Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה הפוסו בפעולה -

חייב לציין שהיישום דיי קל וגם למתחילים הייתי ממליץ על החומר הזה, סופר משתלם (לא זוכר לכמה רכבים במשפחה כבר יישמתי אותו ונשאר לי יותר מחצי) והבאפינג דיי קליל, תלוי בכמה שמים.

5673dd82948e8.jpg

קצת PROKLEAR על השמשה -

החומר נחמד אבל לא יעיל בפחות מ70 קמש, נחמד לראות טיפות נופלות מהשמשה אבל אם יש גשם רציני ונוסעים בפחות מ 60 ~ 70, צריך להשתמש במגבים.

5673dd82b6828.jpg

הNU FINISH שעשיתי עליו סקירה -

אמנם זה נראה כאילו אין שום דבר, אבל החומר הזה פשוט מנתק את המים מהצבע, הגג שלי במצב לא טוב אז יישמתי אותו שם, כשעוברים עם מגבת או עם היד, מרגישים את ההבדל בינו לבין אוטמים אחרים, הייתי מגדיר את זה כסוג של ציפוי מעל הצבע, עם נשיפה קלה הטיפות מחליקות מעצמן. חומר מעולה במיוחד לחורף, אני מניח שהוא גם יעזור בניקיון אחרי צואת יונים וכו'.

5673dd827ef74.jpg

פורסם

עם כל הכבוד, ויש, הבידינג של הפוסו אצלך לא מאוד מרשים, טיפות לא אחידות בגודלן, לא עגולות, זה לא זה.

אם הרכב מלוכלך? זו כנראה הסיבה.

אם לא? בעיה ביישום.

עוד סיבה אפשרית, החלשות.

טיפ קטן שלי: הפוסו -אינו- מומלץ למתחילים.

תודה על הסקירה.

"יאללה בירי".

פורסם

מעריך את התגובה אבל לדעתי אתה טועה מכיוון שכמו שאמרתי, זה בישינג מגשם, הטיפות מן הסתם לא יהיו שוות בגודלן מראש, ולכן אני דווקא כן התרשמתי מהביצועים שלו.

פורסם

בגדול זה לא משנה מאיפה מקור המים נוחת על הרכב, אם הוא נוצר בתוך ענן או מגיע מתוך צינור.

אבל אם מבחינתך זה בידינג אופייני, מי אני שאתווכח.

"יאללה בירי".

פורסם

מתי יישמת פוסו והאם עשית פלסטלינה לפני זה? הרכב מלוכלך?

והפרוקליר אכן עובד במהירויות האלו, בעיר עוד לא מצאתי חומר שעובד במהירות איטית, אבל SOFT99 מצהירים שהדוחה מים מהשמשות שלהם עובד במהירות 45 קמ"ש (נראה כמו טיל כתום ומוזר), אמנם המחיר גבוה יותר מהפרוקליר בערך פי 2.

מה שכן המים במהירות נמוכה נשארים בצורת "טיפות" על השמשה מה שלא גורם להם להמרח, אצלי כבר החומר מת (יישמתי לפני שנה +), קצת גשם ואני עיוור :p

Opel Adam S 2017

פורסם

מהעלות הפרוקליר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני משתמש באוטם מנזרנה לשמשות הרכב, מעל 70 קמ"ש בגשם זלעפות - אני לא צריך להפעיל וישרים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
מתי יישמת פוסו והאם עשית פלסטלינה לפני זה? הרכב מלוכלך?

והפרוקליר אכן עובד במהירויות האלו, בעיר עוד לא מצאתי חומר שעובד במהירות איטית, אבל SOFT99 מצהירים שהדוחה מים מהשמשות שלהם עובד במהירות 45 קמ"ש (נראה כמו טיל כתום ומוזר), אמנם המחיר גבוה יותר מהפרוקליר בערך פי 2.

מה שכן המים במהירות נמוכה נשארים בצורת "טיפות" על השמשה מה שלא גורם להם להמרח, אצלי כבר החומר מת (יישמתי לפני שנה +), קצת גשם ואני עיוור :p

אני שונא את השלב של הטיפות שנשארות ולא נמרחות, מצד אחד החומר עובד מצד שני זה לא יעיל, אבל סה"כ שווה את המחיר, בפעם הבאה איישם מנזרנה.

מהעלות הפרוקליר?

ממש משתלם, ויש גם דוחה אדים שעוד לא ניסיתי

http://www.ebay.com/itm/PROKLEAR-Nano-Anti-Rain-Glare-Windshield-Glas-s-Water-Repellent-Antifog-FREE-/161467058098?hash=item25982fc7b2:g:GbYAAOxyOalTbdxP

אני משתמש באוטם מנזרנה לשמשות הרכב, מעל 70 קמ"ש בגשם זלעפות - אני לא צריך להפעיל וישרים.

אני אנסה את זה ברכב אחר במשפחה, שמעתי על זה ביקורות טובות.

לגבי איכות הבידינג, אני עדיין סבור שבגלל שאלו טיפות גשם אי אפשר לצפות לבידינג בעל גדלים שווים, מחר אני אנסה עם צינור גינה ואעלה רשמים.

פורסם

הSOFT99 מייושם אצלי ( והאמת ב 3 שכבות ב 3 ניסויים שונים ) לאחר פלסטלינה .

עלות מוצר גבוהה ולמרות ההצהרה שמ 45 קמש הטיפות עפות ...בפועל רק מ 70 קמש

מאכזב

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

ושאתה כן מפעיל ווישרים מה קורה?

פורסם

אם אתה כן מפעיל וישרים כשיש לך הגנה כזו (למרות שאומרים שזה פוגע בעמידות שלה), הטיפות 'מרוכזות' יותר וקלות יותר לניקיון, ככה שגם אם המגבים שלך לא ממש איכותיים, הטיפות מתנקות בקלות.

פורסם (נערך)

עם הפרוקליר הייתי מפעיל וישרים לא מעט בעיר, החומר בשמשה הקדמית החזיק יפה מאוד שנה +, באחורית והצדדים מחזיק עדיין :p

מה שכן - אני משתמש ב BSD שמעורבב עם V07 ועוד כל מיני שטויות, כשאני שוטף את הרכב אני מעביר שפריץ ממנו על השמשה וזה נותן אחלה עמידות לכמה שבועות, לא שונה כל כך מהפרוקליר ועליתי על זה חודש שעבר.

לפרוקליר יש יתרון בדחיפה של המים או כמו שזה נקרא בשפה האנגלית SHEETING, דלי שלם של מים על השמשה והמים נעלמים כאילו לא היו (אני אפילו מחזק עם BSD נותן אחלה אפקט), מה שלא יקרה עם השאר, ומנסיון הפוסו והמנזרנה גרמו לבידינג משוגע על השמשה שלא ממש רצה ללכת, ולפעמים סימני מריחות שונים. המנזרנה קצת יותר טוב מהפוסו שהשאיר לי סימני מריחה על השמשה והבידינג היה חזק אבל פשוט לא עף, כאילו הטיפות תקועות שם.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אצלי הפרוקליר וגם התרסיס של הפוסו לא עבדו טוב על השמשה.

ניקיתי עם apc, אלכוהול מדולל ופלסטלינה והחומרים האלה עדיין לא אפקטיבים על השמשה אצלי.

• תוכן חדש...