מניסיון, לפעמים אחד מערוצי המחשב מפסיק לתפקד. אם אתה זקוק לארבעה ערוצים בפועל עדיף לקנות מחשב של ששה ערוצים.

יוסי

• תוכן חדש...