Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, צריך את עזרתכם.

אז ככה, כבר יצא לי לפתוח פה כמה אשכולים לגבי בעיה בסאונד ברכב (פשוט לא נשמע טוב), יישמתי את העצות שקיבלתי פה לגבי שינוי בהגדרות הרדיו דיסק ובאמת שהסאונד נשמע יותר טוב אבל עדיין לא טוב.

השאלה שלי היא האם יש איזה איש מקצוע או מוסך שאני יכול לקחת את האוטו אליו, הוא יבדוק מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

לגבי ללכת לחנות שממנה קניתי את הרמקולים, לא אפשרי מאוד רחוק ממני..

פרטי הציוד:

רדיו דיסק של פיוניר deh-x4750Bt, רמקולים קדמיים של קומפוננט פוקל R165s2.

רמקולים האחוריים לא עובדים אז העברתי את כל הסאונד שייצא רק מקדימה.

תודה !

פורסם

במה יש לעזור? יש לך ציוד מאוד בסיסי.

העיצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להוסיף רמקולים 6X9 בסיסיים טובים כמו

Pioneer TSA6965S זה אמור להשמע טוב ,בטח לא מעולה אז שמור על ציפיות בפרופורציה.

פורסם
במה יש לעזור? יש לך ציוד מאוד בסיסי.

העיצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להוסיף רמקולים 6X9 בסיסיים טובים כמו

Pioneer TSA6965S זה אמור להשמע טוב ,בטח לא מעולה אז שמור על ציפיות בפרופורציה.

אני לא מחפש איזה איכות סאונד מטורפת ובאסים של מסיבות, פשוט שיישמע טוב ולא חורק או לא נעים לשמיעה(ככה זה מרגיש, פשוט אתה שם שיר והוא כואב לך באוזן) וזה נראה לי קצת אולי לא קשור לציוד עצמו.

בכל מקרה נגיד וזה קשור, הפיוניר שהמלצת לרמקולים האחוריים יכולים לעזור? המחיר די זול בגלל זה אני שואל.. ובכללי לא יודע תמיד היה לי תחושה שהרמקולים האחוריים לא באמת צריך אותם..

• תוכן חדש...