Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה מספר שנים אני מחזיק בדומיין .com ו .net אצל GoDaddy

השנה מחיר החידוש הוא 14.99$ ו 16.99$ בהתאמה

אני לא עושה שימוש בדומיינים אלא מחזיק אותם מתוך כוונה עתידית לעשות שימוש בשמות אלו. האם יש פתרונות זולים יותר לאחזקת הדומיינים מ GoDaddy ? אם כן, כיצד מעבירים אליהם את הדומיינים ?

תודה!

פורסם

יש כמה חברות שאפשר להעביר אליהם בחינם לפחות לשנה ראשונה. וחלק בעלות נמוכה. לדוגמא :

WEEBLY.COM

ONE.COM

1+1.COM

אם אתה רק שומר על השם אז אין בעיה של שירות כי חלק מהזולים והחינמים די גרועים מבחינת השירות.

ניסיתי כמה פעמים לעבור מ GODADDY - יש לי שני דומיינים פעילים - וחזרתי אליהם , עדיין לא שילמתי את המחירים שאתה כותב לחידוש.

חשוב שתדע שאם אתה רוצה להעביר אותם אתה חייב שיהיה לך פרק זמן של מספר שבועות לפני גמר החידוש.

• תוכן חדש...